dsafdasfasdfasdf :-/ :-/ (t) (t) (t) (t) (t) (t) (t) (t) :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%2...
tagad pa radio skan mans mīļakais gabals. vai pareizāk būtu teikt - viens no. jau no skolas laikiem dievinu bon jovi. atmiņas, ceļs uz skolu klausoties cd izlasi. mmm.. grūti samierināties ar faktu ka manam mīlotajam vīrietim viņš riebjas.. tā mūsu muzikas gaume sakrīt. izņemot bon jovi. skumji,
šodiena... beidzot tiešām jūtams pavasaris!!! beidzot! un man jādomā par mīlestību. tas laikam likumsakarīgi. pavasaris un tauriņi vēderā. kāds nez būs šī pavasara pirmais tauriņš? es gribētu lai tas būtu balts! es gribu šo pavasari būt naiva un nevainīga! gribu lai mani skaisti pavedina! uz rudens pusi atmodīsies raganiskais manī, iedegsies ugu...
Hā. Es laikam rakstu pārāk gari, lai kādai pietiktu pacietības izlasīt līdz galam, tāpēc šodien, tā vietā, lai publicētu bloga cienīgu ierakstu, pateikšu tikai to, ka Itāļu puiši NAV tādi donžuāni, kā visi domā. Viņi ir sirsnīgi, patiesi un jauki. . . Jā, un stapr citu, viņi ļoti labi skūpstās. :p :D Ja kādai ir vēlme lasīt visu stāstu par manu ...
Šodien 3.aprīlis un es palieku par vienu gadu vecāka,( bet ne jau ar to es gribēju pazīmēties) Varbūt nomainās tikai skaitļi, radikālas izmaiņas organismā nejūtu, vien tikai pacilātības sajūtu :-) Sajūtu, ka esmu savai mīļajai mammai piedzimi, ir brīnišķīga :-) Mani visvairāk iepriecināja tas, ka šodien ārā aiz loga spīd saulīte, man liekas, ka ...
01.04.09. Šodien, pieceļoties, biju apņēmusies dienu pavadīt, rakstot kursa darbu. Atvēru aizkarus savā mūžam, pēc istabas biedreņu steidzīgās došanās ikdienas gaitās, nekārtīgajā kopmītņu istabiņā un tiem cauri izlauzās nebēdnīgie saules stari! Kopš mans vīrietis vairs nav Latvijā, biju iedomājusies, ka būs vieglāk vismaz mācībām koncentrēties....
vai tas ir jāuztver kā joks, ja tev 1. aprīlī uzdāvina žurku? un kur lai viņu liek? ja tas tiešām joks, tad kā joku var žurku ar manu kaķi sapazīstināt, un klusībā cerēt, ka kaķis būs kā īsts kaķis! tad varētu saukt - April april, jo no žurkas vairs nebūtu ne vēsts!
Šodienu pasludinu par čīkstētāju rūgumpodu dienu, kurā atļaujos papīkstēt par stulbākajām savas dzīves lietām. Pirmkārt, no manis šuvēja ne pa kam nesanāks. Jā, es ļoti labi izprotu savu svārku traģēdiju, kad manis iešūtās vīles neizturēja trako kāju tirināšanu Fonteina mūzikas pavadījumā, bet, ej tu sanatorijā, arī manas bikses sāk irt pa vīlēm...
es nevaru sagaidīt, kad beidzot būs bērzu sulu laiks! (l) (l) (l) vienkārši dievinu šāda veida domu sakārtošanu un ķermeņa attīrīšanu! to, meitenes, vajag izvērst par rituālu! katru pavasari! lai mēs tīras un svaigas!
Kur jums ir izdurts pīrsings? Cik ilgi ? Kā kopjat? :p vai esat nožēlojuši ka izdūrāt? vai arī apmierināti. ?! :) dalamies iizjūtās. 8-)