Ejot uz tramvaju no darba, aizdomājos par tām daudzajām šķiršanās epizodēm šajās attiecībās... DOmāju, kāpēc to ir bijis tik daudz un kāpēc nekad tas viss nav nonācis līdz beigām... Tas ir ne jau tāpēc, ka nemīlu viņu, ne jau tāpēc, ka neticu vai neuzticos... tas ir tāpēc, ka man ir garlaicīgi šajās attiecībās... tā mēs dzīvojam - dienu no diena...
Esmu no tiem cilvēkiem,kuri ar lielām grūtībām un smagām mocībām panes karstumu. Kamēr citi priecājas, ka beidzot ir karsts un spīd saule, es sēžu mājās, jo nevaru iziet ārā. Labi,lielie prieki uznāk vakaros, kad paliek vēsāks, bet.... vakar ap 22.00 apkatīju termometru + 27 grādi! Miegs nekāds, pamodos slapja kā pēc peldes un tagad jāatzīst, ka...
Pirmais datums vienmēr ir burvīgs, jo ikviens sākums ir burvīgs, to pavada satraucoša neziņa par nākotni, un protams cerības, ka viss būs tieši tā, kā tu vēlies. Un nekas jau netraucē, lai tā būtu! bez melnajiem protams nevar, bet procentuāli tie ir mazākumā. vajag tik atcerēties savas personiskās viltībiņas, kā uzlabot garastāvokli jebkurā situ...
Dīvaini sapņi man ir ierasta nakts sastāvdaļa, bet šodienas mani pārsteidza jau otro reizi. Pirmo reizi par šo sapni pasmējos, bet nu jau sāk palikt neomulīgi :D Tātad - eju ciemos pie draudzenes, kura dzīvo viena pati privātmājā ar 5 istabām. Pilnīgi viss mājā ir brūnā krāsā. Izlaižot visas sarunas utt, es pamanu, ka sienā ir caurums peles māja...
Man šodien būs torte un svecītes!!!! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) un pēc tam būs bildes, kur man piepūsti vaigi :-D :-D :-D tā jau klasika!
Nepaiet dažas stundas, kad atkal par kaut ko sastrīdamies - vnk visu laiku kaut kas nepatīk, neapmierina..un tā viņa vienaldzība - kad būtu jārunā, jāsaka..vnk pagriezt muguru un neteikt neko vai arī "kā tad", "jā, jā" utt... Man ir tik ļoti tas viss apnicis.... Tagad redzu, kā ir, kad mīlestības vairs nav - tad nav vairs nek...
Ar draudzeni šodien nolēmām doties uz pludmali. Diez ko labi tas nebeidzās, neesmu iesauļojusies it nemaz, ja neskaita mistisku sarkanu svītru pie matu līnijas (?). Galva sāp tā, it kā es ar pannu būtu dabūjusi, uz katra spertā soļa vibrācijas ir neciešamas. Dieniņa tā neko sev! Nu nē, lai dzīvo solārijs! Jā, arī vasarā! Ātri un bez mocībām. :)
jūtos bezgala vientuļi... :%27-( visa diena paiet gandrīz neko nedarot... vakar pabeidzu grāmatu un šodien jāsāk nākošā. gribas uz jūru, bet nav kompānijas, ko paņemt līdzi un vienai galīgi negribas. tagad bezjēgā klīstu pa netu un mēģinu izlemt ko lai padara. laikam jāpaskatās kāds no seriāliem, kurus esmu iesākusi... tie protams nav meksikāņu:...
Un tātad, lai arī kādas bija brīvdienas, nākamās būs noteikti labākas, jo beidzot būs garāžas izpārdošana! Runājot par izpārdošanām... Biju šodien aizbraukusi līdz dominas tirdziņam, nopirku feinas kurpītes pa 2.50 :D Tā kā man šie pasākumi sāk arvien vairāk un vairāk iepatikties. Esmu gaidībās uz ienākumiem un arī kaut ko foršu nopirkt. Ja kāda...
Nu ko... brīvdienas aizvadītas gandrīz jaukās noskaņās. Ar draugu nolēmām nedēļas nogali pavadīt vasarnīcā jūrmalā. Uzkopām pa ziemu noputējušos plauktus un visu pārējo, gandrīz veiksmīgi uzcepām gaļu un kartupeļus un devāmies gulēt, kad pēkšņi.... izdzirdējām, ka pa mūsu terasi kāds ložņā! Ieslēdzām gaismu, lai signalizētu, ka māja nav tukša un...