Ulrika Rupā
Jautā Ulrikai
Santa Smildziņa
Jautā Santai
Ieva Zunda
 

Tiem, kuri interesējas par sportu, Ievas Zundas vārds nebūs svešs. Ieva ir 19. kārtējā Latvijas čempione 400 m barjerskriešanā. Viņas kontā ir arī divas Olimpiskās spēles (Pekina, 2008. g. un Atēnas 2004. g.) un trīs pasaules čempionāti. Labākais sasniegums Ievai bijis 2010. gada Eiropas čempionātā izcīnītā 12. vieta. Tāpat viņa ir vairākkārtēja ASV studentu čempione (Lewis University sastāvā) un Itālijas čempione (kluba CUS Parma sastāvā). Tagad, kad Ieva profesionālās sportistes gaitas beigusi, viņai joprojām patīk skriet, un viņa labprāt nodod savu pieredzi citiem. Arī Jums!

Jautājums Monika, 15 gadi
Vai skriešanas apavus var lietot kā ikdienas apavus un vai tas nenodara kaut ko sliktu ?
Atbilde
Skriešanas apavus var lietot kā ikdienas apavus, bet to neiesaku. Ja apavus izmanto katru dienu skriešanai un arī kā ikdienas apavus, tad tie ātrāk nodilst un zaudē formu no pārāk biežas lietošanas. Arī apaviem ir jāļauj atpūsties un tāpēc tos iesaku mainīt pēc iespējas biežāk. Ideāli būtu, ja būtu vismaz 2 pāri skriešanas apavi, ko pārmaiņus izmantotu skriešanas treniņiem un attiecīgi vēl citi apavi, ko izmantotu ikdienā.
Ja skriešanas apavus izmanto kā ikdienas apavus, tiem nekas slikts nenotiek, tikai iesaku apavus pamainīt ik pēc pāris dienām.
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits