Dienu jaukšana

03.07.2009, agucsss
Visiem aiz nekā nedarīšanas pēdējā laikā laikam sāk jukt dienas. Sākot ar hellish, kura vakar domāja, ka šodien būs trešdiena, vēl dažiem eksemplāriem un beidzot ar draudzeni, kura zvana šodien 9.30 un jautā vai garāžas izpārdošana nav pārcelta vai kas, jo tur neviena neesot. Nedaudz dienas sajauca,jo tā notiek rīt :D Man gan dienas nejūk, bet tāda vienlīdzīga sajūta visām, neviena nav īpašāka par citu. Arī brīvdienas zaudējušas savu vērtību, jo brīvdiena man ir katra diena :D

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
jei :-D :-D
kā iedomājos zilu ūdeni, tā vairs nevaru izturēt :-D viss, nākamnedēļ ejam uz vēstniecību :-D
04.07.2009 02:26 | saite | Atbildēt

+0
Drīz jau drīz :D:D:D
04.07.2009 01:19 | saite | Atbildēt

+0
nu jāsāk ir, bet kur? Maljorkā?? :-D
03.07.2009 16:48 | saite | Atbildēt

+0
Jāsāk mums strādāt, hellish :D Jā, es tā smējos..es esmu tur,bet tur neviens nav! :D:D:D
03.07.2009 16:22 | saite | Atbildēt

+0
ai nu jā, jā sākot ar mani, es tiešām biju pārliecināta, ka šodien tikai trešdiena :-D
bet tavai draudzenei gan aplauziens, aizkulties uz G/I :-D :-D :-D
bāc, es arī jau esmu nogorusi no atpūtas :-D
03.07.2009 16:12 | saite | Atbildēt

+0
man tas pats :D draudzenes, kuras strādā, brīvdienās zvana no rīta un saka, ka jālaiž atpūsties, tikai es esmu tā atpūtusies, ka nogurstu no atpūtas :D
03.07.2009 14:04 | saite | Atbildēt

+0
Man pagaidām, tfu, tfu, tfu, nekas nejūk... :D Varbūt tāpēc, ka mans darbs ir saistīts ar striktiem termiņiem un tad es nevaru atļauties jaukt dienas.. :D :D Savā ziņā skumīgi apzināties, ka kādas brīvdienas zaudē vērtību. Zinu, ka tā ir manai draudzenei - viņai ir "nenormētais darba laiks" un bieži brīvdienas ir darba dienās, bet brīvdienās ir jāstrādā. Tad nu zvanot viņai, lai pajautātu - "ko darīsi brīvdienās", es parasti saku "Nu, ko darīsi nedēļas nogalē?".. :D
03.07.2009 13:48 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits