Nuu, ja man , piemeram, garaza metatos lieks ritenis ar ko es nebrauksu noteikti, drosvien padomatu pa iedosanu, bet man nepatiktu taa attieksme - apmeram, davai, dod surp un beigas vel paldies nepateiktu! :D es nesaku, ka autore noteikti tada ir, vnk es zinu dzive tadus cilvekus, kuri uzskata, ka vinu pienakums ir tikai nemt, nevis dot un nemaz neaizdomasies kaa pasi savu problemu risinat, gaidis, lai citi dara, haha un taa laikam ir viena riktigi tracinosa ipasiba manas acis :D man vienreiz ari nenormali tizli sanaca , man uz kkadu bridi pagasvasar nebija ritenis, visi draugi , protams, iet braukaties , man arii gribas :D domaju , paprasisu savam pazinam varbut vins var man iedot riteni , jo viniem 3 riteni :D bet vini taa loti kopj tos un taa ipasi nekad neesmu redzejusi, ka uz tiem riteniem sez kads cits iznemot to pasu pazinu un vinu vecaakus :D un, protams, es ar vistiirako sirdi braucu, loti uzmanigi, nekur neapskrapet, nekur neuzsist riepu utt :D un kaa jus domajat? Protams - riepa pusu! Nesapratu pat kur un kuraa briidi, bet tas puisis kko saka teikt , ka it kaa kkas jau tai riepai bija utt., nu luuk un sanaca taa, ka es biju taa , kas taa teikt "piebeidza" to riepu liidz galam , bija neeeenormali tizla sajuta, tapec es nekad vairs nenemu ritenus , ja pasai nav :D eju labak skriet vai skricaam :D