Karstākais jaunums no Ņujorkas!

13.06.2008

Tirgū ienāk pirmā skropstu tuša, kas skropstas gan atdala, gan arī piešķir tām apjomu. Jaunā Maybelline skropstu tušas elastomēra birstīte nodrošina vairāk apjoma uz skropstām, tajā pašā laikā joprojām perfekti atdalot skropstas. Tai ir efektīvāka formula, kas nodrošina vēl labāku tušas saplūdi ar...

Ņujorkā 24 cilvēki Maybelline komandā strādā katru dienu, lai radītu vienu vai divas jaunas skropstu tušas gadā. Jauna skropstu birstītes izveide prasa 360 dienas. Taču tas atmaksājas, jo Maybelline piedāvā pasaulē visiecienītākās skropstu tušas jau 100 gadus. Izmēģini!

Ja vēlies iegūt Ņujorkas zvaigznes cienīgu izklaidi, spied šeit un piedalies Cosmo un Maybelline New York kopīgi rīkotajā pārvērtību konkursā!

maybelline_400

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
ja, reklamas triks! cik tas tusas esmu meginajusi, nekadu lielo apjomu vinjas nedod un tas birstites ar neko baigi nedod! letak sanak DZINTARĀ tusu nopirkt un bus tikpat laba! :-D
18.06.2008 19:30 | saite | Atbildēt

+0
ooo, izskatās, ka te uzdarbojas konkurenti:)))
man gan nav nekā slikta, ko teikt par Maybelline - pati lietoju gan pūdekrēma putas, gan šo konkrēto skropstu tušu, un tik labu efektu pat nepanācu no savas vecās lancome tušas!
16.06.2008 13:23 | saite | Atbildēt

+0
es vinu nopirku un otreiz no maybeline neko nepirksu
16.06.2008 11:42 | saite | Atbildēt

+0
piekrītu! principa pēc nepērku tādu kosmētiku..
14.06.2008 01:14 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits