Karma is a b*tch, isn't she?

22.03.2011, mangija
Mums apkārt daudz skandē par karmu un kkādiem kosmiskiem niekiem, bet tomēr domām ir liels spēks. Vēl nesen man bija ļoti grūts laiks, jo kāds izcili "gudrs" kardiologs pateica, ka man esot nopietnas problēmas ar sirdi. (e) Labi, es saprastu, ja man būtu noņemtas asinis vai vismaz uztaisīta kardiogramma. Bet... nea, viņš taču var noteikt diagnozi tikai paklausoties vien! Ģeniāli, es jums teikšu, vienkārši ģeniāli! :-D Labi, ka man pietika prāta aiziet uz ehokardiogrammu, jāā, kā par brīnumu (tā saku, jo kardiologs man gandrīz vai kapu jau bija izracis) izrādījās, ka mana sirds ir pilnīgi vesela. :-) Šeit mēs atgriežamies pie tā domu spēka. Todien es biju tik smaidīga un priecīga, ka varu apzvērēt, katrs pretīmnācējs man uzsmaidīja un es dabūju atlaidi zābakiem, kurus arī tāpat būtu nopirkusi! :-P Tāpēc... Novēlu jums domāt labas domas, lai arī, cik grūti būtu, jo, kā teicis Mērfijs: "Smaidiet... rīt būs sliktāk." :*

Komentāri [1]

+0
Tiesam viela pardomam!Atceros tos laikus ,ka darba obligati bija jaiziet arsta parbaude 2 reizes gada-kaitigs darbs uttEs nenemu daudz galva visu ,ko man teica-vispar stradajot slimnica ,man radas "alergija" pret arstiem-pati nevelejos nonakt nekad vinu rokas...ka pacients! :-D interesanti ,ka Amerika ignoreju pilnigi visus arstus, iznemot dentistu! :-) Interesants piemers no dzives!Mana mamma nekad nav gajusi pie arsta-negativas emocijas,kas saistijas ar teta navi utt Nopirku vinai apdrosinasanu...vina negribeja laist zuduma un aizgaja pie arsta uz parbaudi....nu tad ari sakas...!Beigas vel dabuja infarktu ...es nesaku ,ka infarkts radas bez iemesla,bet es pilnigi piekritu tam,ka daudzas lietas mus loti iespaido-tad sakam domat,vcentrejamies uz to uttManas domas-kadreiz tiesam ir tik labi -mazak zinat-man noteikti!!!Cilveki ir dazadi-es saku ,ka negribu zinat par sevi apsoluti neko negativu-runajot par veselibu...tiesam!Dzivoju ar tadu domau ,ka esmu loti vesela! :-)
22.03.2011 22:05 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)