(l) (l) (l) (l) (l) (l) (l) (l) (l) (l) (l) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
nu bija briidis, kad nu viss un visi kaitinaaja (e) ,bet tad klikšķis ;-) , un-draugi tach vinmeer ir ar mani. Un tad, sajuuta, ka tevii tach jr speeks :-) , es varu un daru...Jaa, draugi tomeer ir kas taads, ko nevar nopirkt par nekaadu naudu.Katram noveelu taadus draugus...pavasaris tachu, driiz jau vasara, saule un balleeshanaas... :-P :-P :-D
Piektdienas vakars. Guļu gultā, klēpī portatīvais dators, rakstu dzeju, un man gandrīz kā mērkaķim zooloģiskajā dārzā – atliek tik iespiest asti starp kājām un sūkāt aiz garlaicības. Nevienu nevaru aicināt ballēties, jo es to daru katru nedēļu. Manas domu vibrācijas uztver Sintija un sāk terorizēt manu telefonu ar īsziņām un zvaniem. Karoče, lai...
tas kaut kā dīvaini sanāk,ka šobrīd,kad viss manā dzīvē ir tik nepareizi,mainās tik neparedzamā virzienā un nekas nav stabils,es esmu tik mierīga,līdzsvarota un pārliecināta par to,ka viss būs kārtībā.. kur šī pašpārliecinātība un drošība bija tad,kad it kā tai vajadzēja būt? jūtos kaut kā iekšēji labi.harmoniski,mierīgi un pat..laimīgi.ir tāds ...
pirmo reizi man ir dziesma ko tik bieži dzirdu pa radio un kas NAV apnikusi un izskatās ka neapniks arī!! :) (l) `Cause nobody wants to be the last one there. 'Cause everyone wants to feel like someone cares. Someone to love with my life in their hands. There`s gotta be somebody for me like that. `Cause nobody wants to do it on their own And eve...
jau sen nācu pie secinājuma, cik ļoti svarīgi ir nepazaudēt šo sajūtu, ka mīļotā smaids un pieskāriens izraisa tādas patīkamas trīsas pār visu ķermeni... ir jau mirkļi, ko sauc par ikdienu, kad nav laika pie tā piedomāt, bet ir tik forši, ka pēc 4 gadu kopā būšanas, vēl aizvien ir tā kņudinošā sajūta vēderā, kas bij pirmajā randiņā pirmo skūpstu...
Brīžiem dienas gaitā mani aizskara domas par to ,kā man neveicās...kapec man dziivee ir tieshi taa un ne savaadaak,kapec nesmu laimiiga...uttt bet es tik reti aizdomājos,ka citiem iet vēl grūtāk par mani! es te sēžu un raudu par kaut kadam matrealam lietam...aii nabadzite nedabuju jaunos zabacinjus ko skatloga redzeju! Bet ir cilveki kuri ar zab...