Lasītāju blogs

06.07.2009 | dindiņš

"Nekad nespēšu saprast, kāpēc vīriešiem un sievietēm ir tik dažādas izpratnes par seksu. Venēra, Marss ­ nekad nesapratīšu. Kāpēc vīriešiem lēmumu pieņemšana un lietu izpratne iet caur smadzenēm, bet sievietēm ­caur sirdi? Viss notika tā. Pagājušo nedēļu kādu vakaru liekoties ar sievu gulēt, es pamēģināju viņai ?piebraukt?, bet pēc pāris ne...

06.07.2009 | santa_k_

Kādu laiciņu ieturēju pauzi, "netusēju" šajā saitā. Būtībā, netusēju nekur, vnk strādāju... Atbraucu ciemos uz LV. Protams, ienācu arī cosmo.lv. Sēžu lasu diskusijas... vienas un tas pašas tēmas... īpatnēji liekas pat tas, ka vairāk vai mazāk šeit ir vienas un tās pašas personas... Nu, ok, sīkums meklēt, iespējams, ka viedokļi nu ir ma...

05.07.2009 | agucsss

Nu ko,kartejas nedelas beigas. Un atkal tads nogurums, sajutas tadas, it ka es visu dienu stradatu celtnieciba un cilatu smagumus. Paguleju diendusu, uztaisiju sushi un meginu kaut ka savakties. Gribu atrak pirmdienu! :D

04.07.2009 | Sintija Jakovleva1

Chau, miiljaas! Lieta taada - ar savu puisi jau esam 3 gadus kopaa un 2 no tiem dziivojam kopaa! Bija briidis, kad vinjsh nestraadaaja un katru dienu bija maajaas, tagad arii darbalaiks vinjam ir īss, tapeec lielaako dalju laika pavadam viens otra klaatbuutnee! Un peedeejaa laikaa esmu sapratusi to, ka mees jau viens pie otra esam tik pieradushi...

04.07.2009 | Sintija Jakovleva1

Sveikas, meitenes! Varbūt kāda zin, uz kurieni var aizbraukt atpūsties? Kāds viesu nams, kas piedāvā aktīvo atpūtu? Piemēram zirgu izjādes, riteņbraukšanu vai makškerēšanu, lai draugam nebutu garlaicīgi! Apnicis jau Rīgā sēdēt un bulvārus deldēt! :-D

04.07.2009 | agucsss

Nu tā... tās, kuras izmanto shape kuponus, šodien biju uz double sun solāriju. Ļoti patika, efekts ir labs un domāju vēl pāris reizes noteiki aiziet :) Izdevīgāk gan ir nopirkt vēl vienu shape, nekā izmantot 50% atlaidi uz nākamajām reizēm. Savus 60 vai 70 santīmus ietaupīt sanāk :) Tād otrs šodien atklājums ir Bābelīša ezers, aiz "Alfas&qu...

03.07.2009 | sanki

Rit otrā nedēļa, kopš esmu bez darba. Dienas paiet īstā rutīna, zinu jau no galvas, ko darīšu. Ja saulains, dodos sauļoties, ja lietains, skatos filmas vai lasu grāmatu. Dzīvoju kopā ar draugu pie viņa vecākiem, kamēr viņš ir darbā, garlaicība vai beidz nost. Vienu dienu ievēroju, ka esmu nedaudz uzaudzējusi riepiņu, nolēmu, ka jātiek vaļā, jāsā...

03.07.2009 | agucsss

Visiem aiz nekā nedarīšanas pēdējā laikā laikam sāk jukt dienas. Sākot ar hellish, kura vakar domāja, ka šodien būs trešdiena, vēl dažiem eksemplāriem un beidzot ar draudzeni, kura zvana šodien 9.30 un jautā vai garāžas izpārdošana nav pārcelta vai kas, jo tur neviena neesot. Nedaudz dienas sajauca,jo tā notiek rīt :D Man gan dienas nejūk, bet t...

03.07.2009 | sunce

Sālsvīriņam aiz muguras bija tāls ceļojums pa sausu apvidu un viņš nonāca pie jūras, kuru viņš nekad agrāk nebija redzējis. Viņš krastā apstājās un raudzījās uz svešo, kustīgo virsmu. Uz jautājumu, kas tas īsti esot, viņš saņēma atbildi: “Es esmu jūra.” Sālsvīriņš jautāja tālāk: “Kas tā ir, jūra?” Un jūra viņam atbildēja: “Tā esmu es!” Tad sālsv...

02.07.2009 | agucsss

Un tagad nesaprotu vai tas bija sapnis vai patiesība par baigo lietu, jo es mēdzu pa miegam celties, tikai to neatceros un jaucu sapņus ar patiesību :D Gaiss pilnīgi noteikti ir daudz svaigāks un patīkamāks :)

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits