lika justies nožēlojami

Reitings 57
Reģ: 28.01.2011
Sveikas!:)

Tēma ir par mana puiša izteikto komentāru pirms divām dienām, kurš neliek man mieru!
Varbūt lieta vēl ir tajā, ka slima esmu+ citas problēmas, bet jūtos emocionāli sagrauta :(

Kaut ko tādu no puiša gan šajās attiecības, gan iepriekš, kuras ir bijušas, dzirdu pirmo reizi, gan vispār no apkārtējiem cilvēkiem neesmu neko tādu dzirdējusi.

Viss sākās, kad vinš atnāca no darba (strādā fiziski) iegāja dušā, atnāca vakariņās. Viņš piekopj tādu lietu, kā pats nomazgājas, bet matus dažreiz neizmazgā pēc darba. Bet tā kā vide viņa darbavietā nav no labākajām-putekļi utt, pajautāju, vai matus mazgāja, un pasmaržoju, izrādījās, ka nav, un es pateicu, ka mati smird..(ok, varbūt man pašai nevajadzēja tā izteikties, bet tas bija bez jebkāda pārmetuma, tad arī viņa komentārs nesekotu).

Tātad, ziniet, ko viņš man pateica?? Viņš man pateica, ka man smird mute, pīz**,ka man ir spalvainas paduses un kaulains dibens. Neizdariet priekšlaicīgus secinājumus, bet es higiēnu piekopju, mazgājos 2x dienā. Ir bijušas reizes, kad pārnāku mājās pēc garas dienas un viņš man uzmācas ar seksu pirms es vēl bju dušā. Vienmēr ari nomazgājos, bet ir gadījies, ka negribu pārtraukt mirkli. Varbut tad viņš ir sajutis kādus nepatīkamus aromātus. Aa, un par padusēm, man te bja gripa, loģiski man ar augstu temperatūru bija ne līdz skūšanai, bet nu tas bija varbut kadi 1mm, 1.5mm.
Lai vai kā, ja arī tā būtu bijis, tad, man šķiet, tas nav veids, kā to pasniegt. Nu es viennozīmīgi neko tādu nepateiktu.

Pēc tam, kad viņš to visu izteica, pateica, ka jokojot, ko es pūšos..Nākamajā dienā uzvedās tā itkā nekas nebūtu bijis.. Vakarā pajautājas, kas man ir,es teicu, ka vēl dusmojos, par viņa teikto.atkal teica, ka jokojis, ka mīlot utt.
Bet man viņa atvainošanās īsti nelīdz. Jūtos vispār nepievilcīga, viņa vārdi visu laiku galvā. Ir izveidojies, tāds kā fizisks boks pret viņu, nepatīk, ka pieskaras. Divas naktis jau raudu :(

Stulbi, jautāt, vai kādai ir tā bijis, jo viennozīmīgi nē. Tāpēc, kā jūs to uztvertu, kā jums tas liktu justies, ja jums tā pateiktu?
Es jau arī nesaprotu, varbūt to visu sadramatizēju savā prātiņā.

Paldies, ka šo murgu izlasījāt! :)

Novērtēšu, ja nebūs komentāru no "sāc mazgāties" un taml. scenārijiem, jo kā jau teicu, viss ir normas robežās.
30.01.2013 19:05 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Principā man arī šķiet, ka viņš īsti neapjēdz, ko var teikt sievietei un ko nē, diezgan neapzināti to pateica, bet nu nepatīkami... Bet nu zināsi, ko teikt, kad gribēs pamīlēties :D
30.01.2013 21:06 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
arvien vairāk pārliecinos, ka cosmo nav daudz sieviešu, kas problēmas risina. Šeit dalās lielas kategorijas un viena no izteiktākajām ir vajag dresūru. Ziniet ir reizes, kad sieviete ir arī jānoliek pie vietas, man te pazīstama situācija, kur sieviete atļaujas sabiedrībā savam vīram teikt ne pārāk glaimojošas lietas, vienā reizē mūsu klātbūtnē viņa dabūju pļauku, godīgi pelnīti. Protams roku palaišana nav attaisnojama, taču ko gribu teikt, sievietei ir varena čūskas inde iekšā, pateikt tā ka maz neliksies. Un esmu vienmēr teikusi un atkārtošos, ja nav vēlme attiecībās dot un būt laimīgam, bet meklēt trūkumus, dresūras veidus un meklēt attiasnojumos savai rīcībai, tad labāk pat nesākt dzīvot kopā, kāpēc pašai būt nelaimīgai? Varbū vienai esot būs laimīgāka? :)
30.01.2013 21:07 |

Reitings 381
Reģ: 29.01.2009
Nu labi pateici, ka mati smird, bet kāda sakarā viņam jāpiemin kaulaina pakaļa un vēl nez kas, neteici ka viņam ir kantaina galva un spalvains dibens. Gribētos uzšaut viņam, noteikti arī ilgi nerunātu ar viņu, jo tas neizklausījās pēc joka.
30.01.2013 21:07 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Vispār sarežģīta situācija, bet kāpēc jāļauj vīrietim sev, es atvainojos, laizīt/ostīt, ja pati labi zini, ka neesi visu dienu apmazgājusies.
30.01.2013 21:08 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
viņa pati rakstīja, ka dažreiz pēc darba nav paspējusi nomazgāties, iespējams, ka ne bez pamata.

Bet autore neminēja, ka konkrētajā dienā viņas draugs būtu ostījis viņas kājstarpi, lai zinātu, par ko runā.

Labi, joki, joki, bet, ja nopietni, tu vienkārši nesaprati, ko es gribēju ar to pateikt. Mana sašutuma atslēgas vārds ir "pīzda", bet tava - "smird". Tur arī ir starpība.

Bez tam - kādā sakarā - kaulains dibens? Neloģika. Pēc tā jau vien var spriest, ka ne jau autorei tiešām smirdēja attiecīgā vieta vai ir kaulains dibens, bet gan, ka vecis APZINĀTU un MĒRĶTIECĪGI centās viņu sāpināt. Un tagad nez kāpēc brīnās, a kāpēc viņa dusmojas?

Voodoo, tev es atkal ieteiktu ar to seksu nemanipulēt. Tas nav sodīšanas vai atalgojuma veids, tā ir divu cilvēku mīlestības izpausme. Protams, negribi - nesekso. Bet tas - tu mani aizskāri, par to nedabūsi seksu - ir muļķīgs gājiens un tikai būs akmens tavā dārziņā. Ja gribi, tad šķiries, ja jūti, ka nevari piedot, bet nespēlē spēlītes ar vīrieti, viņš vienkārši nesapratīs.
30.01.2013 21:08 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
pajautāju, vai matus mazgāja, un pasmaržoju, izrādījās, ka nav, un es pateicu, ka mati smird..(ok, varbūt man pašai nevajadzēja tā izteikties, bet tas bija bez jebkāda pārmetuma, tad arī viņa komentārs nesekotu).

Mazliet arī autore vainīga.Var visu pateikt arī takstiski savam mīļajam cilvēkam. Vecim gan nav attaisnojuma. Es pēc kā tāda vairs nespētu mīlēties ar viņu.
30.01.2013 21:13 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
+++ Ance
Es arī šito nesaprotu- vīrietis var pateikt sievietei, ka viņa spalvaina, ka viņai nav ideāls ķermenis un ka viņai tur smird, bet sievietei vajag būt iejūtīgai un izrunāties ar vīrieti un kopt sevi vairāk, lai vīrietim tas nekad vairs nav jāpiedzīvo. Bet kā jūtas sieviete? Viņai jāosta smirdīgi mati un aizrādot saņem pretī, ka viņai kājstarpe smird. Sievietei tas ir līdzvērtīgs apvainojums tam, ko jūt vīrietis, dzirdot, ka viņam mantība ar mikroskopu jāmeklē.
30.01.2013 21:15 |

Reitings 70
Reģ: 10.10.2012
tu pati izsauci uguni uz sevi! paanalizesim situaciju, kas tad isti notika!
viriesa viedoklis:puisim varbut nebija si ta labaka diena, atnak majas, ieiet dusa, atnak draudzene un osna matus, ka tada mate vai barga skolotaja norada,ka smird un ir jaiet mazgaties.tas aizskara vina ego un vins ir virietis, vins sevi aizstav, un ka vislabak sevi aizstavet?uzbrukot preti!!
sievietes viedoklis: es tikai par vinu rupejos, tapec , neko launu nedomajot, pateicu ta, tas nebija nekads apvainojums vai kas tads.

Labi teikts.
30.01.2013 21:19 |

Reitings 57
Reģ: 28.01.2011
Vispār jau "nestrebšu karst", lēmumus nepieņemšu pagaidām nekādus, lai paiet kāds laiciņš, redzēs, kā notikumi attīstās.
30.01.2013 21:25 |

Reitings 146
Reģ: 12.11.2012
summer tev nevar nepiekrist, tu man vārdus no mutes izrāvi (vai vārdus no galvas) ;)
30.01.2013 21:26 |

Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
jeeeeziņ.... es ilgi nerunātu ar tādu..
30.01.2013 21:53 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Netici nevienam viņa vārdam!

Tā vienkārši bija agresīva pretreakcija Tavam aizrādījumam (no sērijas - labākā aizsardzība ir uzbrukums) .. nezināja, ko pateikt, tāpēc izdomāja kaut kādu bullšitu .. bet čalis tiešām ir galvu durvīs iespiedis, ja kaut ko tādu atļaujas pateikt .. mudaks nu ..
30.01.2013 22:00 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
es laika piekrītu mazliet Martai jo kad lasīju arī padomāju kā puisis diez jutās, ka meitene pienāk un pirmais ''Tev mati smird'' :D varbūt tiešām viņam bija ļoti grūta diena un Tu ar savu komentāru biji ''pēdējais piliens'' :) Tas tā - uzreiz paņemot situāciju no malas un padomājot pa abām pusēm. BET es piekritīšu pārējām, ka pusis NEKAD nedrīkst teikt savai meitenei pie tam vēl tik pretīgas rupjas lietas! Tas parāda tikai to, ka viņam nav ieaudzināta cieņa pret sievieti un kkāda tolerance... nu kaut vai, lai atbild ''pašai tev smird mati'' vai nu sliktākajā gadījumā pa smirdošu muti no rītiem un viss :D Bet nu ne jau pa intīmām vietām un kkādām spalvam padusēs...
Manliekas, ja man tā pateiktu tas būtu mega liels strīds, ne tāpēc, ka mani tas aizkartu , jo man tiešām varbūt smird tur kkas vai padusēs pretīgas spalvas, nē (es zinu, ka nesmird, nav iemesla nav slimību utt., un padusēs mati man , protams, ataug, ja neskuju , neesmu no metāla , lai man neaugtu matiņi :D ), bet gan tādēļ, ka es ar šādu vīrieti negribētu dzīvot, iedomājoties vien, kādas lietas viņš sarunātu, kad mēs jau būtu nodzīvojuši ilgi un man būtu bērni no viņa utt..
30.01.2013 22:06 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
es izmestu viņa mantas ārā pa logu :D tiešām nav normālu puišu šajā valstī?
30.01.2013 22:57 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Uzskatu, ka Tev ir visas tiesības apvainoties.
Bet es laikam pārdomātu nākotnes iespējas ar vīrieti, kurš tik rupji izrunājas..
30.01.2013 23:19 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
es nelasiiju komentaarus, bet manupraat, tev vajadzeetu to vnk nenjemt tik ljoti pie sirds. vnk taa miiliigi izmest kaadu joku, nu kkaa taa vinjam atspeeleeties, ka kaadu dienu no vietas ar tadaam fraazeem meetaasies, bet protams, joka liimenii. galu galaa, jus tachu viens otru pienjemat ar visu to, kaadi esat un tas viss ir tikai dabiski. cmon, kvai smirdoshi un pretiigi, dvj fiksi sabuchojat viens otru. vnk pasaki, tev buus miileet mani ar visaam manaam paduseem, muti un visu paareejo, jo tu pati sevi taadu miili. kur ir tava pashpaarliecinaatiiba un lepnums?
30.01.2013 23:27 |

Reitings 321
Reģ: 01.10.2009
Jūs pašas apvainotos, ja jums pateiktu, ka jums pēc darba dienas smird mati? Loģiski, ka pēc putekļaina darba mati ir netīri. Viņam vienkārši bija slinkums mazgāties. Un smiekli, ka vajadzēja kaut kā savādāk pateikt, saudzīgāk. Meitene bez apvainojumiem, bez lamu vārdiem vienkārši pateica kā ir.
30.01.2013 23:38 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Labi, džeks tiešām nesmuki to visu izspļāva, bet mīļā meitene - paduses taču vajag izskūt, nomazgāties pirms seksa tāpat! Ja arī bija slimība, ka netiki līdz skuveklim, tad vismaz nevelc īso roku topiņus vai necel rokas uz augšu. Tas tači ir atbaidoši.
30.01.2013 23:39 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Muļķības. Mīlošam vīrietim tas neliktos "atbaidoši". Kā var likties atbaidoša sava sieviete tāda, kādu to radījusi daba? Apmatojums nav netīrumi. Mūsdienās esam tik ļoti sterili palikuši, ka dabiskas lietas mums izsauc riebumu. Nav par traku?
30.01.2013 23:47 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Labi, varbūt par skarbu pateicu, bet tas pavisam noteikti nosit vēlmi, piemēram, uz seksu. Tas ir nehigiēniski un neglīti. Ja es kādai sievietei ieraugu matiņus padusēs (tiešām vienalga cik īsus vai garus), tas mani automātiski atgrūž. Tā ir nekoptības pazīme un dieva dēļ neaizbildinaties ar laika trūkumu, tas prasa 1min!
30.01.2013 23:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits