Neglītās un glītās meitenes

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
Gribēju pajautāt - vai neglītajām/resnajām utt. jūsuprāt parasti ir mazāk forši puiši un glītajām tikai tiek tie foršie puiši? Ko saka sava vai apkārtējo pieredze šajā sakarā..?

Es vienkārši pēdējā laikā novēroju, ka smukajām neiet attiecībās, bet neglītajām gan veicas un tiešām ir ilgstošās, mīlestības pilnās attiecībās..

Kādi jums novērojumi šajā sakarā?
24.04.2012 18:28 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
midnight_rose, izskatam ir milziiga noziime, kaut vai tajaa, ka ar "negliitu" cilveeku (nerunaaju par korpulentiem cilveekiem, bet biezhi vien, diemzheel, shis attiecas arii uz vinjiem) biezhi vien pat netiks uzsaakta saruna un iepaziishanaas nenotiks kaa taada... Nu neredz neviens no malas to "iekshu skaistumu"...
25.04.2012 21:11 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Angela, pasaules skaistumkonkursos paarsvaraa uzvar tumshmates taapeec, ka tumshmates ir daaaaaaudz reizhu vairaak uz pasaules nekaa blondiines, nevis taapeec, ka ko tu tur piemineeji kaa iemslus :D
25.04.2012 21:15 |

Reitings 17
Reģ: 19.04.2012
Bija te viena diskusija cosmo, kuras zinaamaas sievietes skjiet visskaistaakaas-pat sheit meitenes mineeja var teikt tikai tumshmates!Piekriiti vai nepiekriiti, bet tas ir mans viedokis, ka tumshmates pavisam noteikti ir skaistaakaas sievietes pasaulee-Adriana Lima, Angelina Jolie, Jessica Alba, Mila Kunis, Megan Fox, utt.
Ar blondiem matiem manupraat neizceljaas tik ljoti seja un acis, taadeelj vinjas skjiet taadas neieveerojamaakas man.Un veel es ciest nevaru skatiities uz paarbalinaatajaam Latvijas blondiineem ar matiem kaa salmiem un veel ataugushaam sakneem.Man patiik dabiigs skaistums.
25.04.2012 21:33 |

Reitings 102
Reģ: 09.04.2012
Kāds piedzimsti tāds arī dzīvo, protams, ir plastiskās operācijas, bet ne visi to var atļauties.
Tikai tādēļ, ka meitenei nav glīta seja, vai perfekti tievas kājas, viņai nevar būt blakus skaists draugs? Ja jau viņš viņai ir blakus, tad ir iemesls. Kop sevi, cik vien vari, bet biezākas lūpas vai mazāku degunu nevar izmainīt.
Manuprāt, nav tā, ka neglītajām veicas labāk attiecībās, kā glītajām. Tu jau nezini, kam tā, Tavuprāt, neglītā meitene ir dzīvē izgājusi cauri, lai šīs attiecības izveidotu.
25.04.2012 21:59 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
re kür veel viens piemeers, ka katram cita gaume un kas vienam buus smuks, otram nesmuks. Man, piemeeram, Dzholijas luupas izskataas peec dibena. Nu nav vinja smuka. tas viss, kas vinjai ir uz sejas ir nesameeriigi par lielu :D Bet tomeer jaapiekriit, ka brunetes ir izteiksmiigaakas, jaa. bet nu ne jau visas blondiines ir paarbalinaatas, ir arii dabiigaas un izteiksmiigaas. piemeeram, visas norveegjietes un zviedrietes, ko es paziistu ir ljoti skaistas (bet es tieshaam, man liekas, paziistu taas skaistaakaas :D), bet lielaakaa dalja bruunaas francuuzietes ir negliitas peec sunja.
25.04.2012 22:07 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man , preteji angelas viedoklim skiet simpatiska meitene ne garaka par 170. nepatik tadas garas, jo vienmer, noskatoties uz 180 un vairak domaju, ka vinas ja uzvilktu papezu kurpes butu garakas par saviem viriesiem, kas, manuprat, nav sieviskigi. nu tas ir mans viedoklis, mans skaistuma standarts. patik miniatura tipa figura. un vel ja ieraugu meiteni uz ielas ar dabigi blondiem, bieziem, gariem matiem, tad domaju- zel, ka pasai tadu nav:(
skaistuma etalons ir dazads.
25.04.2012 22:53 |

10 gadi
Reitings 104
Reģ: 21.09.2010
Ahh. Gribat vai nē, bet ir simpātiski un nesipātiski. Ir subjektīvas lietas katram, taču piekritīsiet, ka mēs dzīvojam pasaulē, kurā ir pieņemts, ka šķībs deguns nav glīts un pumpas arī nav labākais aksesuārs. Protams, katram ir savas nepilnības, taču par glītu varētu nosaukt tādu, kurš patīk vairākumam.
25.04.2012 23:05 |

Reitings 17
Reģ: 19.04.2012
Marta-es mineeju to 1.80 jo vinjaam parasti ir daudz garaakas kaajas.Dievinu garas kaajas.Un parasti taas garaas izskataas arii slaidaakas.Man tieshi liekaas forshi ja meitene ir gara un izceljaas uz paareejo fona.1.70 ir paaraak daudzas.Nav jau paaraak augstu papeezhu, ir tikai paaraak iisi viirieshi!Esmu 1.80 un mans viirietis 1.90
26.04.2012 08:07 |

Reitings 313
Reģ: 29.01.2009
principā..esmu īsa....1,64m, nenoliedzu, ka gribētu būt par pāris cm garāka bet varbūt tās ir tikai manas iedomas, ka garākas meitenes par 1,70 ir smukākas....
vizuāli arī neuzskatu, ka neesmu simpātiska...ja jau komplimenti ir dzirdēti,tad jau viss ok!
katram ir savs skaistuma etalons...! man patīk tumšie cilvēki-ar izteiktām sejas un vaibstu līnijām, skaistām brūnām acīm utt.

pati tāda neesmu,moš tāpēc arī patik:)
26.04.2012 08:15 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Nesen kāds vīrietis man pateica,ko tādu,kas mani mazliet šokēja.

Vairumam vīriešu nepatīk stiprās un visu varošās sievietes,kas ar laiku pārvēršas par "vīriešiem", daļa vīriešu meklē vājo dzimumu,nevis veceni ar (pautiem) atvainojos par izteicienu.
Par to teicienu godīgi sakot, gribēju viņam iespert :D
26.04.2012 09:12 |

Reitings 2728
skābā, esmu dzirdējusi tieši to pašu no vīriešiem, kam pāri 30 - nu, nevajag viņiem terminatoru attiecībās, kas ir visu varošs, visu zinošs un visu uzrzugošs. Man arī tāda veida cilvēks nebūtu tīkams un vajadzīgs. Protams, arī bezmugurkaulnieki nevienam ilgtermiņā nepatīk, bet kaut kādas spējai pielāgoties un spējai iejusties arī vīrieša ādā ir laba lieta, kas attiecībām par sliktu nenāk.
26.04.2012 09:16 |

Reitings 2226
skaya vaine? 100% piekrītu tevis teiktajam.
Man vienmēr likās, ka vīriešiem patīk tās visu varošās, te ir aplauziens :D
26.04.2012 09:21 |

Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Nenoliegšu, ja persona izceļas ar kko, negribot sanāk secināt, ka tā ir skaista, tā neizskatīga utt.. Man noteikti neglīta šķiet sieviete, kuru ieraugot ir jāpadomā, vai tā ir sieviete, vai vīrietis.

Mans patīk dabīgais skaistums. Pazīstu skaistules-cacas, kuras bez kosmētikas un pieaudzētajiem štruntiem pārvēršas par tiešām neglītām būtnēm.

Kā arī korpulentas sievietes var būt skaistas. Esmu satikusi patiešām skaistas sievietes, kurām nav ideālā figūra.

Manuprāt, nav konkrēti nodefinēts tas skaistuma etalons, ka, redz, jābūt brunetei, ar brūnām acīm, 180cm utt., galvenais ir tas, kā tas izskatās kopumā, kā arī perfektam izskatam nav dižas jēgas, ja cilvēks ir "tukšs".
26.04.2012 09:22 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Jā, tiešām šiet visas ir sirdsskaidras un katru pretimnācēju svēta ar mīlsestību un neglītu cilvēku nav, lai pasaulē miers un Āfrika taptu pabarota!
Ja nopietni, tad fizisks skaistums(seja) ir simetrijā. IR skaistāki cilvēki un ne tik skaisti, vismaz manā realitātē. PROTAMS,ka viss ir relatīvs, Rembranta laikā topā bija liekais svars u.t.t. Bet nevar noliegt skaistumu un tās runas par - skaistums ir tavā sirdī u.c. ir tik banālas, ka jau apnīk! Nu skaista, labi, kāpēc tāds tracis? Ilgstošām attiecībām, protams, nav sakara ar izskatu, bet nevar noliegt, ka visbiežāk cilvēki meklē sev līdzīgu, ja tā nav, nu tad aiziet citi aspekti, varbūt tiešām tā "sirdsgudrība" vai elemntāri kompleksi.
26.04.2012 09:23 |

Reitings 2226
Ja tiešām par ārējo skaistumu runājam, runāšu par sevi,lai nevienu neaizvainotu. Neesmu nekāda supersmukā dūda,es pat teiktu,ka neemsu simpātiska,vienīgi acis Uzkrāsotas ir smukākā mana detaļa, bet attiecībās ir bijuši trīs vīrieši - tiešām skaisti vīrieši, ārēji ļoti pievilcīgi, protams ar laiku pazaudēju viņus, jo tajos skaistuļos izrādījās tukšs pauris, tur nekā nebija. Te ir pierādījums - iet pa iel princis + neglītā pīle. Gribu pateikt, to ka skaistums neizsaka neko.
26.04.2012 09:31 |

Reitings 2728
Pirms 5 gadiem man arī patika spridzināt un visu darīt pašai, demonstrēt tādu Padomijas sievietes-visurgājējas/pašizgāzējas stilu, bet pašlaik vairs to nemaz negribu, jo zinu, ka varu paļauties uz savu vīrieti, turklāt pēc sarunas ar viņu, viņa draugiem, aizdomājos par dzirdēto un nācās atzīt, ka jebkuram cilvēkam attiecībās gribas justies noderīgam. Daudzkārt jau varētu pati izdarīt atsevišķas lietas, bet varu jau pietēlot, ka nevaru, lai vīrietis izpalīdz. Glupai arī palikt nevajag, bet jāpadomā, kā pašas justos, ja vīrietis atskrietu mājās no darba, pats fiksi uzgatavotu ēst, pats sevi nomasētu un ielīstu gulēt. Kam viņam sievieti? :D
26.04.2012 09:34 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Sen jau ir pazuduši iedalījumi, kad sievietes un vīrieši tika iedalīti skaistajos un ne tik skaistajos, kaut kā skolas laikā pat nebija tādi iedalījumi, bija populārs, bija zubrīši .. neglītu ja kas nebija, tas ir kaut kas jauns tomēr .. bet ne par to stāsts.. laiks iet arī vērtības mainās. Ko es gibu ar to teikt, man ļoti patīk skatīties uz koptām sievietēm, nav man nekāds novirziens, bet ir sievietes uz ielas uz kurām skatoties gribas tā vien padomāt, kāda ir viņas ikdiena, tik skaisti tērpusies, tik skaista gaita u.t.t vārdu sakot vienā pasākumā man sanāca ar šādu sievieti sēdēt pie viena galda un liels bija mans pārsteigums, kad šī manuprāt skaistā sieviete sāka runāt.. viņa bija tik garlaicīga........ intelekts zemāks par zemu.. galda manieres nekādas, sarunas neinteresantas.. ar šo vēlos norādīt , ka attiecīgajā gadu posmā, vairs nešķiro skaistumu, vizuālo izskatu, bet gan to cik cilvēks ir gudrs un interesants, cik daudz sasniedzis, protams dažiem vertību skala varbūt joprojām saglabājas bērnu līmenī. Un tieši tāpat ir arī ar otro pusīšu un vīru izvēli, ne jau skaistums ir tas, ko izvēlas, bet gan uzticēšanās. Šeit es nevaru iztikt bez savas vecmammas ieteikuma, kad jāizvēlas ir tāds vīrs, kas Tevi pratīs vienmēr sasmīdināt un ar kuru būs interesanti, jo novecojot kopā vienīgais ko jūs darīsiet būs daudz runāsiet, tad vismaz lai vecumdienas ir gana bāgātas ar smiekliem un interesantām sarunām :)
26.04.2012 09:39 |

Reitings 5709
Man šķiet tā dīvaini, ka daudzas sievietes domā, ka izrādīt vājumu sava vīrieša priekšā ir nosodāmi un nožēlojami.. Viņš taču ir vīrietis un grib justies kā tāds. Kā spēcīgs, nepieciešams un noderīgs. Kurš var attaisīt burciņas, piecelties lieku reizi, lai netraucētu mīļoto un nest kartupeļu maisu no veikala. Tiešām nezinu nevienu vīrieti, kuru saistītu sievietes, kuras visu var un visu grib varēt. Protams, nav apzināti jāizrāda tas, ka kaut ko nevar, taču noteikti jāļauj vīrietim būt tādam tur, kur tas nepieciešams.
26.04.2012 09:39 |

Reitings 2226
skaya sasmējos par to nomasētu sevi :D
Tiešām arī es sapratu,ka jāpiebremzē :D.
Vēl man patika teiciens no vīrieša :"kāpēc sievietes iedomājas, ka var iemācīties runāt un iekustināt tos dzelzs gabalus, kas vispārīgi ir vīriešu pienākums"?, šeit bija runa par auto vadīšanu un visādu dzelžu darbināšanu, ko sieviete pa visām varītēm cenšas izdarīt,pa ja ne vella nesanāk :D
26.04.2012 09:40 |

10 gadi
Reitings 1698
Nekad neaizmirsīšu, ka pirms pāris gadiem trolejbusā man blakus apsēdās meitene - viņa bija nepavisam ne tieviņa (ne arī baigā resnule, bet nu tāda ar riktīgām formām), nedz arī skaistule, bet kaut kas viņā tāds bija, ka viņa man likās vienkārši nenormāli pievilcīga! Tas laikam ir kaut kāds iekšējais šarms, kaut kas neizskaidrojams... Es toreiz uzreiz iedomājos, ka, ja es būtu vīrietis, es viņu apprecētu! :D Tā bija viena no reizēm, kad pārliecinājos - tas, vai cilvēkam ir pareizi sējas vaibsti un vai ir/nav riepiņa, nespēlē pilnīgi nekādu lomu.
Savukārt pa tēmu runājot, manu paziņu lokā nav izteiktās skaistules vai neglītenes, tāpēc uz jautājumu atbildēt nevarēšu. Ā, kaut gan... bija viena kursabiedrene, par kuru runāja, ka nav smuka, bet nu ir jau laimīgi precējusies :)
26.04.2012 10:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits