Heisā!
Yesā, esmu ofisā viena uz pāris nedēļām. Like a boss! :D
Jū, nakts tirgus laba štelle, vakar biju iepirkties. Mājās atbraucu ar milzīgu daudzumu produktu, par visu kopā samāksājot mazāk par EUR 10. Gaidu vakaru, kad varēšu naškēties ar saldējumu un mellenēm. (l)
ņamsi - iztīra kauliņus, uzlej šņabi un liek nostāvēties uz pāris nedēļām/mēnesi,vēlāk pieber cukuru :) Ar visām ogām šādus var taisīt - dzērveņu un brūkleņu uzlējumi arī garšīgi, bet ķirši ir vienīgās ogas, ko apēdu no uzlējumiem, citas liekas negaršīgas :D
Nakts tirgū neesmu redzējusi šogad skābos ķiršus - visur saldie. Vai arī es pārāk reti uz turieni eju un jau nokavēju :D
Tagad es zinu - negribu ķiršus, jo negribu tīrīt sienas :)
Bāc, jūs gan čaklas, ka ievārījumus vārat. Es gan ar to nenodarbojos. Man krusttēvs izvāra, es tikai pasaku no kādām ogām vai augļiem man gribētos. Ja tādi ir pieejaami, tad vāra. Šogad arī teica, ka izvārīs man ābolu un aveņu ievārījumu. Brūkleņu visticamāk nebūs, jo tās neviens negrib lasīt.
laikam saķēru kādu vīrusi, šonakt satinusies segā gulēju uz grīdas blakus bļodai ar cerību ka nevemšu. un pat tagad tā nelabuma sajūta nav pārgājusi.
Te dažas raksta ka esot slimnīcā. Es vienmēr nopriecājos, ka nekad neesmu gulējusislimnīcā, braukusi ar ātrajiem, vai nonākusi traumās. Lai gan dažreiz vēlētos zināt kā tas ir :D
Mari, vīrs to tofu pirka Rimi - laikam tajā vitrīnā, kur tie kausētie sieri stāv - vienā no pusēm.
Tikai pēc tam teica, ka negaršīgs. Es aizmirsu, ka jāpagaršo, izmetu ārā, jo neēda :D
Man pāris receptēm ir tas tofu un gribu pamēģināt. Piemēram smūtijā iekšā - dažādas saldētas ogas, apelsīnu sula un tofu. Visu sablenderē un gatavs. Nez kā tas garšo.. gribu pamēģināt.
Tofu nav nekāda garša, viņš top garšīgs ar garšvielām, tikai un vienīgi. Viņš kā soja - universāls, ļoti daudz recepšu ar to. Veģetāriešiem gan pārsvarā, es arī neaizraujos, bet zinu, ka var būt garšīgs, ja apcep un tml.
Čau! Atkal neesmu naktī gulējusi. Ļoti patika lietus nesen. Tieši trāpīju ar suni pastaigā lietū. Atsvaidzinoši.
Mums ar vīru šodien 3.kāzu gadadiena (l) Nevaru sagaidīt vakaru. Patīkamas atmiņas par kāzu dienu. Atceros, kāds satraukums bija šajā datumā pirms trīs gadiem, kad jau bija jāvelk baltā kleita.
Es šodien esmu nodevusies pilnībā jauna darba meklējumiem.
Ja kas, var padod ziņas. Esmu pirmsskolas izglītības skolotāja. Bet, var arī citu darbu piedāvāt. Atalgojums vēlams ne mazāks par 600 Eur uz rokas.