Vai dabūšu atpakaļ? ?? :/

Reitings 258
Reģ: 18.08.2013
Šodien gadījās tāda neveikla situācijas, iepirkos drogas, iegādājos matu krāsu, samaksāju, bet steigā aizgāju prom nepaņemot ne pašu iegādāto preci ne čeku.
Kā domājat, ja es rīt pēc darba aizbraucu uz Alfas drogām un stāstu to ka vakardien pie jums samaksāju , bet aizmirsu pirkumu un čeku. Vai viņi man atdotu preci? Ko lai es daru? Protams, daļa tagad teiks, "kas tad tur ir viena matu krāsa pfff.. " bet nepatīkami jau tā pa vējam izsviest naudu!
09.06.2014 20:41 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
tāds zavals krāsas dēļ. :D :D :D :D pārsvarā tās krāsas uz atlaidi maksā zem euro vai 2 euro. pašas dārgākās laima 7.. :D :D iet gaidīt kamēr kamerās skatīsies un rakstīt sūdzības. njā, bet kaut kad senāk es jau izteicu savas domas pa šito "sūdzību rakstīšanu" pa sūdiem.
10.06.2014 19:45 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Nevajag jau vainot apkārtējos cilvēkus, ja kasierei bija piekļuve čekam, tad viņa mierīgi uz čeka parakstās, piestiprina pie krāsas čeku un krāsa ir viņas. Varbūt arī kāds paķēra aiz neuzmanības. Bieži gadās cilvēkam aizdomāties, iekrāmēt somā netīšām ko citu un, ja neviens nepamana, tad mājās jau saprot, ka jēga stiept uz veikalu atpakaļ nebūs nekādas. Bet nu no kļūdām mācās, gan jau vairāk tā tev negadīsies ;)
10.06.2014 19:47 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Neesmu bijusi Alfas Drogās, nezinu, kā tur ir, bet pieņemu - kā jau Alfā, cilvēku daudz. Ļoti iespējams, ka pārdevējai tiešām nav laika skatīties, vai katrs pircējs savāc savu preci, un ja aiz tevis gadījies kāds negodprātīgāks, tad jau viss skaidrs, ka savu preci tev neredzēt. Vienīgais, kas liktu aizdomāties, ka kaut kas nav tīrs - pārdevējas neatsaucība risināt problēmu. Bet no otras puses - tā jau katrs var iet un teikt, ka aizmirsis tādu un tādu preci un vēl arī visu čeku, un esmu pārliecināta, ka ik pa laikam tādi gadās.
10.06.2014 19:47 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Nu par sūdzību - es neesmu pārliecināta, ka tur ir ko raksīt. Kā pati saki: pati vainīga. Neesmu lasījusi Drogas noteikumus, bet nedomāju, ka pārdevējam ir kāds pienākums pret precēm, par kurām klients jau ir samaksājis, tātad tās ir klienta īpašums.
Cita lieta jau ir veikala slava, labais tonis no darbinieku puses un cilvēcība.
10.06.2014 19:49 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Nesaprotu šitādus cilvēkus. Protams, ka žēl, ka aizmirsi krāsu, bet tā nav pārdevēju vaina. Viņiem ir speciālā vieta, kur tiek likti aizmirsti produkti, bet ja tavu krāsu ir kāds uzreiz pievācis, tad tā tur nenonāk. Bet ko šādā situācijā darīt Drogu meitenēm? Iedot tev no veikala plaukta citu un pašām par to maksāt? Ja jau summa tev ir tik nozīmīga, tad iemācies uzmanīgāk apieties ar naudu.
10.06.2014 19:51 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Piekrītu viedoklim, ka pārdevēja nav vainīga, un veikals jau nāca tev pretī, pusotru stundu skatoties videonovērošanas kameru ierakstus, līdz ar to nevarētu teikt, ka galīgi nekas netika darīts. Rakstīt sūdzības un celt neslavu savas aizmāršības/vieglprātības/neuzmanības dēļ, manuprāt, ir vairāk nekā negpdprātīgi.
10.06.2014 20:00 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Pircēji jau paši vainīgi. Tad aizmirst preci, tad izmirst čeku. Kad bez čeka nevar ne preci atgriezt, ne mainīt, tad neapmierināti, bet ne jau pārdevējs ir vainīgs. Nedomāju, ka pārdevēja grib no savas kabatas segs tavu matu krāsu, iedodot jaunu no plaukta, ja tev pat čeka nav. Pircēji bieži vien nesaprot, ka ne jau pārdevēja negrib, bet vienkārši NEVAR! Man arī šodien viens vīrietis gribēja mainīt preci, es taču labprāt to samainītu, pat žēl palika, ka tik dārga prece, bet mainīt nevar, nu un, čeka nav, mainīt nevar. Jāseko līdzi pašiem. Par savām kļūdām paši atbildam.
10.06.2014 20:04 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Nesaprotu šitādus cilvēkus. Protams, ka žēl, ka aizmirsi krāsu, bet tā nav pārdevēju vaina. Viņiem ir speciālā vieta, kur tiek likti aizmirsti produkti, bet ja tavu krāsu ir kāds uzreiz pievācis, tad tā tur nenonāk. Bet ko šādā situācijā darīt Drogu meitenēm? Iedot tev no veikala plaukta citu un pašām par to maksāt? Ja jau summa tev ir tik nozīmīga, tad iemācies uzmanīgāk apieties ar naudu.[/quote
Piekrītu!
Nesaprotu šo milzu cepienu. Autore būs guvusi mācību, un nākamreiz, lai kārtīgāk pārliecinās, vai preci paņēmusi. Tad nebūs pēc tam 3 dienas jāraud.
10.06.2014 20:06 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Un cik cilvēki ir nejauki, ja redz ka kāds aizmirsis, nevar cilvēcīgi atdot kasierei, nē jāņem sev. Nu lai laimīgi viņam/ai krāsojas tie mati!

Tu pati tikko pārdevēju par dumju nosauci!!! :) Paskaties uz sevi no malas, un tad izsaki komentārus!
10.06.2014 20:06 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
ja nav pie aizmirstajám mantám- tad nav. tikpat labi, tu varéji to krásu uz ielas pazaudét, vai arí tad párdevéja bútu vainíga? pat ja bútu cheks, tikko ká tu samaksá un panjem savu preci, tu esi par to atbildíga, nevis veikals, ja tu to pazaudé, vai veikalam jádod tev jauna?
tápat var nopirkt torti apés un atnákt paprasít vél vienu. ja tavu krásu saváca nákamais pircéjs, tá vairs nav veikalá, párdevéja neredzéja, tad jau manuprát logiski, ka nekas nav jáatdod, pareizák jádod vélreiz.

ja, protams, párdevéja pamaníja - tíri cilvécígi bútu nolikt malá, ja nu atgriezhás. bet manuprát, nav obligáti.
10.06.2014 20:13 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
nu tā pardevēja kas mani vakardien apkalpoja dumja izskatījās, goda vārds

Ļoti 'gudri' pateikts. Strādājot veikalā nu nevar atcerēties jau tādus, kuri pirms pusstundas pirkušies, kur nu vēl otrajā dienā.
Un es domāju, ka viņi nemaz tajās kamerās neskatījās. Aizmirsi, tava vaina. Ne jau vienas matu krāsas dēļ kāds no savas darba dienas pētot kameras gribēs zaudēt 1,5h
10.06.2014 20:58 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Nav pardeveja vainiga. Tu zini cik daudz taja Alfa cilveki? Un cik daudz tajas drogas ieperkas? Nu, ja ari kads savaca to krasu, ko tu gribi,lai pardeveja no savas kabatas maksa ?
Esmu iegadajusies nepareizu tusu, pec 2 dienam gaju mainit, samainija. Esmu aizmirsusi purkumu un pardeveja tesas man pakal, lai atdotu.
Nu tik mulkigi saukt pardeveju par dumju.
10.06.2014 21:05 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Vispār saprotu abas puses, bet te piekrītu amazing. Ja jau pārdevēja 1.5 st. ir skatījusies kamerās, tad kā viņa varēja NEKO neieraudzīt (ne to, ka krāsa bija aizmirsta, ne to, ka kāds to pievāca)?
10.06.2014 21:12 |

Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
Nu gan! Kā kasiere var neredzēt,ka pirkums ir palicis? Grūtniecības laikā tiešām esmu aizmāršīga un lidostas veikalā atstāju telefona maciņu,jo tajā brīdī man kāda vēl zvanīja. Pēc tam pārdevēja man pa pus lidostu skrēja pakaļ,lai atdotu to maciņu.
Runājot par Drogām kā tādām, apkalpošana vispār ir diezgan švaka un bieži vien nelaipna. Cenšos izvairīties no šī veikala.
10.06.2014 21:12 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Nesaprotu šitādus cilvēkus. Protams, ka žēl, ka aizmirsi krāsu, bet tā nav pārdevēju vaina. Viņiem ir speciālā vieta, kur tiek likti aizmirsti produkti, bet ja tavu krāsu ir kāds uzreiz pievācis, tad tā tur nenonāk. Bet ko šādā situācijā darīt Drogu meitenēm? Iedot tev no veikala plaukta citu un pašām par to maksāt? Ja jau summa tev ir tik nozīmīga, tad iemācies uzmanīgāk apieties ar naudu.

Ļoti piekrītu! Turklāt nedomāju, ka tik speficisku lietu kā matu krāsu tik ļoti gribētu piesavināties kāds aiz tevis, nu tur sakritībai jābūt! :)
10.06.2014 21:20 |

Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
Es personīgi neskumtu par atstāto telefona maciņu un neietu tam veikalam sūdzēties,lai skatās kamerās,jo tas,ka es aizmirsu ir mana vaina! Bija prieks,ka ir arī laipni un godīgi cilvēki. Tikai liekas jocīgi,kā var neredzēt,ka pircējs atstājis kaut ko?
Latvijas veikalos ir tā maniere apkalpot jau nākamo pircēju tad,kad otrs vēl nav aizgājis. Cik esmu bijusi Londonā veikalos, pārdevējs nekad neapkalpo otru pircēju,kamēr neesmu savākusi savus pirkumus,lai vai cik gara rinda būtu.
10.06.2014 21:21 |

Reitings 258
Reģ: 18.08.2013
Šajā situācija vainīgi ir gan Drogas darbinieki gan es pati. Viņi nekā man nepiedāvāja atrisināt situāciju, visus iespējamos veidus kā to pierādīt , jautāju es, viņi no savas puses neko nepiedāvāja ne apskatīties kases galdus, ne video da neko! Un pareizi vien saka ka apkalpošana Drogas nav tā labākā tik tiešām! Ne no viena vien tas tiek dzirdēts! Viela pārdomām noteikti!
10.06.2014 21:26 |

Reitings 39
Reģ: 03.03.2014
Ja Tev ir Drogas klienta karte un maksājuma laikā to uzrādīji, tad apskatot mājas lapā, tur parādās, kad veikts pirkums un cik punktus nopelnīji.
Varbūt ar to vari pierādīt. Bet tas nav tas pats, kas čeks. Viss atkarīgs no veikala un to darbinieku uzskatiem
10.06.2014 21:28 |

Reitings 10
Reģ: 06.06.2014
Es arī reiz Alfa's Drogās aizmirsu pirkumu. Tajā pašā dienā arī atgriezos, mani atcerējās un laipni atdeva atpakaļ.
Iespējams, ja būtu gājusi laicīgi, tad arī būtu iespējas. Varēji vēl pēc nedēļas aiziet.
Neesmu patiesībā saskārusies ar to pieminēto briesmīgo apkalpošanu Drogās, varbūt paveicies :)
10.06.2014 21:32 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
A cik tupai ir jābūt, lai pie kases aizmirstu preci un čeku? Cik izdzērusi biji vai ieraudzīji Gulbi vai Leperu staigājam acu priekšā? Nevienam tava matu krāsa neinteresē un neviens neskatīties kamerās tādas lietas dēļ un neizniekos laiku. Tas tika pateiks ķeksīša dēļ. Un vienīgā dumjā šeit esi Tu. :D
10.06.2014 21:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits