Es jau miljons reižu biju aizmirsusi cik tomēr forša filma ir 99Franki. Visas Franču filmas ir tik perfekti ģeniālas! (l)
Vispār es domāju, ka kādu dien` es savus stāstus tirgošu par naudu; varbūt gluži ne par lielāko taksi, tomēr gana piedienīgi, lai varētu iegādāties kādas jaunas kurpītes, savas iemīļotās Nīna Rīčī smaržiņas un kādu kokčiņu pilsētas modīgajos naktslokālos. Nu gluži kā tās dāmas ap ceturto gadu desmitu, kas žurnālā Lilit dalās savā dzīves pieredzē...
Kas jums, sievietēm, ir ar tām kastēm? Kāpēc jebkurā veikalā, ieraugot lielāku vai mazāku kārbiņu, jūs, mierīgi elpojot, nevarat paiet tai garām. To obligāti vajag paņemt rokās, iedomāties, ko tur varētu ielikt. Kur to varētu ielikt. Un varbūt pat nopirkt! Tas būtu jauki. Bet ja ir maza kastīte, tad vajag lielāku kasti, kur ielikt to. Nu, kāpēc ...
Es nesaprotu,tik tiešām nesaprotu kā pasaules-ārzemju slavenībam-aktieriem,mūziķiem dzimst dvīņi-Dženiferai Lopesai un vēl daudzām citām.Tagad arī Sarai Džesikai Pārkerei,nu fenomenāli! Vai tā ir kāda mākslīgā apaugļošana,esmu galīgā neziņā ;-) Kura gan meitene nav sapņojusi par dvīņu puikām vai meitenēm :) Es arī gribētu :-/
Mjaa... :'-( pirms divām nedeļām izmižģīju potīti un diezgan smagi, ATB koncertā. Kājās pat nebija kurpes uz papēžiem, bet gan ērtās ikdienas laiviņas :-/ - saucamās balerīnas čībiņas. Tā kā uz laiciņu Superkrosenes būs jānoliek maliņā. Nevaru vien sagaidīt kad atkal skriešu pa makoniem (l)
Mīļās meitenes, šis dzīves maratons mani paķēris ne pa jokam, skrienu ne tikai ar savām "burvju" botiņām pāris stundu nedēļā, bet arī bez tām! Tākā mani, mūsu vasara, tā pat kā Jūs nelutina ar labu laiku un sportisko aktivitāšu atlikšanai ir burvīgs iemesls - lietus, tad nekas neatlika kā izmēģināt "sopogi skorohodi" (jaunās,...
Parasta darba diena pēc svētkiem. Un te pēkšņi tāds nieks cosmo sarunās kā jautājums par to, vai jaunu mazcenas mobīlo ir jāņem tikai pēc tam, kad beidzies jau paņemtā modeļa līguma termiņš. Jautājums tik vienkāršs, ka īpaši nesatraucoties atbildu, ka jaunu telefonu iespējams ņemt tikai pēc tam, kad iepriekšējā paņemtā telefona līgums beidzies. ...
miega trūkums galvu padarījis tik smagu, ka arī šodien jūtu - gulēts par maz. 18 gados varēju trīs naktis un dienas pēc kārtas negulēt un tusēt, bet tagad miega baudu turu augstāk, un labāk saku NĒ, ja jūtos nogurusi. Nākamnedēļ paliek 25. skaists vecums :) tajos 18 gados likās - ooooooo, 25 nu tas jau ir pieklājīgi. bet tagad? he he.. dzīves sā...
:-| Sāku apšaubīt uzaicinājumu uz Jāņu svinēšanu. Varbūt labāk atteikt? :-/ Pirmie svētki kopš ilgiem laikiem, kad nespēlēju nevienā pasākumā pavadījumu. Laikam man vienīgajai nav svētku noskaņojuma :-|... Nu neko darīt...