Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kā lieto-DNC matu augsanas stimulators

Reitings 372
Reģ: 04.05.2010

īsti nesaprotu to lietošanas instrukciju. Man jaiemērc tā paciņa ūdeni, bet tiešām tā viena paciņa pietiks visiem matiem? :-D un vai jāklaj visu matu garumā? varbūt kāda kas lietojusi var palidzet? :-) un vai ir kāds efekts? man mati labi aug, bet gribu ātrāk garākus.

28.05.2011 00:20 |

Reitings 213
Reģ: 03.01.2011
Es parasti daru tā, ka paņem un kādā trauciņā ieleju verdošu ūdeni, tajā iemērcu to paciņu. Tad, paturu. Pēc trim minūtēm, no tā karstā ūdens ņemu ārā. Attaisu to paciņu vaļā, ar šķērēm, jo savādāk nevar. Un smērēju TIKAI matu saknēs, jo tur nemaz nav tik daudz, lai pietiktu visiem matiem, un, pie tam, visiem matiem nemaz nav īpaša jēga, ta kā ierīvē, riktīgi matu saknēs. Tad, parasti uzlieku maisiņu galvā, apkārt vēl dvieli, jo vajag siltāku efektu un tad, gaidu kādas 40min - 1h. Var arī ilgāk droši, nekas jau nenotiks. Un tad ej izmazgāt, taču ar mazgāšanu baigā ķēpa, vairākas reizes sanāk mazgāt pēc kārtas. Bet nu, veiksmi! (l) P.S: Aug, aug ātrāk varbūt tas uzreiz nav acīmredzams, bet pēc kādu trīs mēn. lietošanas ar 8 - 10dienu intervālu (kā uz paciņas rakstīts) lietošanu, var pamanīt, ka aug ātrāk! :-)
28.05.2011 00:36 |

Reitings 372
Reģ: 04.05.2010
paldies par informaciju. :)
28.05.2011 00:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits