Randiņš

Reitings 144
Reģ: 27.04.2014
Tatad sievietēm patīk BMW auto, ja man butu BMW X5 2014 gada, tad jūs ietu ar mani uz randimu, jo ja tu brauc vecā 2005 gada bembī tad tevi par bomzi uzsakta, bet ja es brauktu 2014 gada x5 tad visas man kā mušas liptu klāt. Jo vienā diskusija man ieteica ka man vajadzētu labāku mašiņu lai atrastu meiteni
23.05.2014 20:48 |

Reitings 8
Reģ: 04.05.2014
Protams daudzā meitenēm patīk BMW, bet nejau tapēc BMW vadītājs ir labāks par kāda cita auto vadītāju, un galvenais ir cilvēks nevis auto
23.05.2014 22:57 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Peteri!

Nevar ne atrast ko fuket i ne normalas attiecibas :)

Un vins dasns, bija vinam viena brute uzdavinaja vins vinai dargas davanas, iphone, cereja, ka saks dzivot kopa, bet... ne chiku ne grabu... meitene aizmuka, a kura meitene aizmuktu no LV, Pradas u.c dizaineru drebem? Un iespejas pabraukt mercedesa? Iespejas dzivot vasara Jurmala -un kut vai nestradat?

Nav jau tajas mantas vaina, mans bijusais draugs ir viens no bagatakajiem cilvekiem Krievija, bet nesanaca mums un es sapazinos ar parastu virieti, kursh 2 gadu laika ir papildinajis savu kontu ar vairakiem desmitiem tukstoshiem - jo kopa ari var visu sasniegt!
23.05.2014 23:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits