Sieviešu plaukti

21.06.2009, babacis
Es gan zinātu, ko teikt par sieviešu nemitīgo, pat izmisīgo vēlmi veidod čeklistus ar ideālā vīrieša pazīmēm. Protams, ka mani, kā vīrieti tas satrauc, jo es taču neesmu nekāds robots, kurš varētu atbilst rindiņām uz rūtiņu papīra ar ķeksīti kreisajā pusē. Ko gan jūs tur varat atrast? Tak ne jau cilvēku. Robotu vienīgi. Jā, un tad ir jābrīnās, it kā visam atbilst, bet nu nav kaut kas. Aha, nava gan. Dvēseles nav. Un tik traki čeklistojot, pa kuru brīdi jūs varat paspēt iemīlēties? Kaut kāds absurda teātris. Nu, dabūjāt? Un ko tālāk? Nevar teikt, ka trofeja, tas banāli. Tad ir tas, ko vajag un var atslābt? Bet jūs jau neprotat atslābt. Man jau liekas, ka jebkurš ir īstais. Var, aizsietām acīm, izvēlēties jebkuru, un pēc īsāka vai ilgāka laika atklāt, ka viņš ir mūža mīlestība. Bet, kur nu.. čeklists. Jūs neesat sarežģītas, jūs esat pārāk vienkāršas.

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
vai vīrieši pēc tavām domām vienkārši ņem ar aizietām acīm un nemaz neizvēlas pēc kaut kādiem saviem kritērijiem?
Man liekas, ka katram cilvēkam ir SAVS saraksts, un tas nebūt nav kaut kāds ideālais (neeksistējošs) personāžs, ko katrs meklē. neviens neņem pirmo, kurš pagadās. bet meklē savu, romantiski izsakoties, dvēseles radinieku (kurš, saprotams, arī gultā labs)
22.06.2009 12:27 | saite | Atbildēt

+0
kas par sviestu? kura meklē ideālu? man vajag, lai ir smadzenes, materiāli nodrošināts, labs gultā, un izsaktīgs, un ar šādām īpašībām ir daudz vīriešu, tāpēc nevajag moralizēt, ka mēs meklējam kaut kādus ideālus... ;-)
22.06.2009 02:05 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits