Vienkārši redzot to naidu pret krievie, par dažie sapratu, ka tie vienkārši aizies no skolas...
Mums pārāk liela bedre starp latviešiem un krieviem, lai tas viss norisinātos normāli .. Neviena no Jums nemācījās gan latvieū, gan krievu skolā, es mācījs gan, arī tādā, kuras skaitījās bilingvālā vismaz dauzdos priekšmetos... tad palīdzēju organizēt integrācijas konferences jau kādus 9 - 10 gadus atpakaļ, tad arī sapratu, ka ja mums arī būs tā pārēja, viņa noedīs vēl vairāk naudas no budzeta un nenoritrēs tik gludi, ka opps un visas skolas paliks latviešu skolas, īpaši tas grūti izdarams rīgā, kur reāli trūks zinošo pasniedzēju - gan latviešu, kuri atradās ARĪ ar kriev bērnuiem, gan krievi, kuri māk perfekti latviešu valodu, jo ja skolotājs pats nepārzin priekšmetu ideāli tajā valodā, kuru iamanto savā stundā, tad tas būs garām... es , piemērām, neņemtos kaut ko mācīt, pat vēsturi, ne latviešu, ne krievu valodā, kaut gan stūdēju to abos... bet ja tā ir fizika vai bioloģija, tur būs praktiski grūti...
es jau saprotu, ka vajadzēja un a tas būtu izdarīts jau 90 - to sākumābūtu Ok...
Bet šeit eitenes neredz to reālo plaisu starp patriotismu un reālo situāciju, starp teoriju un praksi...