Lasītāju blogs

09.04.2009 | absynthe

Cosmo, paldies Tev par tām vīriešu smaržām, kuras es laimēju. Diezgan riebīgi, ņemot vērā faktu, ka mans aktuālākais čīkstēšanas temats tagad ir tas, ka man nav drauga. Es smaržas atdevu tēvam, kurš solījās man par to uzdāvināt kolonnas dāvanu karti, lai es sev arī kaut ko dabūtu pretī, bet, solīts makā nekrīt. Un vēl man nežēlīgi vajag atrast d...

09.04.2009 | absynthe

Cosmo, paldies Tev par tām vīriešu smaržām, kuras es laimēju. Diezgan riebīgi, ņemot vērā faktu, ka mans aktuālākais čīkstēšanas temats tagad ir tas, ka man nav drauga. Es smaržas atdevu tēvam, kurš solījās man par to uzdāvināt kolonnas dāvanu karti, lai es sev arī kaut ko dabūtu pretī, bet, solīts makā nekrīt. Un vēl man nežēlīgi vajag atrast d...

08.04.2009 | piano_

08.04.2009 | Ilze3

šodien man ir iedvesma radīt! tāda ir divos gadījumos: 1. kad esi pāris cm virs zemes 2. kad aiz sāpēm gribas gaudot. šodien ir pirmais variants! Ak, pavasar! (l)

08.04.2009 | Ilze3

reti gadās tādas grāmatas, kuru lasot, dzīvo līdzi.. jūti līdzi.. sapņo līdzi.. tās sajūtas, izjūtas liekas tik pazīstamas.. ehh, šie saldie 17.. pirmā mīlestība, pirmais pieskāriens, pirmā atzīšanās. kaut gan man arī tagadējie 24 liekas super vecums!!! un vēl pavasaris ar tauriņiem!! (l) (l) (l) me feels good today :-P

08.04.2009 | Ilze3

bella's lullaby (l) visu dienu šodien skan fonā uz repeat... mmm... liek justies labi. (l) (l)] sapnot.. (l) par mīlestību.. (l) ehh. ko tur vairs runāt.. tieši šī versija - http://www.dailymotion.com/video/x5oynh_bellas-lullaby_webcam

08.04.2009 | Ilze3

šorīt piecēlāmies ļoti agri. izgāju uz lieveņa un patīkamais rīta dzestrms apņēma manas kailās kājas un rokas. sajutos kā bērnībā. no rītiem skrienot cauri slapjajai zālei, meklējot pirmās zemenes... bet tā jau vasara... dīvaini. mūsu asociācijas ir nekontrolējamas un neparedzamas.

08.04.2009 | brighter

08.04 Piecēlos savos 6.15 un sapratu, ka šorīt nespēšu paskriet. Nolādētie kāju ikri! Stīvi un ļoti sāpīgi. Nu ko vecais labais draugs Fastumgēls nāk palīgā. Noteikti vakarā gan aiziešu, bet ļoti lēnām&uzmanīgi, vispirms kārtīgi izstaipot ikvienu muskulīti, kas man vispār pastāv. Un gribu tikai pateikt tādām pašām iesācējām kā es: Pat ja tev...

07.04.2009 | Ilze3

pie savas mājas noteikti stādīšu kastaņus! šodien gāju cauri kastaņu alejai, pumpuri jau tik lieli un lipīgi. saulē spīd. vēl nekāds zaļums nav redzams, bet pumpuri spīd! aizveru acis un jau redzu kastaņus pilnos ziedos.. tik skaisti.. (l) (l) (l)

07.04.2009 | Ilze3

nedēļas nogalē brauksim uz galvaspilsētu. esmu no tām, kas Rīgā ikdienā dzīvot negribētu un arī nevarētu. man vajag plašumu. bet bez Rīgas arī nespēju, tās emocijas, tā aura ir nepieciešama kā skābeklis reizi pa reizei! viena no reizēm noteikti ir tad, kad kastaņi zied.. tad man nepieciešams vērmaņdārzs. un noteikti rudenī, lietainā rudenī es vi...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits