Kad vecākiem uzrodas otra pusi

Reitings 671
Reģ: 29.01.2009

Sveikas!

Mani interesē pieredze, domas, viedoklis par situāciju, kad kādam no jūsu vecākiem ir draugs/draudzene. Interesē tieši attieksme no jūsu puses, kā to uztverat, kā jutāties.

Mana situācija ir šāda. Mammai ir draugs, par ko esmu ļoti priecīga, jo viņa kopš tēvs nomira visu savu laiku veltīja mums bērniem ( man un brālim). Mēs jau sen kā lieli, man 20, brālim 23 gadi. Tieši tādēļ priecājos, ka beidzot viņa ir spērusi soli uz priekšu un nopietnāk attiecas arī pret sevi kā sievieti.

Viņas draugu iepazinu, liekas jauks, neko slikti nesaku, galvenais lai mamma laimīga. Arī es tam draugam patīku, ir stāvā sajūsmā, cik es esot laba un mīļa meita, kārtīga, viesmīlīga bla bla. Sākumā domāju saslavē,lai pielīstu vai tamlīdzīgi. Bet nē, izrādās viņam ar ir meita, manā vecumā. Un viņa ir tāda riebekle, tiešā nozīmē. Sākumā jau neko neteica, pēc tam atklājās. Viņa viņu terorizē, pieprasa naudu, neko nepalīdz, uzvedība un tonis pret tēvu ir šausmīgs. Un pat manai mammai atļāvusies baurot virsū.

Tad nu padalieties pieredzē, par jūsu sajutām, emocijām. Jo es nesaprotu kā tā var izturēties, tomēr pieaudzis cilvēks pret savu tēvu, kurš tā jau atdod savai meitai pēdējo. (s)

05.07.2011 16:53 |

Reitings 671
Mamma negrib jaukties iekšā.

Un padomā, meitene atsakās strādāt, saprastu,ja nevarētu atrast darbu, bet viņa atsakās no visiem piedāvājumiem. Viņa ar āti jau var dzīvot tēva mājās, kas pēc šķiršanās palika viņām. Tēvs grib dzīvot savu dzīvi. Ir teicis, ka palīdzēs, bet lai cenšas saprast viņu. Varētu jau dzīvot arī dzīvoklī, bet tad viņa saved raugus un pa visām istabām, ka pašam tēvam nav kur palikt. :-/
Sākumā jau neminēju visu, jo gribēju tikai dzirdēt jūsu pieredzi šāda veida situācijā, kad vecākiem ir otra puse..
05.07.2011 18:44 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Tad izklausās, ka viņa grib kkā iespītēt tēvam.
05.07.2011 18:47 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Tavas mātes draugs negrib man piedāvāt darbu? :D ja viena laga nav 150 ls , es piesakos :D

Bet ja nopietni, nevar zināt,kāds viņs bijis ģimenē..Varbūt tādā veidā viņa atriebjas.Kas zina,ko meitenes māte par to saka,varbūt ietekmējas no tās.A mātei viena? Vai vinai ir draugs?
05.07.2011 18:47 |

Reitings 2170
Mana audžutēva meitai jau ir krietni pāri 30 un viņa nav strādājusi nevienu dienu. Viņš viņai visu dzīvi finansiāli palīdzējis. Jā, man tas neliekas labi, bet tā nav mana darīšana. Ne no mana maka kaut kas tiek ņemts. Tev var nepatikt viņas rīcība un viss. Pārējais uz tevi neattiecas, kamēr vien tev netiek ņemta nost nauda, lai iedotu viņai.
05.07.2011 18:49 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Tas viss ir sarežģīti-tik daudz aspektu.
Bet tik un tā-Tu tur īsti neko nevari darīt.
Manu necieņu visvairāk izraisa tieši tas, ka tas otrs (kas man ir, bija un būs svešs cilvēks) jaucas MANĀ ģimenē, cenšas ieviest savu kārtību, bārsta to,kas viņam ir svarīgi.
Turklāt, Tev ir viena monētas puse-Tu šo vīrieti zini kā mātes drauga. Tai meitenei viņš ir tēvs un sievai bijušais vīrs.
05.07.2011 18:53 |

10 gadi
Reitings 3713
"Tēvs grib dzīvot savu dzīvi."

Nu jā..
05.07.2011 19:04 |

10 gadi
Reitings 3713
Un kā jau teicu iepriekš. Tu to visu redzi no viena skatu punkta. Ne tu zini un domāju, ka arī nekad neuzzināsi, kādi ir patiesie iemesli apakšā.
Un, lai arī cik izpalīdzīgs, devīgs tēvs izskatās, viens ir tas, ko rāda sabiedrībai un savai jaunajai draudzenei un viņas ģimenei, bet otrs- tas, ko ir piedzīvojusi viņa iepriekšējā ģimene.
05.07.2011 19:07 |

Reitings 51
Noteikti, ka pilnīgi normāla meita. Tas, ka viņa pret tēvu izturās tā kā viņa izturās ir viņa paša nopelns. Nekas tāpat vien nenotiek. Tas noteikti ir dziļš aizvainojums, varbūt pat ne par sev pāri darījumiem, varbūt redzējusi kā mamma cieš pēc šķiršanās, kāda tēvam bijusi attieksme pret viņām abām, ja klāt nāk vēl vienaldzība, tās visas ir sekas. Tava mamma ir mamma Tev, viņai ir sava mamma, bet Tava māte viņai ir tikai tēva piegulētāja, kāpēc viņai nez cik labi pret viņu ir jāizturās? Easy.
06.07.2011 13:33 |

Reitings 2943
+1 Lōlai tieši to es biju domājusi
06.07.2011 13:41 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Nu viss skaidrs- meitu audzināja māte, tēvs droši vien gandrīz vispār neiejaucās un mātei nepalīdzēja...tāpēc arī meitai nav nekādas cieņas pret savu tēvu un tāpēc viņa ir riebīga!
06.07.2011 13:41 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Lasu komentārus un daži šķiet tāds absurds, vecāki nav bērna īpašums, kādu dienu tiem pašiem jāsaprot ka katram ir sava dzīve, un katrs izlemj savu dzīvi dzīvot pats!
Visdrīzāk, ka meita ir izlutināts skuķis, un paši vecāki nemāk pateikt stingru vārdu!
Tēva draudzene NAV piegulētāja, bet sieviete kura viņam ir blakus, viņa draugs, pavarda kurinātāja. Kā var teikt- piegulētāja, tad jau jūs dāmas saviem vīriešiem arī esat piegulētājas, slampas kas slapstās pa vīrieša gultu ārpus laulības!
Nepateicība ir pasaules alga, skumji, bet jo vairāk otrs dod, jo mazāk prot to novērtēt!

06.07.2011 14:01 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Es domaju, ka atskiriba ir ari - cik berni gimenee. Ja vina ir vienigais berns, - nav radusi daliities, pieradusi, ka viss vinai.
06.07.2011 17:43 |

Reitings 671
Diskusiju veidoju ar mērķi izprast cilvēku,kas tik ļoti nicina savu tēvu un tam svarīgos cilvēkus. Tēvs ir atdevis meitai un viņas mātei māju un visu kas kādreiz bija kopīgs, nodrošina studijas. Bet nu kad viņai ir 21 gads un jāsāk pastāvīga dzīve, viņa atsakās.
Piedodiet, bet es nesaprotu daudzas no jums,kas uzskata, ka tēva pienākums ir meitu uzturēt. Sapratu ir jāpalīdz, to neatsaka, bet ne jau uzturēt pieaugušu meitu, kas vēl noliek visu gar zemi.

Es neuzskatu savas mātes draugu par piegulētāju mātei, tāpat māti par tādu, kauns ko tādu teikt.
06.07.2011 17:50 |

Reitings 197
Reģ: 25.05.2011
Es, piemēram, arī esmu vienīgais bērns, bet neatļaujos baurot virsū saviem vecākiem, vai kā citādi izrādīt necieņu.
Un kā jau pirmīt teica - viņa uzvedās tā, kā viņai atļauj tēvs. Viņš to pieļauj un viss. Lai arī kā, bet man šķiet, ka galvenokārt vecāki ir "vainīgi" pie tā, kādi ir viņu bērni. Iespējams, audzināšanas dēļ vai arī tikai dēļ tā, kāds tas vecāks ir. Bērni skatās, mācās. Varbūt viņa ir līdz nelabumam izlutināts skuķis, kurš domā, ka var darīt visu, arī kliegt uz Tavu māti. Bet tā var spriedelēt ilgi, mēs te neviens nezinām, kas ir īstenībā. Uzzini pati.
06.07.2011 17:51 |

Reitings 197
Reģ: 25.05.2011
Nu, kā saki, ka atdevis māju tās meitenes mātei un viņai, tad varbūt viņš ir tas, kas aizgāja no ģimenes un viņai tas sāp, ka tēvs tā izrīkojās, tādēļ negrib tēlot pūkaino meitiņu.
06.07.2011 17:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)