Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

no sportiskā līdz sievišķīgajam

 
Reitings 13
Reģ: 07.12.2010

Labs vakars visām. ;-)

Man ir nepieciešama jūsu palīdzība. Es vēlētos mainīt savu imidžu.

Līdz šim staigāju sportiskā stilā. Mans skapis šobrīd sastāv no 2 veidu botām, vairākiem T - krekliem un maikām, džinsām un šortiem. :-P

Bet vienā acu mirklī es vēlos būt sievišķīgāka, seksīgāka un nobriedušāka.

Bet kā tādai izskatīties, man nav nekādas sajēgas. Palīdzat!!

Nav saprašanas frizūrās, rotaslietās, kosmētikas un apģērbu jautājumos.

Skatoties katalogus, saprotu, ka tajā ziņā esmu ļoti izvēlīga, mani vairāk velk uz to vienkāršību jeb klasisko.

Bet pie kleitām un svārkiem es nespēju pierast.

Kaut būtu kāds saits vai cilvēks kurš spētu man iemācīt sievišķību. :-/

26.07.2011 03:12 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nevienu i-neta adresi nezinu, bet domaju, ka vispirms deretu iegadaties kadus svarkus vai kleitu, kurpes uz neliela papedisa vai vnk sieviskigas bezpapeza kurpes.
bez aksesuariem var ar iztikt, ja nemaki kombinet, nav laika, jo sieviete pati pa sevi jau izskatas sieviskiga. :-)
26.07.2011 03:16 |
 
10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Vai nav kāda draudzene, ar ko varētu kopā pastaigāt pa veikaliem un pamērīties? ja nav, tad dari to pati! :)
Tas, ka zini, ka gribi ko klasiskāku, jau ir daudz. Atliek tikai sākt!
Ja ar matiem neesi radusi darīt neko, tad iesākumā smuki būs ar putām ieziestus matus vienkārši rūpīgi izžāvēt ar suku un fēnu. Ieliec kādu nelielu, skaistu matu sprādzīti, un būs pa skaisto :-) Kosmētika? Pietiks ar lūpu spīdumu, varbūt nedaudz vaigu sārtumu un skrpostu tušu :)
Apģērba ziņā skaties, ko vari atļauties, kas piestāv, kas izceļ tevī to labāko (rokas, vidukli, kakla un dekoltē zonu vai kājas).. Zīmuļsvārki, eleganta zīda blūzīte, žakete, kas izceļ vidukli.
Arī ar rotas lietām nekas sarežģīts - ja vēlies, viegla ķēdīte, ja vēlies, pie blūzes pieskaņota rokassprādze un/vai gredzens :)
Youtube vari meklēt hairstyle vai make-up tutorials un shopping hauls.
Vari skatīties dažādus modes blogus, piemēram, http://www.thesartorialist.blogspot.com/, modes žurnālu mājas lapas, polyvore.com
sievišķība ir visur :D
26.07.2011 03:51 |
 
10 gadi
Reitings 3201
Reģ: 29.01.2009
Es arī agrāk biju sportiskā sitla piekritēja (ok, sen, bet tik un tā). Ciest nevarēju svārkus un kleitas.
Bet viss nāca pamazām.
Tīri no pieredzes- ja nevari pierast pie kleitām sākumā, velc bikses (kaut vai džinsas (ne platās utml) un smuku blūzīti, krekliņu sākumā, kurpes (kaut vai vienkāršas laiviņas). Pēc tam pamazām turpini pārveidot garderobi.
Un tīri no pieredzes- nezinu kāpēc, bet man pierašana pie svārkiem paņēma ļoti ilgu laiku un tikai tagad varu teikt, ka patīk svārki un kleitas, ka tos velku labprātīgi.
Nezinu, neuzskatu, no pārveidošanās vienā acumirklī var kaut kas baigi labs sanākt :D Bet nu moš vari mēģināt arī tā ;)
26.07.2011 03:54 |
 
Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Nav noteikti jāvelk svārki, lai izskatītos sievišķīga. Uzvelc kādas pieguļošas bikses un skaistu blūzīti + kādu aksesuāru un skaistas kurpes ar papēdīti. :-)
Vislabāk paņem uz veikalu līdzi kādu draudzeni.
26.07.2011 04:12 |
 
10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Iedvesmu vari smelties no kādām sabiedrībā populārām dāmām. Kaut vai tas pats banālais - "Sex and the City" - sākumā padomā, kurš tēls Tev patiktu - biznesa lēdija (Miranda), romantiska būtne (Šarlote), sexīga drostaliņa (Samanta) vai savs īpašs stils (Kerija)...
26.07.2011 12:14 |
 
Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
- smelies idejas no modes blogiem (pačeko tumblr, tur ir ļoti skaisti outlooki, no kuriem ņemt piemēru)
- izdomā, ko tu tieši vēlies iegādāties, bet sākumā tām noteikti jābūt kurpēm, kaut vai laiviņām, vai kurpītēm ar nelielu papēdīti. iegādājies kādas pāris blūzītes vai klasiskus, vienkāršus topus. tev nav obligāti jāsāk uzreiz ar kleitām vai svārkiem, ja maciņš atļauj - sāc ar kādām auduma biksēm ar skaistu piegriezumu, tādām klasiskām, vienkāršām, kurām var pieskaņot klāt jebkādu topu vai blūzīti. taču, ja šobrīd nevari iegādāties auduma bikses, ņem vietā kādus no saviem džinsiem, bet skaties tādus, kuri ir vienkārši un arī tāpat kā auduma biksēm, varētu piestāvēt jebkas cits.
- frizūra? ja neesi krāsojusi matus vispār, tu vari kādu toni tumšākus nokrāsot, vai pabalināt šķipsnas.. izmaini matu krāsu, bet ne ļoti krasi (nepārej uz pārāk tumšiem vai pārliekus gaišiem), matos vari tīt ruļļus vai pīt bizes uz nakti, no rīta ieliec kādu skaistu sprādzi un gatavs. ja mati ir krāsoti (piemēram blondi),ja šī krāsa tev arī vislabāk izskatās, atjauno to.
griezums nav obligāts, man pašai mati arī nav ar speciālu griezumu, bet tāpat visu ko var izdomāt.
- aksesuāri padara vēl sievišķīgāku, bet, ja tu neesi no meitenēm, kurām patīk kāds gredzens pirkstā vai rokassprādze, tad varbūt sākumā iztiec bez tā visa. taču sievišķīga soma uz pleca gan noderēs ;)
mans ieteikums tev - sāc visu pamazām.
es pati arī no sportiska pārgāju uz vairāk klasiskāku, sievišķīgāku, es vienkārši gaidīju nākamo šoppingu, pakrāju naudu un tad, kad devos iepirkties, sāku ar kurpītēm, džemperīšiem, vienkāršiem topiem un biksēm kā arī somu, aksesuārus neiegādājos, jo īsti nevarēju saprast, kas man patiktu. tagad ir tā, ka kurpītes, somas un gredzeni ir vienkārši mana trakākā vājība :D
26.07.2011 12:17 |
 
Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
es agrāk biju drausmīgi puisiska... puisis mani iespaidoja palikt sievišķīgākai!!Un tagd stundām varu pa veikaliem staigāt :-D
26.07.2011 12:31 |
 
Reitings 136
Reģ: 20.07.2011
1)Nopērc ērtas augstpapēžu kurpes, kas ir kvalitatīvas, bet nav pārāk uzkrītošas, varēsi kombinēt gan ar džinsiem, gan kleitām.
2)Vasarai nopērc krāsainu somu un kādas 3 pamanāmas, košas kaklarotas. Varēsi nēsāt gan ar topiem, gan kleitām.
3)Atrodi izpārdošanā labu trikotāžas kleitu. praktiska ikdienā,ērta, bet rada vajadzīgo sajūtu. :-)
4)Sāc lietot kosmētiku kaut minimāli, bet katru dienu. Nav jāķēpājas ar kontūrzīmuļiem un lūpu krāsām. Minimums- bronzeris, lūpu spīdums un tuša. Ar bronzeri ietonē vaigus, tad ar pirkstu pārvelc pār pūderi un ietonē acu plakstiņus. bronza izceļ gan zilas, gan zaļas, gan brūnas acis. nokrāso skropstas, uzklāj lūpu spīdumu un esi skaista un starojoša.
26.07.2011 14:23 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits