Parunājam par filmām ;)

Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009

Pēdējā laikā esmu sākusi biežāk skatīties mājās filmas un doties uz kino. Un tas man šobrīd ir aktuāli, visu laiku čekoju jaunākās filmas un kino repertuārus.

Tad nu gribētu palasīt Jūs viedokli.

*Kam dod priekšroku - kino vai skatīšanos mājās?

*Kādas filmas visbiežāk skaties?

*Pēdējā labākā filma, ko es redzējusi?

Zinu, ka arī daudzas šeit ir aizrāvušās ar seriālu skatīšanos, ja ir kas sakām par to, tad droši :-D

25.05.2011 20:32 |

Reitings 2925
mmm,kino man pēdējā laikā ir aktuāls :-)
mums ar vīrieti ne vienmēr patīk vienāda žanra filmas,jo es neesmu fantastikas cienītāja,tad mēs sarunājam,ka pēc kārtas izvēlamies uz kuru filmu ejam :-)

man patīk kino,jo tur var izbaudīt lielo ekrānu,pēdējā laikā skatamies 3d, gan karību jūras pirātus,gan toru.

man patīk,ka mājās var ieritināties segās un skatīties ar tējas krūzi rokās, lai gan ejot,piemēram,uz Multikino,kur nav cilvēku var iekārtoties,uzliekot kājas uz krēsla utml :-D

man patīk komēdijas,romantiskās filmas,patīk arī filmas par stiprajiem neuzvaramajiem vīriešiem,kuriem blakus ir trauslās sievietes :-D
ja ir bijusi gara darba diena un gribas atpūsties,tad daudz labāk ir aiziet uz kādu komēdiju,kur var atslēgties un pasmieties un nav jāiedziļinās :-)

pēdējā laika labākās filmas,
pirmkods
likteņa labotāji

un no komēdijām-izliecies par manu sievu.

gan jau vēl kādas piemirsu :-D
25.05.2011 21:07 |

Reitings 209
Reģ: 07.06.2010
Cik interesanti, es tieši šodien iedomājos, ka varētu izveidot līdzīgu diskusiju! :-)
*Pēdējā laikā īpaši esmu pasākusi filmas skatīties mājās. Nepatīk kino burzma, īpaši ja filmā ir jāiedziļinās.
*Nav viena noteikta žanra, kam dodu priekšroku, bet vienīgi neskatos tagadējās šausmu filmas - nav tās sajūtas, kas ir, skatoties vecās filmas.
*Ja par labākajām no pēdējām redzētajām, tad Inception un King's Speech.

Salīdzinoši seriālus skatos ļoti maz - tikai CSI un VD.
25.05.2011 21:08 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Salome-es tik daudz piekritu tev :-) !Es tiesam ari izbaudu -tiesi izbaudu tas vecas filmas,kur nav tie traucejosie efekti,kur, ka tu saki ,pazud tas cilveks-tik biezi...! |-) Es noteikti gribu redzet to "Repulsion"-liekas ta atkal par manu liniju... |-)
25.05.2011 21:13 |

Reitings 2925
es arī gaidu paģiras :-D

sagaidīju karību jūras pirātus,nebija ne vainas :-)

un prison break bija mans mīļākais seriāls,arī bīstamās mājsaimnieces man patīk :-)
intrigati izlaidu kādā brīdī un nu vairs neko nesaprotu :-D
25.05.2011 21:14 |

Reitings 7596
*eertuma zinjaa maajaas bet taa kkaa interesantak liekas uz lielaa ekraana kimniitii skatiities!kino skanjas un efekti liekas aizraujoshaaki!
*visbiezzak komeedijas un melodraamas
*skatos daudzas un nav 1 noteiktas...
bet serialus gan neskatos,nesaista!
25.05.2011 21:18 |

Reitings 62
Meitenes, kādas ir jūsu atsauksmes par Es Mīlu Tevi Rīga?
Tā gaidīju un tā negribās vilties :)
25.05.2011 21:18 |

Reitings 1592
šodien, skatoties paģiru treileri, jau nosmējos pamatīgi. :D tātad filmai arī vajadzētu būt tā neko :D
25.05.2011 21:21 |

Reitings 4718
Piemēram, tādu filmu kā Ātrs un bez Žēlastības uz kompja nespētu skatīties - Tur vajag lielos ekrānus un skaņu (l)
esmu tā nocietusies, gribu uz to filmu, bet apsolīju draugam, ka viņu pagaidīšu mājās un tad iesim kopā. :-)
25.05.2011 21:33 |

Reitings 2532
pēdējā laikā skatos mājās, bet ne datorā. Tikai caur kino zāli un tv. Bet pa laikam aizeju uz kino.

Skatos dažādas. Citreiz gribas komēdiju, citreiz ko nopietnāku-drāmu(+romantika), mistiku, vēsturiskie gabali.

Kādu laiku atpakaļ skatījos Remember me. ja kāda nav redzējusi, es iesaku. Nesen noskatījos You will meet a tall dark stranger. Vudija režija, mazliet savādāk, kā ierastās filmas, bet patika.

Tā ...dark strager filma ir iekļauta ACME SMART filmu kolekcijā. tāpēc paskatījos kādas vel tur ir. Domāju drīzumā kādu no tām skatīties.
http://www.acmefilm.lv/lv/filmnews/show/news_id/543/
25.05.2011 22:06 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Savu reizi man patiik kino, citreiz maajas uz televizora lielaa ekraana.taadas filmas kaa Skyline un Avatars man patiik skatiities kino(lielaaks ekraans) bet komedijas parasti skataamies maajaas :-)
Pedeja laikaa man ljoti patika filma Tors kaa arii Fast and Furious5, bet taa esmu komediju cieniitaaja. riit buus pirmizraade filmai Pagiras2, taa gaidu (l)
25.05.2011 22:08 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
1)Dodu priekšroku skatīšanos mājās,jo mājās tomēr ir ērtāk,man no kinoteātra krēsliem reāli sāp dibens :-D Ilgāk par 1h es nosēdēt nevaru.
2)Hmm man patīk drāmas,vēsturiskās,un citas,kas balstītas uz patiesiem faktiem,arī traģēdijas.Trulās amerikāņu komēdijas ciest nevaru,arī fantastikas,pasaku filmas nesaista.
3)Labu filmu pēdējā laikā nav nācies redzēt,neviena nenāk prātā.Plānā ir skatīties drīzumā ''Black swan''Bet varu nosaukt kaudzi ar pēdējā laikā skatītiem mēsliem :-D
25.05.2011 22:15 |

Reitings 16208
Erzelis grib gulet- es redzeju "Black Swan"-loti patika! :-) Es piekritu par trulam komedijam-tie stulbie joki kadreiz krit uz nerviem,bet tomer atkal "American pie"serijas man tomer patika-tie aktieri utt.Man patika! :-)
25.05.2011 22:24 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nē ir jau pāris izņēmumi,protams.Tas pats amerikāņu pīrāgs.Bet nu vairums ir tā čābīgi.Vēl tracina,ka iznāk viena filma,kas kļūst par baigo stāru,tad uztaisa vēl 7 turpinājumus,un tas vairs nav tas.
25.05.2011 22:27 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Par American Pie varu teikt, ka patika tikai pirmas serijas, pedejaas bija galiigi garaam :-D
25.05.2011 22:28 |

Reitings 7596
Endy* piekriitu un to filmu nemaz nelaadeeju kompii,gribu redzeet uz kino jo no taam skanjam vien,zinu filma iepatiksies (l) un vispar skatiities kino vienu filmu un skatiities majas to filmu,izjuutu atskjiriibu!
25.05.2011 22:29 |

Reitings 12651
Man patīk skatīties kino asa sižeta, fantastikas utt., pārējās labāk mājās. Visbiežāk arī sanāk skatīties mājās - gan tādēļ, ka filmas, kas manā "must see" sarakstiņā, kino nerāda, gan tādēļ, ka es salīdzinoši reti skatos fantastikas. A, par šausmenēm es nevaru izdomāt, tās skatos reti, bet man nav nekāda atšķirība, vai mājās vai kino..laikam kino nav tik bailīgi.

Visbiežāk skatos seriālus :-D bet no filmām nezinu. Vienu gan zinu - visvisvismīļākās man ir biogrāfiskās (l) Kaut gan man patīk arī vienkāršas komēdijas, arī gaidu Hangover 2 :-)

Vakar noskatījos Desert Flower (arī ļoti laba biogrāfiskā drāma).

Par seriāliem neizteikšos, aizņemšu te visu lapu. Jaunākais, ko sāku skatīties - Mad Love. Mmm, rīt vēl sākas So You Think You Can Dance jaunā sezona (deju šovs - superīgs) (l)
25.05.2011 22:29 |

Reitings 16208
Sesilla-tiesam ta,jo tas pedejas serijas bija citi aktieri!Man tiesam ari patika tie vecie daudz labak! |-)
25.05.2011 23:00 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Noteikti skatos filmas kino. Ja varētu, tad skatītos visas, diemžēl, vecās filmas rāda pārsvarā tikai festivālu laikā un tādēļ jāskatās vien mājās pat lielāku daļu par kino.

Skatos kino klasiku. Mans mīļākais režisors ir Andrejs Tarkovskis, esmu iecienījusi arī Bergmanu, Polaņski. No vairāk vai mazāk jaunajiem ļoti patīk Sofija Kopola un...varētu rakstīt daudz un dikti, nepietiktu vietas un noteikti kaut ko svarīgu aizmirstu. :-)

Labākā filma pēdējā laikā ir Single Man. Protams, tas jau bija pirms laba laiciņa, bet kopš tā laika, lai arī daudzas jaunas vēl ir redzētas, šī ir iespiedusies atmiņā visspilgtāk un kļuvusi par manu pēdējā gada laikā redzēto vislabāko filmu.
26.05.2011 02:22 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
*Noteikti kino.Tā man ir lielāka bauda,nekā sēdēt un blenzt mājās,monitorā,kad jebkurā brīdī kāds var iztraucēt,vai tā.Man patīk kino.Mājās parasti skatos vienīgi filmas,kuras kino vairs nerāda(nu,no vecākiem gadiem),vai arī tādas,kurām esmu nožēlojusi naudu,lai ietu uz kino.Ja skatos kko mājās,tad vienalga izcilā kvalitātē.Nevaru saprast,kā var skatīties tos graudainos,briesmīgās kvalitātes cam rip.
*Dažādas piesaista.Drīzāk ir izkristalizējušies to filmu stili,kurus neskatos vispār.
*The Prestige

No seriāliem,ko skatās vairums es skatos tikai GG.Nākamajai sezonai gan noskatīju vienu jaunu,kuru tikai rudenī sāks rādīt :)
Nepiesaista vairāki tie,par kuriem te mēdz ģībt.
26.05.2011 02:29 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Tagad vienīgi tā padomājot,nav pēdējā laikā mājās skatītas tādas,kurām kino nožēlota nauda,jo vnk...nav tādas bijušas.Pēdējā laikā apskatot repertuāru vairums ir tādas,kurām gan žēl naudu kino tērēt,gan laiku un kompja vietu,lai mājās kačātu.
Pēdējā laikā mājās skatītās ir tādas,kuras kino nerāda vairs: no kkādiem iepriekšējiem gadiem un tā.
Tagad gaidu filmas Hanna un Beastly.
26.05.2011 02:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits