Kādas saulesbrilles būs modē arī rudenī?

18.08.2008

Atlaižu laiks ir īstais brīdis par izdevīgu cenu tikt pie jauniem acu sargiem. Taču veikalu piedāvājumā varam vien apžilbt no dažādu formu, krāsu, materiālu, zīmolu un cenu atšķirību klāsta saulesbriļļu kolekcijās. Bet kādas brilles tad īsti ir un būs modē arī rudenī?

2008. gadā optikas mode uzņēmusi kursu uz ne tik tālu pagātni - gandrīz katrā kolekcijā ir 50., 60. un 70. gadu modeļi, tāpēc ņemiet vērā, ka vectētiņa brilles tagad ir modē.

Daudzi retro modeļi tagad tiek ražoti bez jebkādiem dizaina uzlabojumiem. Tiek piedāvāti gan klasiski taisnstūra ietvari, gan dažādu izmēru apaļās Džona Lenona, gan arī, protams, lāses formas jeb tā saucamās Aviatora brilles. Arī sieviešu briļļu ietvari atgādina vecmāmiņas brilles, tikai tie ir kļuvušas mazāki un ar dinamiskākām līnijām. Kaķa un taureņu formas briļļu ietvari draudzīgi sadzīvo ar taisniem un ovāliem. Dizaineri meistarīgi apspēlē formu, izmantojot jauno tehnoloģiju radītās iespējas - arī parastie briļļu ietvari tiek veidoti izliekti kā sporta vai saulesbrilles. Šādi modeļi labāk aizsargā acis un izskatās stilīgi un dinamiski. Izmanto atlaižu laiku un esi stilīga arī rudenī!

brilles_498

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man arī ir tādas , tik melnas. Piestāv.:) :-P (l)
27.01.2009 14:10 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Man piestaav ;-) Un tādas ir :-P
30.08.2008 14:22 | saite | Atbildēt

+0
Piestaav.. un laikam jaasaka - nevajag skriet laikam pa priekshu! :)
8-)
26.08.2008 18:54 | saite | Atbildēt

+0
:-D :-D es arii visu vasaru jau ar taadaam staigaaju
20.08.2008 12:24 | saite | Atbildēt

+0
ar tadam brillem nostaigaju visu vasaru nja un tagad modee... :D
20.08.2008 00:18 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits