Lasītāju blogs

09.06.2009 | agucsss

forši, jau pirmajā dienā pēc vēlēšanu rezultātu paziņošanas valdība paziņo - nu, nesanāks ar tiem 58 miljoniem izbraukt kā mēs teicām iepriekš,būs vien jāsamazina par 500 miljoniem. Es pavisam nopietni sāku spriest kam iesmērēt dzīvokli un uz kurieni skriet prom dzīvot kamēr vēl no valsts ārā laiž :D

09.06.2009 | _lapsa_

Šovakar retu reizi sanāk novērtēt un papriecāties par to, ka mājās ir bezvadu internets :D jo varu pinkšķēt vannas istabā, kura šajā dzīvoklī ir vienīgā telpa ar aizslēdzamām durvīm... ;) Bet..ne jau par to ir runa šovakar.. ne jau es te izdomāju pasēdēt tāpēc, ka šeit ir apsildāmā grīda (vispār jau arī tāpēc, jo šī ir vissiltākā telpa dzīvoklī ...

09.06.2009 | Sandija Daibe

Eju no rīta ārā- diena kā diena, bišku drēgns un nepatīkams vējš. Atgriežos mājās ar nogurumu, kā smags zilonis ievēlos gultā un vēlējos aizmigt, BET NEKĀ- man vēl jāiet uz sporta zāli. Ātri iestrebju mutē sev paradzēto pārtiku un sabāžu visas panskas somā(skats bija pabriesmīgs, jo bija riktīgs kamieļa kupris), un devos ārā. Likās, ka viss ir t...

08.06.2009 | kla4inja

Mēs vienmēr cenšamies iedomāties,kas ar mums notiks tālāk. Kāda būs mūsu nākotne. Ko mēs satiksim šodien. Ko varētu ieplānot rīt. Bet dažreiz labākais ir vienkārši peldēt pa straumi [ bet tikai dažreiz, jo pārāk bieža "peldēšana pa straumi" var nodarīt lielu postu]. Tad nu tā es peldēju pa straumi sestdien : Pamodos plkst. 10 un saprat...

08.06.2009 | Ilze3

man gan patīk (l) (l) (l) zinu, ka visa vasara šāda nebūs, un noteikti arī nevajag ;-) un tieši tāpēc es steidzu izbaudīt šos laikapstākļus, kas kā radīti man. kopš sevi vien atceros - tieši šādā laikā es vienmēr esmu varējusi ieelpot! lietus atmodina. un lietus uzbudina. vasarā ik pa laikam vajag lietu. lai pēc sutas nāk veldze ne tikai dabai, ...

08.06.2009 | Ilze3

vai gaisā kaut kādas savādākas vēsmas jūtamas, vai arī viss tiešām sākas mūsu pašu galvās, bet pēc šīs nedēļas nogales, pēc pastaigas pa mežu, un otrā dienā pēc pastaigas gar jūru, es tiešām jūtos kā no jauna piedzimusi. un nav ko analizēt. ir jāizbauda, jo tādējādi šo svaiguma, iedvesmas sajūtu nekādi nevarēs aizbaidīt. jeb varbūt mūza mani atr...

07.06.2009 | kaskade_

" Never take sex seriously. If u will never take it seriously, u will never get hurt. And if u will never get hurt, u will always have fun!" aizvien vairāk un vairāk jāatzīst, ka šis citāts 100% atbilst mana šī brīža dzīves posmam. lai arī kā man gribētos teikt,ka es šobrīd alkstu ieritināties blakus kādam KONKURĒTAM cilvēkam, patiesīb...

07.06.2009 | kaskade_

šodien atgriezos no šīs vasaras pirmā brīvdabas festivāla. un lai gan manas acis vēl aizvien ir daļēji aizklātas ar miegu, iekšā rosās tāds patīkams pēc festivālu nogurums. iepriecinoši. + pliko dibenu skaits, ko šajās 3 dienās izdevās redzēt ir vov vov kur jauks ;D

07.06.2009 | Ilze3

es šogad paspēju. kad bija tās siltās dienas.. īstenībā tieši vakaru pirms laiks sabojājās. tā kā nebija itin neviena cilvēka, biju pa pliko. mmm.. kas par baudu sajust ūdeni... kas aptver ķermeni. un tā gaidu, kad gaiss paliks siltāks, jo gribu ienirt ūdenī. bet ir viena liela problēma - man nav peldkostīma. tik daudz esmu žurnālu lappusēs pētī...

07.06.2009 | Ilze3

es 100 % varu apgalvot, ka nespētu tādā šovā piedalīties, vienalga kādu naudu man solītu.. ēst vaboldes un tārpus un vēl visādus briesmoņus, ko dažreiz esmu redzējusi, tur liek priekšā... brrrr... šodien skatījos, kā suņi maijvaboles ēd. skrakšķ vien strap zobiem. un man zosāda uzmetas. nu nav man tādu iekšu. un arī nevajag. man garšo šokolāde u...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits