un cik gan nav vīriešu, kas bildina jo ''tā pieņemts'', jo neviena cita viņu negrib, jo vajag nodrošināties nākotnei. vai arī tiešām no tīras sirds, bet tad pēc gada jūtas izčib. nu un, ka reiz viņš tevi gribēja un bildināja? jā, toreiz viņš domāja, ka viss tā ļoti nopietni un patiesi, bet redz ka kļūdījās, naivs un stulbs bija.
tie vīrieši, kas patiešām zin, ka grib to īsto sievieti sev pie sāniem-->uzreiz arī prec!!!Tieshi taa. Viirieshiem,manupraat,viss ir vienkaarshi. Vinji,ja veelas atrast iisto,tad ar taam,kuras tadas nav nebuus nopietnaas attieciibaas aiz neko dariit. Tikai padraziis un viss,bet savu laiku lieki neteerees. Tas sievietes jau gadiem seezh pie viena vecha un cer,ka nu beidzot vinsh bildinaas,lai gan jaunskungs nemaz to negrasaas dariit. Veel vairaak zheel man vispaar ir to sievieshu,kuras paklaujas vecha iegribai nepreceeties,lai gan pashas to ljoti veelas.
Bet tie, kas pēc kkādiem gadiņiem Tev saderināšanās gredzenu nopirkuši---> tikai pačakarēt Tev smadzeni, un aizvērtu muti, lai negaudotu visu laiku par to..
Es neuzskatu, ka precības ir kaut kas ļoti obligāts. Tikai tādēļ vien, ka plauktā nemētājas laulības apliecība neviens vēl nav pāragri aizsoļojis viņsaulē.
Taču, es uzskatu, ka ja pāris vēlas bērnus, kopīgus īpašumus, kuros abi iegulda līdzekļus, kopīgus krājkontus un tā tālāk ir pareizi reģistrēt laulību.
Pie šādiem apstākļiem tas ir tāpat kā ar nodokļu nemaksāšanu. Ja Tu saņem algu, Tu maksā sociālās iemaksas, lai Tev būtu kāds drošības spilvens neparedzētos apstākļos (piemēram, bezdarbnieku pabalsts, ja firma pēkšņi bankrotē). Tā ir daļa Tavas algas, kura nav maza. Tu vari nemaksāt nodokļus un saņemt teorēiski vairāk. Bet brīdī, kad kaut kas pēkšņi atgadīsies Tu saņemsi mazāk kā citi. Caur šādu punktu lūkojoties, kāzas ir tikai un vienīgi drošības garants. Personīgi man, es nesaku, ka visiem.
Pacelt cepuri un aiziet? Skan forši, bet papīru kārtošana laulības šķiršanas gadījumā noteikti būs vieglāka, nekā tiesāšanās par to, ka Tev kaut kas pienākas no faktiski - svešinieka.
manuprāt precēies nevēlas un par to skaļi klaigā tikai tās, kuras neviens neprec. diemžēl.
Pie pirmās izdevības nosauks visas par neglītenēm, kuras vīrieši tikai ''padrāž'', jo redz atļāvāmies kādas viedoklim nepiekrist.