Vai tu zini arī to par Reserved ?

14.08.2009

Reserved ir apģērbu tirdzniecības zīmols ar sieviešu, vīriešu un bērnu apģērbu kolekcijām vairāk kā desmit Eiropas valstīs. Pats pirmais veikals ar šo brendu tika atvērts Polijā deviņdesmito gadu vidū.

Šobrīd ar Reserved vārdu ir 250 veikalu, kuru klienti var iegādāties labas kvalitātes apģērbus. Reserved ir novatorisks - jauno dizaineru atbalsts jau tiek uzskatīta kā tradīcija. No 2009. gada jūlija Reserved logotips tiek pasniegts jaunā versijā ar mūsdienīgāku un modernāku raksturu, atbilstošāku tirgus prasībām.

Rudens elegance Reserved modeļos:

Daļā rudens kolekcijas modelētāji ir balstījušies uz pēckara modi - distancēta elegance savienojumā ar skaisto ir ideāls veids, kā parādīt pirmās sievietes tēlu rudens vakaros, kas arī redzams First Lady kolekcijā.

reserved_02_rgb_430

Reserved rudens/ziemas sieviešu kolekcijas pārsteidz savas klientes ar patiesi dabīgā meklējumiem. Šie modeļi ir kā inspirācija dabai, kas sniedz siltuma, mīkstuma un  aizsargātības sajūtas, un nu ir pieejamas ikdienas lietošanai un iemiesojušās modes dizaineru modeļos. Tie ir ikdienas lietošanai, komfortam un stilam.

reserved_04_rgb_430

Modeļi tiek darināti no organiskiem materiāliem - kā, piemēram, viegliem kokvilnas audumiem, vilnas, tvīda, zīda. Mēteļi, garas tunikas, adīti pusmēteļi, kleitas, pieguļošas bikses un daudz kas cits.

Uzdrukas, izšuvumi dekorē dabīgos audumus. Krāsās dominē dabīgais -  zilā, visas zemes nokrāsas, metāliskais spīdums. Košajām  krāsām  raksturīgi sarkanie, pasteļu, karameļu toņi.

reserved_06_rgb_430

Reserved veikalos pieejami arī aksesuāri - cimdi, šalles, jostas un dažādas rotas. Reserved sāk savu turneju apkārt pasaulei, aptverot un piesaistot sev visu dabīgo.

reserved_01_rgb_430

Reserved ielūdz tevi uz saviem veikaliem Rīgā, t/c Spice, Mols, Olympia, Domina, Galerija Centrs, t/p Alfa. Vairāk lasi un aplūko www.re-reserved.com un www.press.lpp.com.pl!

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man savukārt jau sāk kaitināt visādi reserved utc ,maisveidīgās drēbes pārsvarā ,mans izmērs reti kad ir ,vnm tie XXXXXXL ...nu cik var? Kādreiz reserved man ļoti patika ,un izmēri bija normāli :-/ Un tā kvalitāte ,drēbēm ir jāelpo ,a man sajūta ka maisā sēžu!!! Par cenām nav ko teikt ,labas tas gan..
26.08.2009 12:57 | saite | Atbildēt

+0
interesants raksts,rezerved iepeerkos gan sev gan savam miljotajam:)mums abiem patiik:)
18.08.2009 15:55 | saite | Atbildēt

+0
neko tur nevaru atrast, ko gribētu nopirkt - vienmēr viss par lielu, neforša krāsa vai materiāls
17.08.2009 19:58 | saite | Atbildēt

+0
neee es jau labak iegriezzos citaa veikalaa,jo shis nav mana gaumee :-D
15.08.2009 23:41 | saite | Atbildēt

+0
Es tur pāgājušajā gadā foršu somu nopirku, ko vēl tagad nēsāju ikdienā, bet no drēbēm gan, manuprāt, man nekā no turienes nav.
14.08.2009 20:33 | saite | Atbildēt

+0
+1 man arii liekas ka tur ir lielizmērīgajiem pārsvarā.
Bikbokā labi, ir xxs džinsi bieži :) tikai parasti tādi paīsi, līdz potītēm :P
14.08.2009 19:12 | saite | Atbildēt

+0
omg
es droshvien atdotu atpakalj, butu zhel pardeveju :)
14.08.2009 17:58 | saite | Atbildēt

+0
šite bildēs foršas drēbes, pet pašā veikalā es savā mūžā esmu tikai vienu džemperi nopirkusi, un vēl samaxāju tikai 1 ls, lai arī maxāja 10, pārdevēja saputrojās un izdeva 1 santīma vietā 9 ls :D
14.08.2009 16:34 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits