Standarta attiecību izmisumdiskusija

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Beidzot laikam ir tik smagi, lai censtos apskaidrot visu situāciju. Centīšos īsi, neiegrimstot sīkumos... Vairāk parunāšanās nolūkā rakstu, bet labprāt arī uzklausīšu viedokļus no malas.

Pirms, aptuveni, četriem mēnešiem izšķīros. Kopā bijām salīdzinoši ilgi (gandrīz divus gadus, abiem nedaudz virs 20) tiešām skaistās, harmoniskās attiecībās. Nebija nekādu izteiktu šķēršļu (greizsirdība, kontrole, atkarības utml.), viss bija patiešām labi, bet izlēmu par labu šādam solim, jo vienkārši vienā brīdī sapratu, ka nevēlos tērēt laiku ar cilvēku, kuru par visiem 100 neizjūtu kā ‘savējo’. Pēc kāda laika sāku satikties ar citu vīrieti, bet jāatzīst, ka gan man, gan viņam tas ir tikai izklaides nolūkam. Un tad pienāca brīdis, kad uzradās mans bijušais. Pavisam nejauši satikāmies. Izlēmām uzturēt normālas attiecības. Sākām pa laikam tikties, viss atkal nonāca līdz gultai. Šī brīža problēma?

Principā uzturu šīs ‘izklaides’ attiecības (vai biežāk dēvētas par ‘friends with benefits’) ar diviem vīriešiem. Abi to zina. Tomēr zinu, ka bijušais labprāt atjaunotu attiecības. Es arī to daļēji gribu, bet līdz galam neesmu pārliecināta. No vienas puses - šī brīža situācijā nejūtos slikti. No otras - zinu, ka stabilās attiecībās būtu vēl labāk. Bet uz cik ilgu laiku man tā liksies? Neliekas piemēroti spēlēties ar bijušā jūtām, pasakot, ka jā, esmu gatava attiecībām, un vēlāk pārdomājot... Pietam liekas, ka neliela sirds daļa pieder otram vīrietim, lai arī uz attiecībām ar viņu nepretendēju un nemaz nevēlos, jo ir labi, kā ir. Šo uzrakstot, pati izspriedu, ka attiecībās ar bijušo ielaisties nebūtu prātīgi, bet kaut kāds velns turpina tirdīt... Drošība, miers dzīvē... Īsāk sakot - nezinu, kā turpināt. Iespējams, jāļauj laikam visu atrisināt un salikt pa vietām.

Kā jau teicu - uzklausīšu viedokļus, varbūt to, kā pašas rīkotos šādā situācijā. Zinu, ka gala lēmumu galu galā pieņemšu pati un nemaz neceru, ka tas būs pareizākais. Šajā situācijā tiešām vienkārši gribējās šo visu uzrakstīt, varbūt kāds padoms arī pavīdēs, kā vieglāk tikt galā!
16.08.2013 13:10 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Citai nav neviena, bet tev divi :D Labi, tas humoram... Ja nopietni, tad pagaidām izklaidītēm vari izvēlēties vienu, bet skatoties nākotnē - labāk meklē trešo.
16.08.2013 13:39 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Abi to zina.

Lūk.. ja Tu nākotnē plāno turpināt tādā garā, parūpējies, lai to nezina neviens Tā vnk ir lieka informācija viņiem

kuru kāds no viņiem var izmantot pret tevi, tev neizdevīgā brīdī.
16.08.2013 13:41 |

10 gadi
Reitings 3244
Piekrītu lielākajai daļai jūsu viedokļu un saprotu arī ieteikumus. Jāatzīst gan, ka katram no šiem vīriešiem ir savas rakstura īpatnības, kas ļauj tā dzīvot. Zinu, ka, ja arī būtu ar bijušo, jā, viņš, iespējams, zāģētu par pagātnes notikumiem. Ja būtu (lai gan šāda opcija nepastāv, bet tīri teorētiski) kādreiz kopā ar otru, tad viņš nezāģētu, jo... nav tas tips, kas tā dara, pietam pats nav zelta gabaliņš.

chocoloco
Abi ir tik kaislīgi un sniedz tādu baudu, ka nevari izvēlēties vienu?

Godīgi? Jā!

Eh, saprotiet, meitenes. Guļu es ar viņiem ne tāpēc, ka viņiem gribas vai es nevaru atteikt. To daru es tikai pati savas vēlmes dēļ! Es vienkārši šobrīd cenšos apzināties, cik lielās auzās varētu ar to iebraukt... Un tiešām ļoti labi saprotu, ka ne visām tas tā ir pieņemams! ;)
16.08.2013 13:43 |

10 gadi
Reitings 3244
Jebkurā gadījumā - paldies par viedokļiem, tie tiešām palīdz situāciju apskatīt no malas, un arī iespējamo risinājumu redzēt skaidrāk!
16.08.2013 13:45 |

Reitings 51
Reģ: 29.01.2009
Tas ir kā tajā teicienā: ''Suns uz siena kaudzes''. Tik šajā gadijumā ''Meitene uz diviem galiem''. Jauku dienū! :P
16.08.2013 13:46 |

10 gadi
Reitings 3244
lola_15559
Piekrītu, pati tā arī jūtos, tāpēc cenšos saņemties risinājumam :D
16.08.2013 13:52 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es vienkārši šobrīd cenšos apzināties, cik lielās auzās varētu ar to iebraukt...

Ok.. palīdzēšu ilustrēt:
- STS
- Grūtniecība
- Slava iet pa priekšu
16.08.2013 13:52 |

10 gadi
Reitings 3244
cormeum
Paldies par ilustrāciju, bet šajā gadījumā es vairāk runāju tieši par attiecībām ar cilvēkiem, ne seksa izraisītajām sekām :)
16.08.2013 14:05 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Ko tu darītu tagad ,ja uzzinātu,ka esi stāvoklī ? (t)
16.08.2013 14:08 |

Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
Tās nav standarta attiecības :D
Es balsoju par trešo!!!
16.08.2013 14:09 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Estere, tas ir normali, ka pienak luzuma punkts un gribas pie bijusa, tomer temas sakuma tu saki, ma juti, bijusais nav tavs par 100%. Tici, ka nekas nav mainjies, ja pienemi lemumu skirties, ta, bija iemesls. Es ari esmu ta jutusies, bet tam jatiek pari. Bus un atradisi tu savu virieti, ar ko bus par 100%. Es ari teiktu-met pie malas to bijuso, ja velies, vari veselibas nolukos tikties ar savu izklaidi, bet citadi..
16.08.2013 14:10 |

10 gadi
Reitings 3244
Marilyn
Pirmkārt, izsargājos, lai tā nenotiktu. Un spēju pietiekami to garantēt. Grūtniecība šobrīd nebūtu plānota ne šādās, ne nopietnās attiecībās un manā situācijā tās nevēlamības pakāpe patiešām neatšķirtos. Pietam - zinot šos cilvēkus, ja arī kas (pfu, pfu, pfu), esmu pārliecināta, ka ne viens, ne otrs neatstātu mani vienu tajā. Varbūt naivi, bet to tiešām zinu.
16.08.2013 14:15 |

Reitings 249
Reģ: 25.07.2013
...vienā brīdī sapratu, ka nevēlos tērēt laiku ar cilvēku, kuru par visiem 100 neizjūtu kā ‘savējo’.

interesanti,. ka man ar tā bija. kopā bijām divus gadus.. šķita, ka nu viss cauri, vairāk tā nevarēju dzīvot, bet viņš cīnījās par mani, līdz vienā dienā sapratu, ka šis vīrietis ir tas, ar ko gribu dzīvot kopā visu mūžu.
tikko nosvinējām 1,5 gadu kāzu jubileju.
cik cilvēku, tik situāciju.

Ester, vai tu būtu ar mieru būt vīrieša vietā? zinot, ka vīrietim ir vēl viena sieviete?
16.08.2013 14:49 |

Reitings 218
Reģ: 20.09.2012
Mans viedoklis - neviena no mums nezina, kā ir labāk un kā ir pareizi. Šādās tēmās tas vienmēr ir pats skumjākais, apziņa, ka mēs visas protam vairāk vai mazāk skaisti sarakstīt teikumus un/vai atgremojumus par tēmu vai ārpus tēmas, bet tikai Tu pati zini, kas Tevi pie katra no šiem vīriešiem saista. Un tikai pati vari izsvērt labāko risinājumu.

Tu jautāji, kā būtu, ja pati atrastos šādā situācijā. Tātad, kā būtu man - es droši vien ap šo brīdi jau būtu tikusi tik tālu, ka labprāt gribētu ar savu "tikai izklaides" draugu turpināt saskarsmi zem cita, mazliet nopietnāka virsraksta, tomēr, sapratusi, ka šādas opcijas pārskatāmā nākotnē nav, bijušajā, mīlošajā draugā saskatītu drošības salu un patvērumu, iespēju aizbēgt no savām sajūtām pret nesasniedzamo vīrieti. Ja Tu tā godīgi sev pajautātu, vai neizrādītos, ka Tev ir līdzīgi?
16.08.2013 15:01 |

10 gadi
Reitings 3244
Eva
Taisnība, gadās visādi. Un manī nedaudz ļoti ir iekšā kaut kāda maza dzirkstele par ideju, ka arī šī situācija beigās tā var izvērsties. To gan tikai laiks rādīs.
Atbildot uz tavu jautājumu galīgi godīgi - ja man vīrietis patiktu, nē, nebūtu; ja tas nebūtu nekas vairāk par seksu un apzinātos, ka par manu veselību tiek domāts, tad varētu. Protams, normas robežās.

Ariadne
Pilnīgi piekrītu! Tāpēc arī ilgstoši te nemaz diskusiju veidot negribēju. Ir grūti un nemaz negribas aprakstīt visus aspektus, kas man liek pieņemt lēmumus tajā visā. Un katrs tāpat to redz no savas prizmas. Tomēr šajā gadījumā guvu pati arī nedaudz jaunu skatījumu uz lietām.
Pietam pieļauju, ka tevis aprakstītā situācija man šobrīd lieliski atbilst, man tikai vēl jānonāk līdz tam, lai es spētu sev pati to atzīt. Paldies!
16.08.2013 15:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)