2012.gada rudenī H&M atvērs pirmos veikalus Latvijā

17.05.2012

H & M Hennes & Mauritz AB 2012. gada rudenī atvērs pirmos divus veikalus Latvijā. Veikali atradīsies tirdzniecības centros "Galerija Centrs" un "Alfa".

"Esam ļoti priecīgi atvērt mūsu pirmos veikalus Latvijā. Mums ir fantastiska iespēja izvietot veikalus labākajās iespējamajās iepirkšanās vietās Rīgā – tirdzniecības centros "Galerija Centrs" un "Alfa". Ar nepacietību gaidām brīdi, kad sāksim piedāvāt Latvijas pircējiem modi un kvalitāti par labāko cenu", stāsta H&M galvenais izpilddirektors Karls Johans Pērsons (Karl-Johan Persson).

Komentāri [18]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
mazliet stulbi ir tas,ka tiešām puse rīgas staigās vienādās drēbēs. itkā ar zara un mango jau tā nebūtu.
15.08.2012 17:12 | saite | Atbildēt

+0
jauki, bet tas atkal Rīgā...
10.08.2012 21:53 | saite | Atbildēt

+0
Ja salidzina £ ar Ls, tad iespejams, ka bus letak nekaa UK, tikai algas latvija mazakas, tapec varetu likies, ka briesmigs uzcenojums. Bet nu es neteiktu, ka H&M ir ljooti kvalitatiivi apgerbi. Skaisti, jaa. Bet ne kvalitatiivi. + ne visiem apgerbiem ir mazie izmeri.. ljoti biezhi esmu palikusi ar garu degunu tikai tadelj, ka pat jaunaja kolekcija ir tikai lielie izmeri...
03.07.2012 17:22 | saite | Atbildēt

+0
nu jā, bet tad jau tas nebūs tas, puse rīgas meiteņu būs vienādi apģērbi, man jau tas likās "wooow" , kad tev ir kaut kas no H&M
18.06.2012 11:34 | saite | Atbildēt

+0
Nu ja cenas būs ļoti dārgas, tad vienīgais ko varēsim darīt, ir pielaikot veikalā, un turpināt iepikrites internetā :)
10.06.2012 20:00 | saite | Atbildēt

+0
[URL="http://ibmsem.wordpress.com/infographics/group-1/"]http://ibmsem.wordpress.com/infographics/group-1/[/URL]
ye:D
08.06.2012 15:57 | saite | Atbildēt

+0
Man gan nav žēl `atdot` H&M Latvijas iedzīvotājiem! Tik sen mūs diskriminēja, ka man šķiet, ka tas būtu tikai taisnīgi, ja H&M būtu arī šeit, vismaz kāda dažādība un lielāka izvēle jaukām drēbēm ar normālu kvalitāti par adekvātām cenām. Turklāt, kas man patīk, šeit ir visi izmēri, arī tie mazākie 32 un 34, kurus regulāri papildina, nevis kā pie mums atved 1 eksemplāru, bet pārējie karājas no 36. uz augšu...
Par cenām gan nezinu, bet šeit Zviedrijā atlaižu laikā, lētākais ir par 50kronām (~Ls 4.04 par dažiem santīmiem var mainīties atkarībā no kursa), 75kronas (~Ls6.10), 100kronas (~Ls7-8), 150kronas. Izejot no šī arī varēsiet salīdzināt, gan kad atvērs, tad imigrantes uzrakstīsim vēl svaigāku info :)
P.S. Un man ir daudz citu ārzemju veikalu favorītu, kuros ģērbjos, tāpēc vienmēr būs ar ko "palielīties" :D
21.05.2012 11:44 | saite | Atbildēt

+1
H&M cenas visur ir diezgan līdzīgas, starpība ir tikai valsts attīstības un algu līmenī, nedomāju, ka tas atļauj cenas Latvijā pacelt augstāk kā Zviedrijā un Dānijā. ZARA un līdzīgos veikalos cenas gandrīz tādas pašas vien ir, kas kuram nozīmē dārgi un kas lēti, tas jau cits jautājums.
19.05.2012 21:37 | saite | Atbildēt

-2
Ko Jūs visi cepjaties?
Atvērsies, redzēsim!
Koshlen, pirmkārt, ārzemēs joprojām paliek daudz un dažādi veikali, kas joprojām neplano parādīties Latvijā. Otrkārt, priecājies, varēsi paspīdēt, ka niepērcices tur, nav jau spiesta lieta! ;)
19.05.2012 15:07 | saite | Atbildēt

+0
koshlene, varbūt nebūs tik traki, jo katrā valstī tas piedāvājums tomēr atšķiras. Piemēram, Vero Moda Dānijā un Latvijā ir kā divas dažādas pasaules.
19.05.2012 14:53 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)