iemīlēties no jauna un greizsirdība

Reitings 154
Reģ: 11.08.2011

Esmu kopā ar mīļoto jau vairāk kā 2 gadus :-) Attiecības ir pietiekoši nopietnas, pazīstam viens otra ģimeni, joprojām pavadam kopā daudz laika, veltam viens otram uzmanību, vienmēr kad kaut kur ejam, viņš saņem manu roku utt :-) Viss tā kā kārtībā.

Vēlējos izkratīt sirsniņu, ļoti nomoka pēdējā laika sajūtas.. :'-(

Reizēm mēdzu internetā paflirtēt ar puišiem, un zinu ka arī viņs šad tad ieskatas meiteņu profilos, tapat kā es uzrakstot kādu vēstuli. Pēdējā laikā ir sākusi grauzt greizsirdība un iestājies nemiers - ļoti biedē tas, ka viss varētu izjukt.. Itkā viss ir kārtībā, ir daudz mīļuma, bet iekšā sēž nepatīkama sajūta.. Visu uztveru ar aizdomām, jūtu ka sāku kļūt slimīga - vēroju viņu, cenšoties atrast kaut ko, kas nav tā kā agrāk. (bet to neizrādu) Ik pa laikam cenšos ar viņu parunāt, bet puisis saka ka viss ir kārtībā un esmu viņam vislabakā.. Es vienkārši viņu tik ļoti baidos pazaudēt.. :'-( Pat sapņos gandrīz katru nakti redzu kā viņš pazūd, vai ir ar citu utt

Galvenais, kas rada nemieru ir tas, ka pati jūtu dzirkstelītes pazušanu. Gribas to sajūtu, kad eju uz randiņu un ir satraukums, gribas to aplidošanu un apjūsmošanu, kas ir attiecību sākumā, gribas to trako seksu piecreiz dienā un vairāk, gribas lai uz mani skatas kā uz kaut ko apbrīnojamu... (l) Saprotu, ka attiecības no lidināšanās mākoņos pēc laika piezemējas, bet gribas sajusties kā sākumā. Kā jūs ilgstošās attiecībās lieciet savam puisim jūsos iemīlēties vēl un vēl? :-) Ko dariet, kad jūs grauž aizdomas un greizsirdība, bailes pazaudēt? :-/ Kā vispār ir jūsu attiecībās ar krīzēm (domāju attiecības ar stāžu vismaz 1 gadu), vai tās ir ilgstoši vai arī šie panīkumi ir periodiski? Varbūt kādai viss ir izjucis tieši dēļ tā, ka nav lidinašanās sajūtas? Zinu, ka katras attiecības ir savadākas, gribas tikai zināt kā citos pāros iet ar šiem pagrimumiem..

11.08.2011 19:24 |

Reitings 1224
Reģ: 11.05.2010
bet tur jau tā lieta, ka man tā nav.. viņš bieži saka, ka es pārāk daudz esmu ar draudzenēm, un viņš ir greizsirdīgs citreiz, jo domā, ka man varētu parādīties kāds cits.. bet es tik un tā viņam saku, lai par krāpšanu neuztraucas, bet esmu cilvēks, kam vajag brīvību un vienalga eju ar draudzenēm , kad gribu.. tas bija kā piemērs.

ar viņu neucinos..
11.08.2011 22:55 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
hmmmm, biju domājusi, ka tev tad ir otrādi - ka par maz uzmanības viņam velti, bet pārlasīju tavu iepriekš rakstīto, ka tu piedāvā iet kopā atpūsties, bet viņš negrib...tas gan tā dīvaini. Vai esi izstāstījusi viņam kā jūties? Ka tevi īsti neapmierina pašreizējā situācija? Ko viņš saka? ;-)
11.08.2011 23:33 |

Reitings 154
Shanik@ man patīk Tava attieksme (l) Laikam jau jābūt tiešām Pārliecinātai par sevi un tas vien jau daudz ko mainīs :-)
11.08.2011 23:36 |

Reitings 36
Reģ: 29.01.2009
Es, piemēram, esmu pārliecināta, ka viņam citas nevajg un nevajadzēs, es varbūt pa augstu sevi vērtēju, bet tomēr, es pēc 1,5 gadu kopā būšanas un apmēram pusgada kopdzīves esmu dzirdējusi no viņa tādus tekstus kā: "Es Tevi negribu pazaudēt", "Tu man esi viss", no rīta pusidenās, vakarā un vēls starplaikos dzirdu vārdus: "Es mīlu Tevi" un vēl dažādus pārsteiguma momentus. Esam kopā katru diennakti, tomēr man (un arī viņam) neienāk prātā, ka varētu būt arī savādāk. (l)
11.08.2011 23:45 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
parasti cilveks citus mera pec savas auklas, t.i pati ko dari(raksties utt ar ciiem) un tapec uz vinu ar aizdomigi skaties.

nezinu ka to visu atjaunot.
11.08.2011 23:49 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
Plastic Heart,
paldies par tavu viedokli un definīcijām, tās gan bija liekas!
Es nebiju to domājusi konkrēti par tevi vai kā tamlīdzīgi, man gluži vienkārši ir grūti saprast, kā pēc gada ir iespējama rutīna. Ko jūs darīsiet vēlāk, ja jau pēc tik neilga laika sūdzies par tamlīdzīgām lietām? Jocīgi-es ar vīrieti esmu kopā krietni ilgāku laiku, taču ne reizi pat iedomājusies par ko tamlīdzīgu neesmu!
Lai Jums izdodas!
12.08.2011 01:59 |

Reitings 1224
Reģ: 11.05.2010
Fiducia - nu tad jau Tu esi laimīga meitene, apsveicu.. tagad lielīties gan bija lieki.. zini, es no laimes nezinu kur likties.. pff..

man arī bija attiecības, 4 gadus, kurās nebija rutīna, nekad neiedomājos, ka tāda man varētu pastāvēt vispār attiecībās.. bet redz kā, dzīvē viss mainās.. un arī es esmu tur nonākusi.. :-|

ļoti skumji, jo puisi es dikti mīlu.
12.08.2011 14:52 |

Reitings 154
Katras attiecības taču ir savādākas :-D Super, ka jums viss forši :-D Bet neaizmirsti, ka ir cilvēki ar dažadiem temperamentiem, raksturiem, dzīves stilu, vērtību skalu utt utt utt Un katrā pārī ir divi cilvēki, no kuriem katram piemīt savas unikālās īpašības, attieksme un raksturs :-D
12.08.2011 14:58 |

Reitings 99
Reģ: 04.07.2011
Labāk mazāk bakstīt puisi un mazāk kaut ko aizrādīt, nevajag kā kaut kas nepatīk tā klūp krāgā. Vīrietim ir jāļauj justies neapspiestam, bet tajā pašā laikā ir jātur viņš nelielā pavadiņā ;-)
12.08.2011 18:43 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
mēs esam kopā jau gadus.. nu daudz (>5).. un kā mans draugs teica.. viņš cer, ka šis ir tikai mūsu attiecību sākums.. tas bija tiiik forši .. (l) .. un viņš pēdējā laikā mēģina visu kaut ko izdomāt, lai (kā viņš teica) ieviestu mūsu attiecībās kaut ko jaunu... bet man joprojām viņš šķiet superīgs.. mīļš.. un greizsirdība jau sen vairs nav (bija sākumā, jo likās, ka viņš ir visu sieviešu mīlulis).. bet tagad.. zinu ka viņš ir mans... :) (l)
Es nezinu.. bet ir pastāvīgi jākopj attiecības... vajag pasākt kaut ko foršu.. vajag kādu jaunu pavērsienu.. tas atkal pagriež attiecības citā gultnē...
Tā grūti izstāstīt savu domu.. bet man liekas, ka nepietiek tikai ar to, ka jūs diendienā esat kopā.. vajag tos brīžus, kas ir atšķirtība... lai ir ilgošanās...
12.08.2011 18:50 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
man ir ljoti liidziigi kaa teica Heila
:) ir briizi, kad vnk ir labi un viss liekas mieriigi un nekaadas veetras :D bet tad uznaak kaut kaadi briizi, kad uznaak baigaa kaisle, taa kaa mums ir taa.
12.08.2011 19:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits