Šodien atklāju, kad man pagalmā ir saziedējušas mazās, baltās, smaržīgās rozītes, tik skaistas, ka nenoturējos un saplūcu tās( lai gan parasti es puķes neplūcu) un nodomoāju pie sevis šoreiz gan man ir vienalga, ko teiks kaimiņu tantes ( aiz sienas) jo galvenais, man pašai būs prieks par tām, kad man tās tagad uz galda stāv un istabā saldi smarž...
tikko 5 minūšu laikā saņēmu 2 sms ar tekstu - ejam divatā patusēt- no 2 dažādiem zēniem. un jā, kuri abi man liekas jauki, jautri un visādā ziņā forši. mīnus vienīgi ir tas,ka viņi abi grib kko vairāk, bet man jau IR draugs! āāā. ir tik grūti atteikt. bāc. es jau tā nespēju pierast pie domas, ka esmu aizņemta, un tagad, kad uzrodas vēl šāda veid...
nju ko... nju jau ir pagājis gan drīz mēnesis un superīgās krosenes pilda savu darbiņu ļoti labi :-P pateicotiešim šīm botiņām esmu atbrīvojusies no 2,5kg mēneša laikā, arī veselīgāku uzturu lietot. Toties rezultāts mani priecē (l) :-)
No rīta- mākoņi kā lielas sniega pikas klāja debesis, diezgan pavēss,pat drēgns, bet ciešams- uzvelku jaku. Diena- Skatos, paspīd saulīte, bet vējš vēl pūš. Nekas, tagad paķeršu saulesbrilles. Pēcpusdiena- Saule spīd, mazliet mākonīši, bet nu jau silts. Novilku jaku un soļoju tālāk. :-P Vakars- Skatos, ārā tīri normāls, saule vēl spīd, vējš nepū...
Turpinot manu pozitīvo vasaru, šodien ielūkojos maza bērna sapņos. Manai māsai ir krustmeita,kurai savukārt ir mazāka māsa, kurai ļoti patīk zīmēt ar krītiņiem. Tad nu es šodien labprātāk devos pastaigāties ar šo mazo knīpu parkā, nekā braucu uz dārzu. :-D Kaut kad psiholoģijas grāmatās lasīju,ka pēc zīmējumiem var spriest par cilvēku, viņa iekš...
eh. šobrīd esmu stresa pārņemta. sesija,darbs un vīrieši mani iedzen izmisumā! :%27-( nu kāpēc tad,kad tev parādās viens vīrietis ar kuru tu iespējams vēlētos veidot kko nopietnāku, pie apvārkšāņa parādās vēl kāds, kas saista tavu uzmnaību tikpat ļoti kā iepriekšējais? āāāāā!
vai jums kādreiz ir bijusi tāda situācija, ka jums patīk kāds puisis, bet jūs nezināt kā lai viņam atzīstas savās jūtās? man jau sen patīk kāds puisis, bet es nezinu kā lai viņam atzīstas, jo nezinu viņa jūtas pret mani...varbūt tomēr bail ir no atraidījuma... :-/ nezinu ko lai dara...tieši šī apstākļa dēļ es nespēju pievērst uzmanību citiem pui...
šodien ir ideāla proporcija! ir saule. ir vējš un ik pa laikam arī mākonis kāds uzrodas. es sapņoju par braucienu ar laivām pa Gauju.. un nakšņošanu teltīs, un sautējumu uz ugusnkura vārītu.. ņamm - tāds visvisvislabākais!
Vakar tā arī vairs nerunājām pēc viņa pēdējās neticības lēkmes... tā arī aizmigu gultā bez viņa un pamostoties pamanīju, ka viņš nakti ir pavadījis uz dīvāna. Esmu par lepnu, lai ietu un teiktu - piedod - sevišķi tad, ja neesmu vainīga un negribu ļaut, ka man kāpj uz galvas :( galu galā ne jau es izvēlējos gulēt uz dīvāna un ne jau es viņam liku...
Ir sākusies mana panika. Šodien man galvā iešāvās nelaba doma. Tagad, atvados no skaistajiem matiem.. Sveiki, melnie!. Ievelkam gaisu un samierinamies ar realitāti. Muļļa!