Savadaks

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Virietis ar kuru satiekos, ir loti atskirigs no visiem ieprieksejiem, ar kuriem esmu tikusies. Lai nu ka, vienmer ir kaut kads standarts. Virietis izrada uzmanibu, rakstas, zvanas, izsaka komplimentus, karina makaronus uz ausim, jo apzinas, ka ar tam sieviete mil :D Ir tadas frazes, ka "Es domaju par tevi, es ilgojos, man gribas tevi atkal redzet" Un tad visi tie smailini ar bucam un sirsninam.
Vins zvana un mes runajamies katru dienu, bet sarunas ir "normalas" par dazadam temam. Tas nav tadas tipiskas ar flirtesanu un zemtekstiem, nav ari nekadu sirsninu vai bucinu.

Sava zina tas ir patikami, ka vins necentsas mani savaldzinat ar notrulinatajiem panemieniem un frazem, bet no otras puses tie ir tik pierasti, ka tagad bez viniem "bez makaroniem" ir divaini.

Interesanti butu uzzinat un parunaties, ka jusu puisi jus savaldzinaja?
06.11.2013 23:25 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Mani savaldzinaaja ar to, ka izskatiijaas peec latviesha :D Nu un tad veel bad boy teels. Makaronus uz ausiim nekarinaaja, bet miiljsh un gaadiigs bija jau no pasha saakuma, taa arii samiileejos.
07.11.2013 12:16 |

Reitings 369
Reģ: 29.01.2009
Mani savaldzināja viņa reālisms, skatījums uz dzīvi, mērķi, briedums....arī nesprauž batonus ausīs. Sākumā biju apstulbusi, šķita ka tādas attiecības mans raksturs nepanesīs, jo viņš vēsi var pateikt kura meitene/sieviete viņam šķiet skaista, drēbes skaistas utt., pat izteikt svešām sievietēm komplimentus. Šausmīgi cepos par to, a viņš tik man noteica - a kas? Es tak neesmu gejs. Vienkārši priecē kad sievietes sevi prot skaisti pasniegt. - Tagad jau esmu pieradusi un man patīk, patīk viņa godīgums.
07.11.2013 12:53 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Mani savaldzināja ar savu humora izjūtu, atklātību. "Makaronus ausīs" nav karinājis nekad, un es nemaz to nevēlētos.. mani kaut kā atbaida tā pārlieku lielā salkanība.
07.11.2013 13:46 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Vienmēr(!) makaroni ir parādījušies vēlāk, stabilā randiņu periodā vai jau uzsākot attiecības. Iespējams tāpēc, ka man pašai tā cukura tecināšana tik šausmīgi riebjas, kas tos, kuri to mīl izmantot kā iekarošanas paņēmienu, laipni atgrūžu jau sākumā.
07.11.2013 14:38 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Mums vienkārši bija vienam pret otru neviltota interese, kas pārauga mīlestībā :)
07.11.2013 14:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits