lēciens labvēlīgajā pasaulē

16.04.2009, Ilze3
par cūcenēm :) vispār izvēlēties vienu veidu bij grūti. likās, ka izmēģināšanas vērti ir vairāki. afirmācijas kaut kad ir mēģinātas.. bet šoreiz izvēlējos kaut ko interesantāku :) lai jautrāk. pasmaidīt protams lika VUDŪ paņēmiens.. nez, kāda to izmēģinās? es laikam ne. tātad - LĒCIENS LABVĒLĪGAJĀ PASAULĒ - citēju - sūfiju gudrie piedāvā teoriju par daudzu pasauļu vienlaicigu pastāvēšanu. saskaņā ar to var sevi izraut no vienas un ar gribasspēku pārcelt uz citu pasauli. Istabas vidū noliec krēslu. metru no tā nomet zemē baltu lenti (nez, krāsai ir nozīme? baltu lenti es neatradu, man ir zaļa. nu.. ja nenostrādās, tad zināšu ka lentes krāsa bij vainīga!). uzkāp uz krēsla. un ar skaļu kliedzienu "aiziet, mīļā" lec augšup un uz priekšu aiz baltās (zaļās - manā gadījumā) linijas. Jālecot esot reizi dienā kamēr nokļūsti labvēligajā realitātē. bet ja trīs nedēļu laikā rezultāta nav, tad neesot ko pūlēties. nu skatīsimies. 6. maijs kā galējais termiņš. jāsaņemas! nu kurš gan negrib savu cūceni ;) vēliet veiksmi!

Komentāri [1]

+0
Ir tāda domāšanas skola kā simorons (varu mazliet kļūdīties nosaukumā, bet kkā tml ir). Tur ir līdzīgs vingrinājums - iedomājies ko dzīvē gribi sasniegt (piem., gribu jaunu dzīvokli vai gribu laimēt ceļojumu) un skaļi bļaujot vēlēšanos jālec no krēsla vai galda (galvenais nolēkt no kaut kurienes). Arī piepildoties (neesmu gan mēģinājusi). Tā ka - droši vien kkas tajā visā ir :D
17.04.2009 21:46 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)