Es izlasīju visu šo diskusiju, bet atbilde uz manu jautājumu nav, tāpēc atļaušos uzdot. :D
Tātad pieteicos un nonācu līdz maksāšanai, un, kad izleca manas bankas (seb) maksājuma lodziņš, tad tur bija rakstīts nevis manis izvēlētā augstskola, bet gan RTU, bet tur nekādu atcelt nospiest nevarēja, bija tikai poga piekrītu, tad nu samulsu vai tiešām esmu kaut ko sajaukusi, bet tagad skaidri zinu, ka nebiju, jo pieteikumā rādās tā īstā skola. Nospiedu pogu back (nu to ar kuru vienu lapu atpakaļ var tikt), bet tad uzleca logs, kurš ātri pazuda, ka pārskaitījums tiks veikts vai kaut kas tāds. Precīzi neatceros. Tagad man rāda tekstu "Maksājuma transakcija ir uzsākta 13.07.2012 15:31:10. Internetbankas maksājumus apstrādā vidēji 15 minūšu laikā kopš maksājuma veikšanas. Ārpus darba laika un starpbanku maksājumiem apstrādes laiks var būt ilgāks" un pie statusa "Gaida maksājuma apstiprinājumu", taču kontā nauda nav paņemta un pat ne rezervēta. Ko man tagad darīt? Gaidīt kaut ko, vai arī maksāt vēlreiz? Naudas nav tik daudz, lai nez cik reizes maksātu.
Un vispār kādā sakarā tur bija uzraksts RTU nevis mana augstskola?! :@ ..
HELP! :( :D