Lasītāju blogs

19.06.2009 | agucsss

Un aitas barā blēēēēēēēēj un blēēēēēej un neko citu nemāk :D

18.06.2009 | B.

Cik savādi.. ārprātīgā bardakā, es savas lietas atrodu ātrāk, nekā perfektā sakārtotībā un tīrībā. Pat galvā ar bardaku jūtos omulīgāk. Meshell Ndegeocello- liliquoi moon

18.06.2009 | agucsss

Visur atlaides! Gribot negribot roka stiepjās kaut ko paņemt un pielaikot...arī nopirkt, protams. Biju šodien divos lielveikalos, ikvienā veikalā atlaides. Pat jaunajām kolekcijām.Dzirdēju kādu pārdevēju sarunu, ka nekad neesot bijis tā, ka jaunajai kolekcijai jāliek atlaides uzreiz,lai tikai cilvēki pirktu, lai nestāv prece. Nu ko, mums šopahol...

17.06.2009 | Ilze3

uz Jāņiem man noteikti būs vainadziņš! jo savā ziņā tieši tas nodrošina to sajūtu iekšā, ka ir svētki, nav ikdiena. šogad siešu zaļu vainagu. pavisam košu. no zāles. un pa vidam rudzupuķes. kā debesis ar zemi. būs skaisti. Vai Tu pīsi vainadziņu? atceros, kad skolā gājām, mēs ar draudzeni metām vainagus kokā, un kaut kā tur bij jāskaita - pēc ci...

17.06.2009 | _lapsa_

šodien bija daudz laika domāt..un tad man vnk ienāca prātā, kāpēc gan mēs nevarētu būt kā komanda - es un viņš.. nu, piemēram, ja mēs būtu basketbola komanda..tur taču cilvēki rēķinās ar to,ka, ja tu metīsi to bumbu, otrs noķers un mēģinās iemest grozā..ja tu pakrīti, cits padarīs tavu darbiņu līdz galam...ja treneris starplaikā sarāj, tad bēdāt...

16.06.2009 | agucsss

Oooo dod man suši,dod suši,dod vienu suši man, vienu suši man, garšo tie jā gan... Jā, man ļoti garšo, ar gurķīti, sezama sēkliņām un lociņiem. Kas var būt gardāks par šo??

16.06.2009 | _lapsa_

Viss taču bija ideāli vakardien... mums ir atvaļinājums, tāpēc izgulējāmies, pēc tam devāmies katrs savās gaitās, jo man dikti vajadzēja aizskriet uz darbu un tā kā laiks nelutina ar saulīti, bet drīz jābrauc uz draudzenes kāzām, aizgāju pasauļoties u solāriju..pēc tam nopirku skaistus, īsus svārciņus un devos atpakaļ mājās.... Tad zvanija Viņš ...

15.06.2009 | konfetochka21

es pirms dažiem mēnešiem izdūru ausīs caurumus...un vēl aizvien viena auss nav sadzijusi...sāp... :'-( ko lai dara? varbūt ir kāda smēre vai kas?

15.06.2009 | raiba

šorīt no rīta sapratu ka galīgi tukšs ledusskapis, un ka nav ko ēst.Un paskatoties pa logu , atcerējos, ka tak ir pirmās zemenes. Tā nu šodien nobaudīju pirmās sava dārza zemenes, nu baigi labās :-P

15.06.2009 | Ilze3

James Blunt + lietus aiz loga... mmmm... (l) (l) (l)

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits