Kādu rītu braucot autobusā nācās saskarties ar tādu problēmu, kad es nepalaižot sēdēt vecus cilvēkus, jo es redz esot jauna un vecus cilvēkus nesaprotot, es sadusmojos ne pa jokam, iekšā man viss vārījās, bet neizdvesu ne skaņas, vien skatījos pa logu un lasīju žurnālu un turpināju sēdēt, neskatoties uz to, ka vecās, pārmālējušās( viņas patiešām...
šis rīts ir kā reiz manā gaumē. mazliet smidzina. biezi mākoņi debesis klāj. un gaiss tik svaigs un dzidrs no putnu treļļiem!!! dvēsele gavilē!
bez kā ikdienā es nevarētu iztikt? sākumā domāju ka bez telefona.. bet apsverot visus par pret, konstatēju - ka ir dienas, kad telefonu izmantoju tikai pulksteņa vietā. tā ka atbilde ir - nevarētu iztikt bez interneta. kaut gan - ja vajadzētu varētu jau iztikt ar. bet tā kā man nav sevi jāmoka, un ir iespēja, tad izmantoju to.
es gribētu vienu dienu dzirdēt vīrieša domas. bet noteikti ne savējā. jo ticu, ka ir lietas, ko es nemaz negribētu dzirdēt. tāpat kā zinu, ka ir domas, ko negribu, lai viņš uzzina. mums katram ir sava privātā dzīve arī, ne tikai kopējā. bet ja es varētu no savām paziņām izvēlēties vienu, un kaut dienu spēt lasīt viņa domas.. tas liekas interesan...
Man jau divus gadus ir nopietnas attiecības! Mans vīrietis šobrīd atrodas Norvēģijā un fiziski nav man sasniedzams. Bet lieta tāda, ka jūtos atsvešinājusies arī morāli! Itkā viss kārtībā, mīl un ilgojās, atsūtīja biļeti uz 16.maiju, lai braucot pie viņa, gaidot ļoti, ļoti! (l) Bet kaut kas pietrūkst! Kaut kāda asumiņa, kaut kas... Nejūtos labi! ...
dārgie cosmo.lv lasītāji lūgums aizpildīt manu aptaujas anketu! Tie, kas studē, zina CIK TAS IR SVARĪGI! :) pateicos, lai jauki un saulaini svētki :-) šeit anketa: www.visidati.lv/aptauja/259266066/
es šodien un rīt nevarēšu dabūt savas dienišķās bērzu sulas, jo lūk nevarot neko mājās no meža nest!! - čūskas nākšot virsū!!! grrrrrr (e) (e) (e) vispār māņticība ir vienkārši kaitinoša! jo ir dzirdēti tik absolūti pretēji apgalvojumi, ka nesaprotu, vai tiešām cilvēki to neredz? atceros kad precējos, tad man teica, kaut nu jūsu kāzu dienā nelīt...
Es apnjemos kaut kad beidzot tikt pie garumziimeem! ^^ 8-) Un veel es apnjemos beidzot pabeigt savu graamatu.. (l) Man ir veel daudz ko apnjemties,bet buutiibaa teiksu,kaa ir-man galvaa pavasaris un peedeejaas dienaas neesmu iisti speejiiga sakariigi domaat.Vareetu pat teikt,ka pavasaris ir slimiiba.Forsa slimiiba,kuru,vismaz man,naakas izslimot...
šorīt piecēlos sešos. bez iepriekšēja nodoma. gulēju, domāju, un galu galā izdomāju - pietiek. ir jāsāk kaut kas darīt figūras labā, jo līdz vasarai vairs tikai viens solis. presīti jau vairāk kā mēnesi cītīgi taisu, bet šorīt BEIDZOT piecēlos lai izskrietu nelielu aplīti. pirmajā reizē protams, nevajag pārspīlēt. un es pēc 15 minūtēm jau biju m...