Mana šī brīža lielā sāpe - meklēju ginekologu.
Pastāstīšu savu sāpi, pieredzi un tad gan jau kādai būs ko teikt :)
Līdz šim likās, ka man ir pati labākā, saprotošākā, gudrākā bla, bla ginekoloģe pasaulē. Teikšu atklāti, mana ginekoloģe ir Ilona Kampara.
Itkā viss apmierina, ir zinoša, laipna, bet pēdējā laikā jūtos kā viena no, kas stāv rindā pēc desām. Tas laikam gan nav viņas dēļ, bet VC4 pieraksts nestrādā vispār, vienmēr kabinetā tieku kādas minūtes 30-40 pēc mana pieraksta. Kad nu beidzot esmu tikusi iekšā, viņa vēl raksta, kārtot citu meiteņu papīrus. Dod norādījumus praktikantei, kas man tiešām ļoti nepatīk. Beigu, beigās savā vizītes laikā, noklausos par citu meiteņu piena sēnēm, grūtniecību utt. Laika, lai uzdotu savus jautājums, man reāli nav. Viss ko pajautāju, tiek pārtraukts vai nu ar frāzi, tā tam jābūt, vai viss kārtībā... vai vnk praktikante ko pajautā... Sākumā nepievērsu tam uzmanību,līdz brīdim, kad nonācu Stradiņos, 25. nodaļā, 2 nedēļas pēc vizītes pie savas ginekoloģes, sāku domāt. Dakterīte teica, ka viss ir ok, cistu nav, bet 2 nedēļas vēlāk plīst cista......
Tāpat man ir problēmas ar bērniņa ieņemšanu. Katru reizi saka ko citu. Bet reāli uz jautājumie, ko uzdodu atbildes nesaņemu. Mūžīgi sadrukā tabletes. Pēdējo reizi, kad biju pie viņas, saņēmu pozitīvu ziņu. Analīzes ir labas un reālas iespējas ieņemt bērniņu. BET..
Vakar atkal bija kārtējā vizīte. Analīžu rezultāti ir slikti, hormoni nav līmenī un ir iekaisums, ko viņa nebija pamanījusi pirms mēneša. Sanāk, jau ielaists. Atkal esmu uz antibiotikām. Nekāds sekss, nekādi bērni.
No iestādes iznācu asarās. Pirms mēneša man teica, ka ir iespēja ieņemt dvīņus, kas viss ir kārtībā utt, vakar uzzinu, ka esmu ielaidusi iekaisumu, analīzes sliktas un vispār viss ir slikti...
Vai tāvar būt? Kā mēneša laikā tik krasi var mainīties analīžu rezultāti, vēl iekaisums.
Ļoti atvainojos, par haotisko domu izvirdumu, bet šobrīd galvā bardaks.
Vēlos atrast ārstu, kas brīdī, kad esmu kabinetā pievēršās tikai man, uzklausa un sniedz atbildes. Vēl jo vairāk, ja runa ir par grūtniecību. Manuprāt ir nepiedodami, ja nepamana elementāras lietas, ne jau ķeksīša dēļ tur eju, bet man rūp sava veselība, iespēja kļūt par māti. Goda vārds, drīz būs gads, kopš lietoju dažādas zāles. No tā visa, mans organisms ir novājināts, veidojas alerģijas un kuņģa problēmas... Nerunāsim par emocionālo stāvokli. Tik grūti saņemties un justies pilnvērtīgai....
Tad nu, mīļās meitenes. Dalieties savos pozitīvajos stāstos par ginekologu meklējumiem. Īpašu uzsvaru liekot uz ārstu, kas ir palīdzējis tikt pie mazulīša, neaizmirstot visu citu. Laikam meklēju patiešām privātu praksi, kur uz vienu laiku nav sarakstītas 5 meitenes.