Autovadītāja apliecība

Reitings 68
Reģ: 14.09.2012
Sveikas meitenes!

Šodien biju uz testa braucienu CSDD un riktīgi izgāzos... Uz piektdienu ir pieteikts eksāmens un es nezinu ko darīt. :( Kāda ir braukusi testa braucienu, kā gājis? Cik drīz pēc tā gājāt uz eksāmenu? Esmu tik ļoti vīlusies sevī, likās, ka braucu jau ļoti ok. Bet nu testā... Trijās jomās protokolā ieguvu negatīvu vērtējum un vēl pāris vidējā lauciņā.

Ko Jūs ieteiktu, kā darītu? Riskētu un iet uz eksāmenu, vai atceltu? Tā gribas ātrāk tikt galā, nervi čupā pēc šodienas...
03.12.2012 15:36 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
PonPon tev vēstulīte.
03.12.2012 17:08 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
tā bija lieka naudas izmešana.. :( laikam atteiktu un labāk to naudu ieguldītu un vēl pabrauktu.

kad gāju autoskolā, nobraucu tikai 10-it stundas no 14-it obligātajām.
instruktors "aizliedza" iet uz to eksāmenu, jo neredzēja vajadzību... :D tagad saku instruktoram paldies par to, ka pateica lai neeju un neizmetu naudu vējā.. :D

tā ar pirmo reizi un vienu maznozīmīgu kļūdu tiesības rokā.. :D :D :D

man gan cits jautājums- tās, kuras jau autoskolu beigušas, pēc eksāmena nolikšanas kaut ko savam instruktoram dāvinājāt (alkohols, kaut kas salds utt :D )
03.12.2012 17:13 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Sen tas bija,bet es mierīgi noliku ar 5to reizi,nekādu problēmu.
03.12.2012 17:16 |

Reitings 2643
pati uzdāvināju alkoholu... :) neiemācīja mani braukt (jo to jau mācēju :D ) bet pieslīpēja tās kļūdiņas, ko pats neievēro un brauc kā tiesības būtu en-tos gadus :D
nākamās tiesības plānoju iet likt pie tā paša instruktora.. :D
03.12.2012 17:17 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
1majā reizē visu izbraucu un 200m līdz finišam no priekiem,ka tiesības kabatā sarkanai gaismai pašāvu:D
Otrajā reizē-ar 3šo ātrumu izbraucu visas figūras un pus pilsētu.Jo biju sajaucis domāju 3šais robs ir 1mais.Instruktorei nervi neizturēja apstādināja mani.
Un vēl 2 brīnumi kaut kādi bija ...
Viss viegli nekādas panikas..:)Galvenais saprast,ka nav par ko satraukties šinī dzīvē:D
03.12.2012 17:19 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
ok, varat mani apriet, bet es uzskatu, ka uz eksāmenu ir jāiet tad, kad brīvi jūties pie stūres. nu kamoon, iebraukt pretēja joslā, neizņemt līkumu un vēl tml. - tas ir gan pieredzes, gan zināšanu trūkums. jāpamācās un jāpatrenējas vēl, lai neradītu bīstamas situācijas uz ceļa, īpaši ziemas laikā.
veiksmi!
03.12.2012 17:28 |

10 gadi
Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
man testa brauciens bija stundu pirms eksāmena. vienkārši tā izgāzos - iebraucu kupenā, instruktors dabūja dot pa bremzēm, kad nepalaidu pretim braucošo mašīnu, kad vajadzēja griezties pa kreisi, cilvēkus nepalaidu pār gājēju pārējai... nu murgs vienkārši, līdz asarām! pēc testa man bija stundas pārtraukums līdz eksāmenam, izpīpēju puspaciņu cigarešu, saņēmos un eksāmenu nobraucu bez kļūdām :)
03.12.2012 17:29 |

Reitings 68
Reģ: 14.09.2012
NU nav jau tā, ka es nezinu, ka nedrīkst iebraukt pretējā joslā :D Nez vai tā ir nezināšana. Pieredzes trūkums gan... Bet man rodas jautājums - vai tiešām visi piesakās eksāmenam tad, kad jūtas droši? Man liekas, ka tā man būs tikai pēc kāda 1-2 gadu braukšanas.
03.12.2012 17:35 |

Reitings 775
Reģ: 09.10.2010
Piekrītu René , bet īstenībā, neviens kurš iet uz eksāmenu nebrauc perfekti, tikai pieredze un vēlreiz pieredze dod prasmi uz ceļa. :)
03.12.2012 17:36 |

Reitings 2643
lai ietu uz eksāmenu jābūt iekšā pārliecībai par to, ka varu nolikt.. savādāk tur nav ko darīt.. stress kopā ar nepārliecinātību par sevi izdarīs visu, lai eksāmens beigtos nenolikts.. :D
03.12.2012 17:38 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
nu bet ja tu stresa situācijā nespēj savākt domas un iebrauc pretējā joslā un pretī brauc mašīna, piemēram, mani tas reāli apdraud uz ceļa!
par sevi varu teikt, ka, jā, uz eksāmenu gāju tad, kad jutos drosi par to, ka, ja eksāmens atkarīgs tikai no manis, ne apstākļu sakritībām, tad es to nolikšu - spēju pārvarēt stresu, zinu noteikumus utt. protams, stresiņš ir, bet ir jāspēj sakopot domas. piedošanu, bet ja normāla braukšana prasa 2 gadu mācīšanos, drusku jāpavērtē, vai vispār lemts braukt. tavā vietā paralēli trenētos ar privātajām mašīnām.
03.12.2012 20:34 |

10 gadi
Reitings 151
Reģ: 08.04.2010
Man rīt arī ir CSDD eksāmens, šodien vēl izbraucu visu, ir jau bailīgi, bet jo vairāk domāsi, ka nevari un, ka nesanāk, jo vairāk arī izgāzīsies, mans instruktors saka, ka vajag pārliecību pār sevi un ko dari pie stūres. :) + Pozitīvas domas, ka viss izdosies. :)
03.12.2012 20:45 |

Reitings 49
Reģ: 04.09.2012
Piedosanu, ka rakstu bez garumzimem-datora problema:)

AUTORE, kuriozs:) Es ari sodien biju uz testa braucienu un ari man piektdien istais CSDD eksamens. Ari man gribas atrak tikt gala, liekas, ka Tevi saprotu labak neka jebkurs cits.
Pastastisu smiekligu atgadijumu, ka man gaja un domaju, ka tas liks tev pasmaidit:) Biju drosa, ka eksamenu noliksu, braukusi biju ilgi un ari instruktors bija par mani parliecinats. Ta nu pagajuso nedel aizgaju uz eksamenu un nepagaja pat 5 min, kaa izkritu. PIRMAJA FIGURA! Es soka. Iebraucu precizi, varetu teikt pat tuvu idealam, bet man patrapijas TADS eksaminators, kurs IZKAPA no masinas, panema metra meeru (es neticeju agrak, ka taa notiek dzive, ne tikai filmas) un saaaka merit masinas noparkosanos un beigas pateica, ka mans spogulis ir 2 cm arpus linijas. Saprotiet-nevis masina, bet SPOGULIS:) Es soka. Saaaku raudat kaa maza meitene un taa nu apkaunota turpat izkaapu araa figuras pec 5 min eksamena un pilnaa balsii pinksteedama caapoju araa no figuuru laukuma:) Lieki aprakstit savu kompleksu sajutu:)
Sodien aizgaju uz testa braucienu. Cits eksaminators. Jauks, patikams virietis. Figuras uzreiz ieskaitija ar pirmo reizi (lai gan ne reizi pec pirma eksamena nebiju braukusi). pateica, ka ari eksamenu buutu nolikusi. Tagad riskesu piektdien iet atkal
Redzi, neuztraucies, galvenais ir koncentreties, parak nesatraukties un gan jau mums abam viss izdosies:)
Un es nepiekritisu, ka nav nozimes, kurs eksaminators traapas. Tas, kurs man bija pirmajaa reize- preemiju japieskir visiem tiem, kuri pie vina noliek ar pirmo reizi:)
Lai tev veicas:)
03.12.2012 20:48 |

Reitings 49
Laikam nepaskaidroju, ka piektdien iesu 2x. Pirmaja tatad izgazos, pec kuras panemu testu:)
03.12.2012 20:49 |

Reitings 775
Lelde tie 2cm ir liela kļūda ,ja tā būtu siena ,tad tu būtu bez spoguļa, tas tikai Tev liekas sīkums, bet vajag izvērtēt savas kļudas!
03.12.2012 20:52 |

Reitings 49
Jaa, piekritu. Es jau izlemu, ka pat tad, ja piektdien noliksu tiesibas, tik un taa pamacisos velreiz parkosanos pie sava instruktora vai kaada drauga, pirms pati saaku vadit savu masinu, jo kaut kaa galigi negribetos piedzivot situaciju, kad sasitu savu vai citu masinu aiz neuzmanibas vai nezinasanas:(
03.12.2012 20:59 |

Reitings 775
Kad Tev būs sava mašīnīte, tad arī pieradīsi un viss jau būs automātiski, un galvenais vajag parkoties tur, kur esi pārliecināta ,ka ieparkosies un nevienam netraucēs. :)
03.12.2012 21:02 |

Reitings 36
Reģ: 18.08.2012
Kad pirmajā reizē nenoliku, kaut gan biju iekšēji pārliecināta, ka nolikšu, uzreiz bija doma par otro mēģinājumu. Pēc nedēļas (tas bija priekš manis ātrākais variants) kārtoju otro reizi, pirms paša eksāmena paņēmu 1 stundiņu braukšanu pie sava instruktora un jā - nokārtoju, ja nebūtu nokārtojusi, iespējams, trešo reizi būtu bail mēģināt, jo pārliecība tajā braukšanā it kā bija un ir, bet ar kļūdām pārliecība sāk zust, heh

Atbildot uz ...Takida... jautājumu - jā, instruktoram pirku alkoholisko un ko saldu klāt, bija prieks par tiesībām un pa to laiku bijām ''sadraudzējušies'' Tā ka, liekas, jauki viss noslēgts :)
03.12.2012 21:08 |

Reitings 220
Reģ: 28.10.2011
Vaii, mani arī mēģināja pierunāt uz testa braucienu, bet neaizgāju. kad piesēdos eksāmenā pie stūres, domāju, ka prātā sajukšu pie tādas mašīnas; testa apli braucot, likās, ka tūlīt instruktors man palūgs izkāpt pat nesākot eksāmenu, toties figūras izbraucot bija tāds kā klikšķis galvā, un padālīši spiedās tā, ka prieks! Ar visādām mašīnām gadījies braukt pēc eksāmena, bet droši varu teikt, ka viena no vislabāk vadāmajām mašīnām ir csdd.! :)
Es domāju, ka Tev arī eksāmenā labi izies, ja uzķersi pareizo ritmu tam autiņam. Galvenais ir nesabīties!
03.12.2012 21:08 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Teoriju noliku bez kļūdām un braucu arī ļoti labi. Instruktors slavēja un protams arī iedrošināja - viena no apķērīgākajām autovadītājām.
Aizgāju uz eksāmenu un visas trīs reizēz uzbraucu uz stabiņiem, nesapratu kur atrodos, ko no manis grib un kas jādara. Atkārtoju eksāmenu pēc nedēļas un noliku bez kļūdām.
Pirmajā reizē braucu ar tramvaju - daudz laika sadomāties
Otrajā reizē ar mašīnu - koncentrējos uz ceļu un nebija laika sadomāties :)
03.12.2012 21:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits