Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

attiecības ar jūrnieku

 
Reitings 1
Reģ: 16.04.2013
Sveikas, jau kādu laiku esmu kopā ar vīrieti - jūrnieku, viss būtu skaisti, ja vien arvien tuvāk nenāktu datums, kad viņš uz pusgadu pametīs Latvijas krastu. Saprotams, ka asaras acīs ik reizi, kad iedomājos par prombūtni, jo, ja paliksim kopā, tad visu dzīvi būs jāsamierinās ar divām dzīvēm - vienu kopā ar viņu, otru - bez viņa. Otrs, saprotams, ir bailes, jo tomēr pusgads tiks aizvadīts uz atklātiem ūdeņiem. Ahh, ja iepriekš biju sapņojusi par vīrieti formā, tad tagad ir sajūta, ka būtu priecīgāka, ja viņš strādātu visparastāko darbu.
Kā ar jums - vai kāda ir veidojusi attiecības ar jūrnieku? Varbūt kāda draudzene/paziņa veido?
Un kā samierināties ar nemitīgo prombūtni?
16.04.2013 00:24 |
 
Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Paziņai vīrs arī jūrnieks. Kā viņa samierinās - atvēra savu biznesu, ir aizņemta un nav laika domāt par vīrieti.
16.04.2013 00:49 |
 
Reitings 405
Reģ: 18.01.2012
Jā, ir bijusi pieredze. Arī gaidīju pusgadu un sagaidīju. Bet tomēr nebija lemts būt kopā. :)
Kāda laba paziņa arī draudzējas jau vairākus gadus ar jūrnieku, drīz domā precēties. ;)
Domāju, ka viss ir atkarīgs no pašiem cilvēkiem! :)
16.04.2013 01:00 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu ar laiku gan jau varētu pierast!
Viena paziņa stāstīja, ka viņa ir ļoti laimīga, ka viņas vīram tāds darbs. Jā, dažus mēnešus ir prom, tad atkal dažus mēnešus kopā. Bet viņš ļoti labi pelna un viņa burtiski peldās tajā naudā, pati nestrādā, audzina bērnus, apmeklē visādas izklaides vietas ar draudzenēm, staigā pa saloniem, iepērkas, izklaidējas ar bērniem, mācās visādos kuros, vecāki piedalās bērnu audzināšanā u.t.t. Viņa stāstīja, ka viņiem neesot rutīnas, jo kattreiz papsēj sailgoties viens pēc otra un nepaspēj apnikt viens no otram. Kad vīrs atgriežas no reisa - viņiem esot teju kārtējais medusmēnesis. Viņa paļaujas, ka vīrs nelaiž pa kreisi. Kā tur viss patiesībā - neviens jau nezinās.

Viss jau atkarīgs arī no sievietes, kas paliek un gaida. Ja viņa tupi sēž mājās, un tik to vien dara kā skumst, radinieku blakus nav, ar draugiem nekomunicē - tad tāds vīrietis viņai nederēs, jo viņa visu laiku jutisies vientuļa. Bet ja abu pušu vecāki aktīvi iesaistās attiecībās (draudzīgā ziņā, palīdzot un uzmundrinot), ir vēl radinieki, ar kuriem tiek uzturēts labs kontakts un visādas tikšanās, daudz draugu, daudz interešu, hobiju, bērni, mājdzīvnieki, kopīgs īpašums un daudz naudas (īsāk sakot, dzīve ļoti sabiedriska un aktīva) - tad ir iespējams uzturēt tādas attiecības ļoti labā līmenī.

Viss atkarīgs no dzīves uztveres un tā, kādas attiecības ir nepieciešamas.

Personīgi man ir nepieciešams, lai vīrietis ir mājās katru dienu (ar retiem izņēmumiem, tādiem kā komandējumi, bet ne jau mēnešiem ilgi). Man nederētu attiecības ar tālbraucējiem, jūrniekiem un visādiem ceļotājiem. Es pie tādām attiecībām pārāk atsvešinātos no cilvēka un pazaudētu interesi un jūtas. Bet atkal kādai citai tādas attiecības tieši palīdz uzturēt to svaigumu un kaisli...
16.04.2013 01:01 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu, ja tu esi no tādām sievietēm, kurai vajag neatkarību un brīvību, tad laimes atslēga ir rokā. tev vajag pašai pietiekoši piepildītu dzīvi un būt patstāvīgai. ikviens jau ilgojas pēc otra, bet ir cilvēki, kuram otrs apnīkst ilgstoši esot kopā, neskatoties uz to lielo mīlu. izdomā no sākuma, kā tev ir un vai tu to ilgtermiņā varēsi pieņemt.te jau vairāk vai mazāk uz šo profesiju pārstāvjiem ir tendētas sievietes, kuras vairāk vēlas naudu, nekā to vīrieti. bet nu tās ir manas domas
16.04.2013 08:15 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits