kā tad šogad ir? ja man visur ir labas atzīmes, 6, 5 un uz augšu , neviens 4, bet matemātikā 2.semestrī 4, bet gadā iebāž 3 (!!!!!!!!!) es palieku uz otru gadu?! es esmu tik dusmīga un vīlusies...!nezinu ,ko darīt ;(
pirmajā vāks, iebāza 2nieku! bet man mācību daļa apstiprināja, ka NEŅEM vērā iepriekšējā pusgada gada vērtējumu..es ar audzinātāju jau bijām noraizējušās, ka man otrajā pusgadā vajadzēs vismaz 6nieku pusgadā..
man liekas, ka varēja būt pat 2-as un tad pārceļ.. neiespringsti, ja vēl vakarā būs aktuāla tēma uzzvanīšu draudzenes mammai (skolotāja) un noskaidrošu...
Beidzot vidusskolu nevar būt nesekmīgas atzīmes, kā ir pa vidu - nezinu īsti, bet gribas tev vnk teikt - mācīties vajag! Tu 1. semestrī dabū 2, otrajā 4 un gribi gadā 4? Jā, tev 6 vajadzēja, lai gadābūtu 4.
1. godīgi sakot, nebūtu korekti neņemt vērā pirmo semestri
2. negribu skanēt riebīga, bet nav jābūt sevišķi apdāvinātam, lai jebkurā priekšmetā dabūtu 4...
Jāņem jau ir vērā pirmais semestris, no 2 un 4 tev, protams, 4 nesanāk gadā! Ja izšķirās, tad ņēm vērā otro semestri, vismaz parasti tā ir!
Bet man ar ķīmijas skolotāju bija noruna, ka viņa pievērs acis uz pirmā semestra atzīmi, un gadā liks to, kura būs otrajā semestrī! Tā nu lūk no atzīmēm pirmajā semestrī 4 un otrajā 8, man gadā 8 (l) Bet es centos :-)