ā, un ko es vēl gribēju rakstīt - vai tad jums nav kolēģi, kam tās kūkas nest vai forši kaimiņi? Man gan problēmas cepšana nesagādā, man tieši daudz jācep. :D
Favel, kopš esmu ārā no centra, man tā vien kārojas kāds zaļš stūrītis :) šobrīd esmu Mežciemā un burtiski siekalojos pie vienām mājam, bet tur tiiik reti parādās kāds dzīvoklis, ko pārdod :( :D jebkurā gadījumā - gribu kaut kur zaļā zonā :)
René, kā es Tevi saprotu! Mēs paši gadu nodzīvojām vienā dzīvoklī, kur logi vērsti uz pilsētas galveno ielu- tas troksnis nerimās pat naktīs! Tagad jaunais dzīvoklis ir ar palielu balkonu un skatu uz mežu (l) Jau vakardien aizvedu savas plastmasas dobes ar salātu stādiem un citiem garšaugiem un saliku uz balkona- sajūta, ka pašai savs mazdārziņš :)
Ciskudrillis - par Avon knifs būs tāds, ka tu tur aiziesi, tevi mēģinās pierunāt kļūt par konsultanti, protams, to mazo dāvaniņu tev iedos, bet ja tu pati negribēsi kļūt par konsultanti, tev būs jauzraksta kādu draugu telefonu numuri, kuriem tāpat kā tev zvanīs un teiks, ka laimējuši ''dāvaniņu''. Tā viņi vervē savā biznesā :D
Meitenes, apgaismojiet, jo es vairs nesaprotu, vai neesmu gadījumā kaut ko palaidusi garām. Kāpēc te tik bieži no daudzām lietotājām parādās izteiciens "tas nav nekas nosodošs", ja vajadzētu tā kā būt "tas nav nekas nosodāms"? Es nepiesienos, vienkārši pēdējā laikā šo redzu katrā otrajā tēmā, bet nez vai valodnieki būs atkal kaut ko sagudrojuši?
Man šādās dienās, kurās nav saulītes, vienmēr kaut kāds slikts garastāvoklis. It kā vajadzētu priecāties, jo darbā būs vairākas brīvas dienas, bet es jau paspēju noraudāties par vienu lietu šodien :( Kaut kā sakrājies man...
ņam ņam, Depo ir lieliska izvēle. Kolēģe sapirkās savam balkonam. Un tās kastes (ja runa ir par kastēm :D ) izskatās reāli labi - krāsainas, dažādas formas. Tālu no lētās cenas, par kādu var nopirkt.
Vari jau arī braukt ar sabiedrisko līdz kādam.
Anne, man dzīvokļa jautājums sasāpējies, gribu citur dzīvot, bet nevaru ilgu laiku neko atrast tādās cenās, kā man vajag. Bet nu labi, man tagad būs daudz dienu, kurās to risināt.
Meiteneeees,man vajag jūsu domas. Iesakiet,lūdzu,kādu interesantu,oriģinālu tēmu,par ko rakstīt blogu! Tagad jau tik par kosmētiku,drēbēm,bet gribas,lai mans blogs kaut kā atšķirtos.