Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Meli

Reitings 38
Reģ: 25.05.2011
Sveiki.. Sēžot mājās aizdomājos par meliem no vīriešu puses..Neiet runa par krāpšanām utt.. Vairāk gan par tiem mazajiem meliem.
Kādi ir bijuši smieklīgākie, amizantākie meli ko esat dzirdējušas no vīriešiem..Kuri ir tie tipiskie meli? Kā Jūs zinājāt, ka viņš melo un vai atklājāt to, ka zinat, ka viņš melo ? Un kā viņi centās attaisnoties ?
Lai Jums visām jauks šis vakars :)
08.02.2013 22:09 |

Reitings 729
Reģ: 07.06.2012
Pašai nekas tāds nav bijis,bet draudzene stāstīja,ka viņas vīrietis atnākot mājā nu tāāāāāā smaržojis pēc sieviešu smaržām,ka viņa nodomājusi,ka krāpj. Viņš teica,ka izgājis cauri Stockmanam un laikam tikušas virsū :D :D :D :D
Īstenībā draugi darbā esot sapūtuši jaku jokojoties,bet viņš negribēja teikt īsto iemeslu draudzenei un izdomāja kaut ko tik stulbu :D
Es vēljoprojām domāju,a kā viņa zin,ka toč nekrāpj,ja nu tas ''īstais stāsts'' ir izdomājums? Es jau viņai to neteicu,bet nu šitā samelot :D
08.02.2013 22:15 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Reiz neforsi izdarijamies ar draudzenes puisi, kojaas. Vins bija ienacis musu istabina, nolicis jaku uz kresla un abi izgajusi pastaigaties. Mes ielikam vinam kabata prezervativu un gaidijam kas notiks :D Abi atnaca, paeda vakarinas, puisis nem jaku, velk virsu un no kabatas izkrit prezis. Draudzene sak blaut, prieks kam tev prezis kabata ja es lietoju tabletes. Puisis baals ka krits. mes turam smieklus, kaut patieisba tas bija debili :)
Vins sak stostities, ka gajis uz veikalu pecpelmeniem un istabas biedres paparasijis lai noperk :D Kad vins to izteica, gandriz aizrijoties ar kafiju saku kaaset ka ar gripu slima pensionare:D
Draudzene protams netic, izjauta talak, kurs prasija, iesot runat. Puisis joprojam stostas, ka neatceras tam istabas biedram vardu :D Draudzene gandriz uzspragst no dusmam, jau draud ar skirsanos, puisim rokas dreb.
Tad man palika vinu zel un pateicu, ka mes ar otru istabas biedreni to tur ielikam. Soks gan draiudzenei, gan puisim un gan jau vinam vel lielaks, jo tak pamatigus melus sastastija.
Labi, ka viss beidzas bez zilam acim :D Papuksteja, bet vel tagad pec daudziem gadiem atceramies un izsmejamies.
08.02.2013 22:28 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Vel isneteresanta situacija kurai gan nezinu iznakumu. Reiz sedeju autobusa, prieksa seeja virietis un vinam pie dzempera piekeras gars sarkans mats kurs pirms tam bija uz sedekla atzveltnes. Iedomajos ja nu vinam ir sieva/draudzene kuraoi nepavisam nav gari sarkani mati, diez kadu stastu vins izdomatu :D
08.02.2013 22:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!