Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Holivudas superzvaigzne

Reitings 205
Reģ: 29.01.2009

Sveikas! ;)

Šodien kaut kā atausa atmiņā, ka tajā Pecolli rīkotajā iluzionistu šovā, kas tikko maija beigās notika, tika solīta arī kāda Holivudas kino aktiera ierašanās (kura personība tika turēta lielā noslēpumā). Diemžēl darba dēļ netiku uz to iluzionistu šovu, lai gan labprāt būtu aizgājusi :) Bet, lūk, tagad mani sievišķā ziņkārība beidz nost, un gribas uzzināt vismaz, kas bija tā kinozvaigzne :D

Vai kāda no jums zina? Kaut kā nekur nevaru atrast, ka kaut kas par to būtu rakstīts :(

Kādas vispār atsauksmes par pasākumu?

04.06.2011 18:05 |

Reitings 205
Ā, nu ja, pašai darba diena, aizmirsu, ka citiem brīvs :D Laikam visas sauļojas :) Ceru tomēr kaut kad sagaidīt atbildi, jo citādi mana ziņkārība mani nobeigs :D
04.06.2011 18:25 |

Reitings 79
tev paveicās, ka neaizgāji, jo tas bija vēl trakāk par mūsu veco labo rīgas cirku - visur bērni, triki nekādi, jo īpaši tie, kurus vakara vadītāji taisījuši, kaut gan ārzemnieki ar varējuši ko labāku izgudrot par adatas ēšanu. Par kino aktieri laikam bij domāts Šona Konerija "oficiālais" dvīnis, bet pat mans franču valodas skolotājs līdzinās aktierim vairāk nekā tas kaskadieris (t)
04.06.2011 21:03 |

Reitings 205
Oho, izklausās pēc baigā apčakarējiena. Pēc reklāmām visās malās likās, ka būs grandiozs pasākums. Nu tā jau ar tām reklāmām ir :D
Un tad nekāds aktieris arī nebija, bet dubultnieks? Cik stulbi. Bet nu jā, viss jau izklausījās pārāk labi, lai būtu patiesība :D
Nu skaidrs tad ar visu. Vismaz zinu, ka nav jānožēlo, ka nebiju.
05.06.2011 01:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits