07.04 čau,čau. 6.30, esmu jau augšā, jūtos možāk nekā vakar, sāp kāju ikri diezgan pamatīgi, mazliet tos pamasēju, pastaipos. Iespējams Jūs, meitenes, varat kaut kādus labus staipīšanās vingrinājumus ieteikt? Atpakaļ pie tēmas, aizeju līdz staģikam, šodien priekšā divas dāmas. Kā es ierodos, viņas aši kaut kur nozūd, laikam nobijās no mana rīta ...
06.04 Sāksim jau ar to, ka sportoju parasti tikai skolā sporta stundās (un arī tur sanāk šad un tad pašmaukties). Zinu, ka esmu fiziski izturīga, bet ārkārtīgi slinka (sportā vidējā atzīme 10:D) Vienkārši slinkums,slinkums,slinkums. Un tā nu es kā jau godprātīgs jaunietis, kas vēlas sevī kaut ko mainīt, izlēmu, ka sākšu ar to, kas man padodas- s...
Nedēļas laikā jāizdomā viņam vārdiņš, tad kopīgi apspriedīsim un tad jau būs klāt dzemdību laiks...Bet kādu vārdiņu? Es sliecos uz - Adrians, Kristofers vai Gabriēls. Bet vēl neesmu pārliecināta...palīdziet izvēlēties. :) :-) (l) :-| 8-) :-)
Vairāk kā gadu dzīvojot kopā ar vīrieti,viņu jau var izjust un saprast. Agrāk likās,ka attiecības ir ļoti vienkārša padarīšana,kurā viss notiek kā tam jānotiek,bet tagad pašai visu izbaudot uz savas ādas,esmu ļoti daudz ko atklājusi par viņiem un esmu sapratusi lietas,kas agrāk likās dīvainas vai nesaprotamas. Kaut vai tas,ka vīrieši lūk nesapro...
konstatēju ka man tas tīri labi patiktos. ja vien zinātu ka ir abpusējas simpātijas, bet abi kautrējas pirmo soli spert.. tāds enerģijas pieplūdums! viens pāris jau ir uz manas sirdsapziņas (l) cerams stabils varat pieteikties rindā :-D
ka jums patika jaunais sova Sapnu Ligava????? vakar vinu noskatijos man jau laikas ka sovam nav ne vainas un ko jus par to domajat sakat drosi savu viedokli..... :-)
Vai mūsu sirdis ir pietiekoši stipras, lai spētu izturēt pilnīgu laimi? Mazlietiņ laimes stiprina to, bet vai pilnīga laime to nenobeigtu? Bet varbūt, ka šis laimes mirklis būtu tā vērts? “Laime līdzinās saulei. Lai cilvēks justos labi, viņam nepieciešama kaut neliela paēna” – Oto Lūdvigs tā ir teicis, un es tam pilnībā piekrītu. No tiešiem saul...
visiem ap pūpoliem! lai veseli, un lai pavasara vīrusi turas pa gabalu! :) es jau biju aizmirsusi ka šodien pūpolsvētdiena, tā ka rīta pēriens bij man tāds pārsteigums. būtu zinājusi, droši vien būtu aizslēgusi durvis.
šodien atklājam sezonu! cepsim šašliku!!! beidzot! dievinu pusdienas-vakariņas ārā dārzā pie ugunskura. un šī diena ir kā radīta tam, grēks būtu neizmantot! Marš visi laukā no mājas!