darbs un darba mekleshanas problema.

Reitings 20
Reģ: 17.08.2011

Sodien uznaca kartejais besis. Skirstiju darba piedavajumus..man ir augstakaa filologa izgl.anglju, tachu neesmu izmantojusi nekad to. Ar skumjam secinaju, ka vai nu jamacas vel kaut kas vai ari reali varu kandidet tikai uz sekretares amatu.. vakancees pieprasa tadas augstakas kadas man nav.. darba pieredzi utt. Un nav tadu normalu viekarsho vakanchu, visur super-truper prasibas:( kaut kads arprats..:( bushu visu muzhu sekretare?

Naudas papildizglitibai - 2.augstakajai man nav..

17.08.2011 15:49 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Man liekas, ka tev ar attieksmi nav kaut kas kārtībā, kaut gan ļoti labi tevi saprotu, viegli nav. Man savā ziņā ir līdzīga situācija, tikai atškirība tāda, ka tev ir pabeigta augstākā izglītība, kas par cilvēku liecina, ka viņam iekšā ir kaut kāda mērķtiecība un viņš neatstāj lietas pusratā un tu strādā vismaz par sekretāri, bet man ir iesākta un pamesta augstākā un sajūta, ka visu mūžu būs jāstrādā par pārdevēju :-D . Sekretārēm, starp citu, arī ir dažādi līmeņi, tā kā tas nemaz tik slikti nav. Vari mēģināt sūtīt savu CV uz starptautiskiem uzņēmumiem, ņemot vērā, ka tev ir ļoti labas angļu valodas zināšanas. Par sludinājumiem un prasībām piekrītu, bet mēģini sūtīt CV, viss tāpat noskaidrosies darba intervijā. Man liekas, ka NVA bija kaut kādi kursi strādājošajiem ar kaut kādu kuponu sistēmu, kas sanāca lētāk. Slinkums tagad skatīties (s) , bet tu vari paskatīties pati un meklēt kādas iespējas :-) .
17.08.2011 21:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!