Lasītāju blogs

15.04.2009 | Keita2

Reiz dzīvoja kāds smaidīgs meitēns. pavisam maziņa, jauka, nevienam nedarīja pāri. pavisam nesamaitāta. toties daudz sāpināta. visiem šķita, ka viņa ir stipra. tāpēc, ka bija ideāla aktrise, kad vajadzēja. patiesībā viņa bija ļoti viegli ievainojama. visiem patika ar viņu paspēlēties un pēc tam izmest. kāpēc?! vai tiešām viņa izskatījās pēc spēļ...

14.04.2009 | Anna Šersta

вот оказывается что он задумывал все эти почти 20 лет 8-) то, что отопление с каждым месяцем дороже, ещё не повод для такого обмена! тем более, только домашние тараканы обходятся дешевле, чем я! есть такие люди, которых ты не просто готов подарить (абсолютно безвоздмезно)) , но даже приплатить, чтобы только тебя от них избавили. у меня такой спи...

14.04.2009 | Anna Šersta

даёшь исполнение желаний! :-D всё ещё переживаю по-поводу измены любимого кошака :'-( Тииитуус... вот что значит пожалела, сразу не кастрировала.. пусть только вернётся (t) всё началось с того дня, как моя подруга решила родить котят. нууу, не то чтобы родить, а так, чисто поучавствовать в зачатии сторонним наблюдателем. у меня кот. у нее кошка....

14.04.2009 | Ilze3

man šausmīīīīīīgi patīk vērot kā man mīļie cilvēciņi guļ (l) (l) (l) patīk no rītiem pamosties pirmajai, un vērot, kā vīrietis guļ, kā mana meita un dēls guļ, un sapņo savus sapņus. smej pa miegam, vai ieraudas. es sargāšu šo miegu no visas pasaules, būšu sapņu sargs.

14.04.2009 | Ilze3

fonam lai justu noskaņu - saliva 'here with you' kādā raisās manas domas. lai rastos kaut kas skaists, izrādās - ir nepieciešamas mīlestības sāpes. jo mīlestības sāpes ir skaistas, kad uz tām atskatās pēc zināma laika noilguma. uzreiz nedrīkt, jo uzreiz ir sāpes bez mīlestības. bet paiet laiks, un tad gribas pilnīgi teikt paldies par sāpēm, par ...

14.04.2009 | Ilze3

es sevi lutinu 24 stundas diennaktī. es sevi lutinu miljons dažādos veidos katru dienu, un neviens man to nevar aizliegt. es sevi lutinu no rītiem pamostoties, un brokastīs apēdot jogurtu. es sevi lutinu pēc brokastīm iztīrot zobus un uzliekot sejas masku, fomā skanot maniem mīļākajiem mūzikas gabaliem. es sevi lutinu atrodot laiku, lai ieietu c...

14.04.2009 | annkatrin kohler

Ir ceturdienas vakars un prieks manis nedelas nogales sakums. Domas saustas ap dazadam temam un ta ari nekur neapstajas. Ir parnemusi divaina iekseja tuksuma sajuta. Jau sen tada nebija izjusta. It ka skumjas, it ka prieks. Skiet, ka esmu talu no visam problemam, kaut ari ta nav. Jutos it ka lidotu kaut kur starp zemi un visu pasauligo un debesi...

Ieva nebija vinu redzejusi pusgadu. Un tad atkal tikas. Pec trakuligas ballites vins vinu pavadija uz pirmo vilcienu. Un paris minutes pirms vilciena pienaksanas, kad pirms tam vinu starpa 20 minutes bija valdijis pilnigs klusums, vins teica: "Piedod, ka tik stulbi, dumji sanaca tad!" Tas bija Ievai dunca duriens krutis, kuras jau ta m...

Petrarka bija filologs un humanists. Jau viduslaikos vins apstiprinaja un pauda savu priekstatu , ja ta var teikt tad ari filozofiju, par milestibu. Ta ir milestiba, kas sagada laimi un ciesanas vienlaicigi. Jau tad, talajos viduslaikos, kad, patiesibu sakot, milestibai nebija lielas nozimes, un ta tika daudzinata tikai neskaitamajos visa veida ...

14.04.2009 | irony

Jauki, nu arī cosmo blogs ir manējais. Izmēģināti jau daudzi, gan krievu liveinternet.ru, gan livejournal. Ilgi nemēdzu uzturēties šādās vietās, patīk lasīt citu domas daudz labāk nekā izlikt savas. :)

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)