Lasītāju blogs

20.03.2009 | magone

shodien pati saveidoju pavasari>:):) nopirku pukjainus svaarkus un vaazee ko ielikt 5 narcises...:):) man istabaa pavasaris-jo laukaa tas vnk nemanaas...:):)

20.03.2009 | Ilze3

atceros, kā kādreiz pirmajās klasītēs vajadzēja dziedāt tādu dziesmiņu.. visus vārdus neatceros, bet tur bij - labu rītu labu rītu saka saule!! PIE MANIS sPĪD SAULĪTE!!!! (l) (l) (l) Kā ir pie Jums? ceru, ka arī! sirdī uzreiz pavasars!! kaut gan ārā -4 grādi, auksts.. brrr

20.03.2009 | fairy_28361

Visiem cilvēkiem dzīve, kā dzīve, tik man tāda tizla... 8-) Laikam būs jāsāk pierast... Kas ar Jums tizls ir noticis pēdējā laikā dāmas? :-)

19.03.2009 | Lucinda

Reizēm vienkārši dzīvi vajag skatīt citā šķērsgriezumā! (l)

19.03.2009 | Ilze3

kur gan mazi bērni rod to enerģiju, ka var dauzīties stundām, nemaz nepiekūstot...

19.03.2009 | Marta Āboltiņa

... un tā durvis aizvērās. skaņa bija tik ļoti dīvaina - tā itkā lika manīt,ka tā vairs nebūs nekad. Jo viņš neatnāks. Un arī es vairs nebūšu šeit. Mēs būsim aizņemtās dzīvēs un laicīgās krīzēs,bet ne īstā mīlestībā - mēs būsim tur pat,kur bijām - tikai saldās ilūzijās.

18.03.2009 | Ilze3

vienkārši dievīgs pāris!!!! mīlu šo seriālu! (l) (l) (l)

18.03.2009 | sanya

Ja nav iespējas mainīt situāciju, kurā atrodaties, tad vismaz ir iespēja mainīt attieksmi pret to.

18.03.2009 | Ilze3

šorīt aizdomājos - nu ka tad tā! - kāpēc es šogad tā gaidu pavasari??? ziema ir mans mīļākais gadalaiks.. bet vispār jau katrā gadalaikā ir savs skaistums, savi plusi, un vienmēr dzīvoju mirklim. Kā mana sirds gavilē par sniegu! jo vairāk jo labāk. un šodien būtu man jāpriecājas! pagājušo gadu arī šajā laikā sasniga sniegs, un dienasgrāmatā izsa...

18.03.2009 | Ilze3

šorīt uzzināju par valsts lēmumu šo to nemaksāt vecākiem pabalstos.. bet es domāju, bērni dzims tik un tā! ja kāds pāris tagad atteiksies no domas par bērnu tikai tāpēc, ka valsts pirmajā gadā nemaksās tos 8 Ls, tad sakiet, ko gribat - tas izklausās vienkārši smieklīgi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits