Lasītāju blogs

14.06.2009 | Ilze3

AK, MALACIS ES (l) (l) PIRMO reizi taisīju jāņu sieru. un dikti gards sanāca. tagad tik stāv zem smaguma, lai forma izveidojas, mmmmmmm.... daudz daudz labāks par veikalā nopērkamajiem, un pagatavošanai pat mazāk kā stunda aizgāja. ar piena sūkalām muti vajagot mazgāt, lai āda skaista, tad nu saņēmos, pēc ilgas minstināšanās, savu seju nomazgāju...

14.06.2009 | Ilze3

šodien no paša rīta uzzinājām, ka uz Smiltenes pusi brīžiem saule uzspīdot. āķis lūpā :-D tā nu sēdāmies mašīnā, un prom, Cēsu rajonā, sauli meklēt. un nudien, pavadījām dienu bez lietus. saule daudz nespīdēja, tik brīžiem zilas debesis vērojām, bet ka mākoņi, tā pat foršāk - nav pārlieku karsti, un arī saule braucot nespīd acīs. Pēdējais pietur...

14.06.2009 | kaskade_

bāc. es tā centos savaldīties, taču jā. acīmredzot alkohola iespaidā es ļaujos savām seksuālajām iegribām pilnīgi jaunā līmenī. tā vietā, lai paliktu uzticīga savam it kā esošajam draugam, es nolaidu ar 3 cilvēkiem, no kuriem viena bija meitene! āh. bet tas tizlākais ir tas ka es nejūtu nekādus pašpārmetumus, bet gan drīzāk vēl aizvien priecājos...

14.06.2009 | agucsss

Nu ko, esmu mājās atgriezusies ar 2 jaunām smaržām(Burberry brit 100ml, J Lo Live Lux 50ml) un tas iemainīts pret man nevajadzīgām kurpēm. Ar draudzeni samainījāmies somām :D Plus vēl pārdevu šādus tādus krāmus un nu man ir gandrīz apaļi 40 lati, lai pirktu jaunus :D Ņemot vērā ļoooti sliktos laikapstākļus un mazo cilvēku skaitu, kas apmeklēja p...

13.06.2009 | B.

Perfekcioniska, egoistiska medniece ar pilienu sapņainības. Mīlu. Ik dienu kaut ko salietojusies?

12.06.2009 | Ilze3

kā ik katru piektdienu, ik šūnā valda pacēlums, domājot par nedēļas nogali. ja darba dienas ir rutīnas varā, tad nedēļas nogale ir brīva no tās. šķiet pat pēc definīcijas. nekādu plānu nav. esmu atvērta iespējām. jo parasti, ja kaut ko saplāno, bieži vien ir fiasko. tāpēc rokā ņemsim karti - un kur acis rāda. zaļumos!

12.06.2009 | agucsss

Astoņas stundas ļooooti neērtās augstpapēžu kurpēs kājās ir tīrākā nāve. Viss noberzts un sāp :D Šķiet vēl kādu nedēļu vismaz nevilkšu papēžus, lai dzīvo čībiņas!

11.06.2009 | Sandija Daibe

Es nupat sapratu- Vasara ir klāt :-D Tik garšīgas zemenes ēdu- Spānijas :-P Nav vietējās, bet burvīgas. Ārā bija tik silts, ka pat saulesbrilles svīda nosts- tas bij' mazlietiņ jocīgi. Pie mājās stūra zied mežrozītes, un pa gaisu lido pūku putenis. Žēl, ka ceriņi ir novītuši, bet plaukst vēl tik daudz dažādu ziedu, bet tomēr ceriņi ir neaizstāja...

11.06.2009 | agucsss

Nu ko,ja papildus vēlmei pēc zināšanām, stipendijas bija motivācija cīnīties un labi mācīties, tad tagad... http://www.postfactum.lv/1/3/?id_news=31155 Kāds sakars? Kādēļ jāmaksā iespējams 100x vājākam, studentam zināšanās un spējās nekā es tikai tādēļ, ka,piemēram, viņi ir 3 bērni ģimenē? Ārprāts, tā izglītības sistēma ir pilnīgs sviests,naudu ...

11.06.2009 | agucsss

Arī mani ir ķēris kaut kāds vīruss,paldies lietus! :D

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits