Lasītāju blogs

Kā ierasts nedēļas pēdējā brīvdienā, šodien devos iegādāties pārtiku nākamajai nedēļai. Kā ierasts, uz veikalu braucu kopā ar brāli. Kā ierasts, viņš izdomāja ko jaunu, tāpēc devāmies uz Rīga Plaza Prizmu ierastās Maximas vai Rimi vietā. Kā ierasts, no daudzstāvu stāvvietas devos uz liftu, virzienu nosakot ar instinktu palīdzību, kamēr sapratu, ...

13.04.2009 | Ilze3

draudzība - pēdējā laika aktuālākais temats. varbūt tāpēc, ka tā tāda sāpīga tēma? es esmu apmierināta ar savu vecumu, stāvokli un visu vidi ap sevi, bet dažreiz pieķeru sevi ilgojamies pēc vidusskolas gadiem, kad ar draudzenēm pēc skolas gājām pastaigāties, pasēdēt kafejnīcā, papļāpāt. pietrūkst man tā visa. to klaču un smieklu, un satikšanos. ...

Brīvām meitenēm nav pienākumu; viņas pašas var izvēlēties, kurā sienā ar galvu skriet. To laikam sauc par sava ceļa meklēšanu, lai gan... nesaprotu, kāpēc vēl jāmeklē ceļš, pa kuru jau drošiem soļiem, paceltu galvu ej visu līdzšinējo mūžu un jaunu izvēlies, nonākot krustojumā vai ieraugot kādu vilinošu meža taciņu. Bet atgriežoties pie neesošaji...

12.04.2009 | Ilze3

if i had a million dollars... ;-) `man būtu bezjēgā daudz šalles un somas, un kurpes. kaut gan es neteiktu - bezjēgā. šalles nekad nevar būt par daudz. lai arī šaļļu man jau tuvu otram simtam, tik un tā šodien nebij ko vilkt, jo tieši tādas, ko iztēlojos jaunajam mētelītim klāt, man nav.. - koši sarkanas vienkrāsainas, un lielas. ir divas mazas....

Laikā, kopš dzīvoju viena, tūkstoškārtīgu apliecinājumu ir guvis apgalvojums, ka elektriķa un santehniķa profesijas lielā mērā ir apgūstamas praksē (drīz būšu profesionāle - sadeguša kontakta dēļ ar pagarinātāju un sadalītāju palīdzību esmu izveidojusi pilnīgi jaunu, unikālu pagaidu elektrotīklu). Kas attiecas uz padomju laikā celtajām mājām, ie...

12.04.2009 | Ilze3

cik gan maz vajadzīgs priekam. šodien tas bij labs pirkums. nopirku smuku zilu mētelīti pavasarim. košu košu! lai arī no ārpuses redz, cik es koši šopavasar jūtos! un vēl sarkanas kurpes!!! mmm... pa smuko!

11.04.2009 | signorina

Es gribu būt tev kā maize. Ne aplūkojama pa gabalu un apjūsmojama nepieskaroties, bet izgaršojama, izsmaržojama un baudāma. pieminama un kārojama, ja pietrūkst kaut vienu dienu. stipra un maiga, dienišķa un tomēr svēta, tāda, kas dod spēku dzīvot. Man patīk sākums. kad vārds nav pateikts un ūdens nav izliets. kad viss var notikt un pagaidām neka...

11.04.2009 | vineta gribuška

11.04.2009 | Aija Smiltiņa

Rakstīšana ir kā sāls un maize bet lasīšana ir tās piedeva. *man patīk rakstīt un protams arī lasīt, vienu dienu braucot autobusā, man šāda atziņa ienāca prātā Par cik es pārvietojos ar 21.autobusu, tad jau sen mana atziņa ir Twenty - One for everyOne twenty - One for Only One P.S ... un kāda ir tava atziņa?

10.04.2009 | Ilze3

šodien mana kulinārā daba izpaužas! ;-) top lieldienu kūka.. un olas olas olas olas :-P jo pa lieldienām jāapciemo visi, kas man tuvi - draugi radi. bet tukšām rokām nevar. tukšām rokām nekad nevar. kaut labus vārdus jānes līdzi. jo dots devējam atdodas. nemaitāsim savu karmu.

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)