- smelies idejas no modes blogiem (pačeko tumblr, tur ir ļoti skaisti outlooki, no kuriem ņemt piemēru)
- izdomā, ko tu tieši vēlies iegādāties, bet sākumā tām noteikti jābūt kurpēm, kaut vai laiviņām, vai kurpītēm ar nelielu papēdīti. iegādājies kādas pāris blūzītes vai klasiskus, vienkāršus topus. tev nav obligāti jāsāk uzreiz ar kleitām vai svārkiem, ja maciņš atļauj - sāc ar kādām auduma biksēm ar skaistu piegriezumu, tādām klasiskām, vienkāršām, kurām var pieskaņot klāt jebkādu topu vai blūzīti. taču, ja šobrīd nevari iegādāties auduma bikses, ņem vietā kādus no saviem džinsiem, bet skaties tādus, kuri ir vienkārši un arī tāpat kā auduma biksēm, varētu piestāvēt jebkas cits.
- frizūra? ja neesi krāsojusi matus vispār, tu vari kādu toni tumšākus nokrāsot, vai pabalināt šķipsnas.. izmaini matu krāsu, bet ne ļoti krasi (nepārej uz pārāk tumšiem vai pārliekus gaišiem), matos vari tīt ruļļus vai pīt bizes uz nakti, no rīta ieliec kādu skaistu sprādzi un gatavs. ja mati ir krāsoti (piemēram blondi),ja šī krāsa tev arī vislabāk izskatās, atjauno to.
griezums nav obligāts, man pašai mati arī nav ar speciālu griezumu, bet tāpat visu ko var izdomāt.
- aksesuāri padara vēl sievišķīgāku, bet, ja tu neesi no meitenēm, kurām patīk kāds gredzens pirkstā vai rokassprādze, tad varbūt sākumā iztiec bez tā visa. taču sievišķīga soma uz pleca gan noderēs ;)
mans ieteikums tev - sāc visu pamazām.
es pati arī no sportiska pārgāju uz vairāk klasiskāku, sievišķīgāku, es vienkārši gaidīju nākamo šoppingu, pakrāju naudu un tad, kad devos iepirkties, sāku ar kurpītēm, džemperīšiem, vienkāršiem topiem un biksēm kā arī somu, aksesuārus neiegādājos, jo īsti nevarēju saprast, kas man patiktu. tagad ir tā, ka kurpītes, somas un gredzeni ir vienkārši mana trakākā vājība :D