Domājot par to, cik man ļoti pēdējās dienas gribas šokolādi, jādomā arī par to – vai organisms prasa tikai to, kas tam vajadzīgs konkrētā brīdī, vai tomēr ne.. Jo kā lai izskaidro manu piepešo vēlmi pēc piena šokolādes? Es varu mēnešiem neēst šokolādi, un man nemaz negribās. Bet pēdējās trijās dienās es apēdu pa tāfelītei dienā. Tādu robežu esmu...
par cūcenēm :) vispār izvēlēties vienu veidu bij grūti. likās, ka izmēģināšanas vērti ir vairāki. afirmācijas kaut kad ir mēģinātas.. bet šoreiz izvēlējos kaut ko interesantāku :) lai jautrāk. pasmaidīt protams lika VUDŪ paņēmiens.. nez, kāda to izmēģinās? es laikam ne. tātad - LĒCIENS LABVĒLĪGAJĀ PASAULĒ - citēju - sūfiju gudrie piedāvā teoriju...
Es ticu iesācēja veiksmei. Es ticu cūcenei. Ir reizes, kad vari pūlēties un censties, cik gribi, tik un tā nedabūsi kāroto.. bet citreiz pat nepieliekot mazākās pūles, sasniedz kāroto. Nu kā lai savādāk to izskaidro, ja ne ar veiksmi? Nezinu vai strādā Lilit aprakstītie veidi kā piesiet cūceni pie sevis. Būs kādreiz kāds jāizmēģina, un tad varēš...
cilvēks pēc būtības nav slinks. slinkums ir ieaudzināts. to tik labi var redzēt mazos bērnos, kas visur grib palīdzēt, visu grib darīt paši, bet pieaugušie ļoti bieži viņu pastumj malā, sakot - tu vēl nemāki, tikai tāpēc, ka zin, ka paši izdarīs ātrāk. nav laika gaidīt uz mazo. un tā cilvēkam zūd vēlme kaut ko darīt, piepūlēties. un slinkums ir ...
Šodien ir ceturtdiena varētu tā kā iet izklaidēties ir arī uzaicinājums un rīt ir brīvdiena, bet šodien vēl uz darbu jāiet pēc kura es būšu noteikti pārgurusi nu i nezinu ko darīt iet vai neiet un sen jau nekur neesmu bijusi nu vispār ļoooooooooti seeeeeeen!!!Nop laikam ka ir jāiet!!! :-)
vēl pirms mirkļa gribēju stāstīt par to cik viss ir jauki un skaisti, kas jauks noticis. tomēr uznāca BUMSSS!!! izlasīju kāda jauka, patīkama cilvēka ierakstu dienasgrāmatā un sāku raudāt. neviens nav pelnījis to, ko saņēmis viņš! un tad es atminējos...bet es arī to visu esmu dabūjusi. gan tuvu cilvēka zaudējums, gan nelaimīgu mīlestību, gan arī...
ik pa laikam esmu domājusi, ka varbūt būtu jāievēro kāda diēta, bet nekad tālāk, t.i., līdz diētas ievērošanai, neesmu tikusi. nevarētu teikt, ka man trūktu apņēmības. jo parasti, ja kaut ko iesāku, tad spēju pie sava lēmuma pieturēties, un arī pabeigt iesākto līdz galam. tad nu domāju, kāds tam būtu izskaidrojums. un izdomāju dažus, kas droši v...
es zinu, esmu cukurs. it kā aizvietojama, bet ne aizstājama. kafija ar saldinātāju nav pat salīdzināma ar tādu, kurā iebirdinātas kaut dažas, tomēr mirdzoši baltas un vilinošas cukura sniegpārsliņas. es zinu, esmu sāls, kas džreiz jāuzkaisa brūcēm, lai tu justu, ka esi dzīvs. citādi tās sadzīs, un paliks vien trulas rētas, kurām atņemta spēja ju...