Lasītāju blogs

22.06.2009 | montina_22225

Es šodien esmu tik ļoti priecīga un laimīga. Vienkārši tik ļoti. ļoti, ļoti! Man laikam smaids tulīt ieakmeņosies sejā. :-D Aiz laimes eju dzert tēju! Laimīggalīg. (l)

22.06.2009 | Ilze3

gada īsākā nakts nu aiz muguras, un laiks bija vienkārši ideāls līgošanai. klusi ceru, ka tieši tāds pats vakars būs arī rītdien, un varēsim svinēt līdz saules lēktam. siers jau gatavs, pīrāgi rītdien taps, un gaļa pēcpusdienā tiks marinēta. vēl jāuzpin vainadziņš un LAI LUSTĪGA LĪGOŠAN var sākties :-D :-D :-D

22.06.2009 | agucsss

Lieliskas brīvdienas aizvadītas... sestdienas rīts iesākts ar limuzīnu un šampanieti un beigts ar saulrietu vairāk kā 100km aiz Rīgas robežām pie nedaudz savādākas jūras. Ar rozā debesīm un joprojām šampanieti rokās :D Šodien arī tīri feini, sen nebiju braukusi ar kuģīti pa Daugavu. Tikai 1ls un viena stunda, bet galva izvēdināta. K Katru darba ...

22.06.2009 | emanuella___

ak dies cik labi butu ja man butu 16 ka meitenes saka:) (l)

22.06.2009 | Sintija Jakovleva1

Chau, meitenes! Kur Juus svineesiet sveetkus? Nav ne jausmas kur doties... (t)

21.06.2009 | babacis

Es gan zinātu, ko teikt par sieviešu nemitīgo, pat izmisīgo vēlmi veidod čeklistus ar ideālā vīrieša pazīmēm. Protams, ka mani, kā vīrieti tas satrauc, jo es taču neesmu nekāds robots, kurš varētu atbilst rindiņām uz rūtiņu papīra ar ķeksīti kreisajā pusē. Ko gan jūs tur varat atrast? Tak ne jau cilvēku. Robotu vienīgi. Jā, un tad ir jābrīnās, i...

20.06.2009 | Ilze3

no mana skatu punkta - tā jau gandrīz kā likumsakarība. kad beidzu 9. klasi bij pērkona negaiss, kamēr tiku līdz skolai man kājas bija galīgi slapjas, jo peļķes bija VISUR! kad beidzu 12. klasi, pa dienu lija lietus, bet uz vakarpusi bij ļoti skaists, patīkams vakars. kad beidzu bakalaurus, un devos mājus, sāka līt lietus, un lija visu vakaru. š...

20.06.2009 | Liene9

man ļoti patīk izlaidumi. gan savi, gan citu! man patīk sapucēties un fotografēties! (l) (l) :-D

20.06.2009 | Ilze3

tikko atklāju twitter un man nudien patīk! (l)

20.06.2009 | _lapsa_

Šovakar mani ir pārņēmušas pārdomas, jo esmu viena mājās un ar mīļoto netikšos 3 dienas - līdz pat 1dienas naktij - viņš jau ir aizbraucis uz laukiem, bet es pievienošos vēlāk... Es mēģināju visādi -es noklusēju, kā man sāp dažādi viņa izteicieni, es nesaku, ka biežāk vēlos dzirdēt, ka esmu vienīgā, es nepārmetu, ka mēs nerunājam par mūsu nākotn...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits